Дослідження особливостей емоційного вигоряння українських ІТ-фахівців
Вітаю! Мене звуть Олена, я студентка магістратури Київського інституту сучасної психології та психотерапії. Моя наукова робота присвячена дослідженню психологічних особливостей емоційного вигоряння українських ІТ-фахівців. Ця тема є вкрай важливою, оскільки професія ІТ-фахівця вважається однією з найстресовіших і найнапруженіших у сучасному світі. Емоційне вигоряння може призвести до серйозних наслідків для здоров’я та професійної кар’єри фахівців, а також для компаній, де вони працюють.
Якщо ви чи ваші знайомі є ІТ-фахівцями, то я запрошую вас пройти кілька тестів, щоб виявити ризик емоційного та професійного вигоряння. Участь у дослідженні дозволить вам отримати цінну інформацію про ваш стан та зробити висновки про те, які дії можуть допомогти вам зберегти психологічне здоров’я та ефективність на роботі.
Проходження тестів займе приблизно
Участь у цьому проекті має велике значення для науки, оскільки результати дослідження дозволять виявити фактори, що впливають на емоційне вигоряння ІТ-фахівців, та запропонувати рекомендації щодо його запобігання. Я дуже сподіваюся на вашу підтримку та участь у цьому важливому дослідженні! Посилання на анкетування знаходиться нижче.
forms.gle/itWz7k6eSNVje3C78
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів