З’явилась ідея pet project або startap

Ось з’явилась ідея проекту чи то #petproject або назвем його #startup, anуway. 😋

І тепер шляхів декілька розвитку:
— набір тімки і робота над проектом — інкубація проекту — подання на грант
— набір тімки і робота над проектом — подання на грант
— сам і робота над проектом — інкубація — подання на грант

..хоча варіантів насправді можна придумати багато. Але щось мені підказує, що все-таки знайдуться люди, які мають бажання долучитись до #стартапроекту через ряд причин: цікавість, здобуття досвіду або/та щира віра в проект.

👉 Коротко про проект. Це платформа, яка має повністю змінити підхід до волонтерської діяльності та надання безоплатних послуг. Адже ряд досліджень показують, що гнучка онлайн платформа значно підвищить бажання людей долучитись до добрих справ.

✅ І тому цей пост має зацікавити усіх людей, яким сфера волотнертсва не чужа. А також #розробників і #дизайнерів і не тільки. Адже скоро ви можете побачити перші скріни та оцінити моє рішення. Вже є перші клікабельні скріни.

Тому, якщо ви зацікавились і маєте бажання долучитись до обговорення або до створення і розвитку проекту — долучайтесь! слідкуйте, шарте і коментуйте.

Рука допомоги завжди поруч! — це наш слоган та місія 😊

продовження теми — Helping Hands — онлайн-платформа взаємодопомоги. Частина 1

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Раджу для початку почитати як це робиться -наприклад Ерик Райс "Lean startup, або пройти курс на Прометеусі.Це зекономить масу часу та грошей

Дякую за цю інфу, справді корисно буде. Втім я в цю галузь входу не з повного нуля. Я працював Продукт Дизайнером у різних доменах, тому маю розуміння з чого варто було б почати. Але досвід інших мені також дуже цінний.

Справа в тому що ви спочатку маєте щось зробити, а вже потім:

— набір тімки і робота над проектом — інкубація проекту — подання на грант
— набір тімки і робота над проектом — подання на грант
— сам і робота над проектом — інкубація — подання на грант

Ну для цього треба потратити свій час, потратити свої гроші, скористатись звʼязками серед людей які вас знають, і можуть в вас повірити, а тому можуть вам допомогти. Нікому не треба чергова геніальна ідея на мільйон, я вам можу зараз хоч сотню таких ідей розписати.

Звичайно. Сама по собі ідея рідко кому заходить. Але ж пост не просто про ідею, а про намір цю ідею перетворити на продукт. Саме цим шляхом я хочу піти. Тому якщо є чим поділитись, або дати пораду я відкритий до цього.
А щоб надати 100500 коментів, що проект не має майбутнього, то і я так можу розписати.

Але щось мені підказує, що все-таки знайдуться люди, які мають бажання долучитись до #стартапроекту через ряд причин

Це щось називається наївністю

все-таки знайдуться люди, які мають бажання долучитись до #стартапроекту через ряд причин: цікавість, здобуття досвіду або/та щира віра в проект.

Тобто ні грошей, ні долі в проекті?)

Чому ж. Коли знайдеться фінансування я радий буду ділитись грошима.

Есть желание сделать стартап, но нет ни описания идеи, ни тем более рассчетов. Что-же есть? Очередной сказочник! Мой прогноз: не взлетит

Дякую за коментар. Втім ще раз хочу донести, що цей топік лише початок історії про мій досвід. Якщо вам справді цікаво слідкуйте за наступними постами. У мене більше матеріалу, ніж вам здалось з цього невеликого вступу.

І що ви хочете цим сказати?

Хочу сказать, что для того чтобы найти технических кофаундеров нужно изложить идею и доказать, что у неё есть шанс

Дякую. Саме таких коментарів по суті і не вистачає в обговорені. Я працюю над тим, щось викласти детальний опис ідеї.

dou.ua/forums/topic/42963 якщо вам цікаво дізнатись трохи більше про ідею

Щось якось назадто коротко о_О

Платформа, волонтерство — далі що, суть в чому?

Це ж лише початок дуже довгої порожжі) Я лише завантажую човен думками і рішеннями. І ми разом побачимо куди він мене, або команду однодумців доставить.

Я буду ділитись, що створюється, що працює, а що ні у наступних топіках. Сподіваюсь буде обговорення.

Послухайте підкаст Макса Іщенка про помилки стартапа: не можна розраховувати, що ви наберете людей і вони зроблять вам щось класне, бо не можна передати бачення проекту, якщо ви його самі не бачите

Я не на стіки наївний, щоб вважати, що хтось зробить дуже важливу частину роботи на простому ентузіазмі.
Я на щастя бачу як воно виглядає і працює. Можливо не на 100% звичайно. Я не маю досвіду кодингу і налаштування. Втім у мене є теоретична база яка підтверджується дослідженнями. А також прототип, який вже зараз можна тестувати і отримувати фідбек.

Тому я відкритий як до залучення людей в проект так і до критики.

Я не на стіки наївний

-

Це ж лише початок дуже довгої порожжі

Оптимізація волонтерських витрат за допомогою Обчислювальної Машини Кузьміна.

Це такий локальний мем доу. Ось порада, якщо людина щось робить то робить це сама, а коли вже воно працює і є якась позитивна статистика, то долучає необхідних людей або зразу долучає але за кошти

Знаєте, я тут певно погоджусь, спираючись на усіх коментаторів. Типу якщо ти девелопер і робиш щось своє і воно так ск працює то тобі кидають респекти. А от коли ти не технарь і задумав щось своє ну то спільнота не дає тобі навіть шансу мати ідею. Це цікаво.

dou.ua/forums/topic/42963 більше інформації знайдете тут

У вас кнопку редагування прибрали? о_О

Підписатись на коментарі