Порядок і в оселі, і в коді чи творчий безлад. В мережі обговорюють спальню інженера OpenAI

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

На вихідних стала вірусною публікація інфлюенсера, на якій зображена спальня інженера OpenAI.

«Я щойно був у гостях в одного з інженерів OpenAI. Один з найрозумніших чоловіків у світі», — підписав автор твіта світлину.

Тож ми вирішили запитати у вас: як у вас з порядком в оселі та в коді, чи пов’язано це між собою? Та навіщо цьому інженеру палка в спальні? А можливо, цю кімнату згенерувала нейромережа?🫣

Як у вас з охайністю в роботі та побуті?

30%
9%
28%
33%
229 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Це мемна фотка яку зробили ще мабуть коли опенаі не існувало. Її приписують всім кому не лінь.

Дуже чисте помешкання! Набагато чистіше за моє. Я зараз не відмовлюсь від такого — аби було без речей та іграшок дитини розкиданих по всій підлозі і закуточках. І навіть дерев’яна дрючка не буде мені заважати.

Показали спальню за***аної роботою людини у якої не вистачає вільного часу щоб прибратись в хаті, вибрати меблі та зроби дизайн інтерʼєру. Нічого нового і сенсаційного.

Прибирання кімнат, якесь там інше впорядкування — займає 30% десь часу, який можна витратити більш ефективно.

Цікаво побачити спальню ДоуКомьюніті)

Та навіщо цьому інженеру палка в спальні?

Я коли активно з друзями грав у Dungeons & Dragons за Чаклуна, то дуже хотів максимально вжитися в образ свого персонажа і окрім куплених мантії та скляної кулі, ще на вулиці підібрав схожу палицю, щоб потім зробити з неї посох.
Руки ніяк не доходили, тому також декілька місяців жив з дрючком у спальні, бо кожен день думав: «Ну от сьогодні точно візьмуся за стругання посоху!»

В результаті якось інші хоббі витіснили D&D, тому палиця відправилася у гараж, де й досі стоїть і чекає свого часу.

От грець! Я собі став ще уважніше приглядатися до дрючків, мимо яких ходжу...

Придовбалися до чувака. Окрім дрина, нормальна кімната, якщо дома тільки спиш та душ приймаєш і не плануєш довго затримуватись у помешканні.
Я так жив, коли працював в ЮК і точно знав, що контракт закінчиться через півроку-рік. У день від’їзду з країни віддав за малі гроші холодильник та стиралку спеціальному чуваку, йому ж подарував матрас і поїхав собі зі спокійною душею. Юзабельні дрібнички типу принтера просто виніс на узбіччя дороги біля будинку на два дні раніше, що не забрали сусіди — запхав у смітник.

for stick’s sake... 🙏🏼😵‍💫

Хто з редакції знов дурнею мається?

Один з найрозумніших чоловіків у світі

пруф або не було

Хтось знайшов відповідь нафіга йому отой здоровенний дрючок?

В Твітері хтось пропонував версію, щоб відганяти демонів

"Генії панують над хаосом, бездарності прагнуть порядку"©

OpenAI платить так мало, що провідні інженери не можуть дозволити собі навіть ліжко))
В принципі досить чисто, як на мене.

Підписатись на коментарі