Аукціон для повітряних сил — розігруємо уламок ворожого літака. Візьміть участь та допоможіть ППО

Вітаю, шановні!

Update!

Доповідаю про результати використання коштів, які ви задонатили під час попереднього розіграшу. Нагадаю, було зібрано 114 тисяч, на які були закуплені джерела живлення систем звʼязку та стабілізатори напруги для чуттєвого обладнання на 164350 гривень (різницю я додав).

Дякую кожному.

Війна продовжується, ми не повинні про це забувати та допомагати армії як тільки можливо, щоб перемога настала найшвидше. Одна зі сфер, де потрібна допомога — звʼязок повітряних сил. Ви можете подивитись мій попередній пост-стрічку з апдейтами в цьому напрямку, або підписатись на канал t.me/ppo_online.

Звʼязок — це фундаментальна річ, яка забезпечує ефективну роботу всіх гілок сил оборони — авіація, мобільні вогневі команди, команди виявлення, зенітно-ракетні сили, оперативне командування та інших. Ефективність відзначена самими повітряними силами у цьому пості. Кожна гривня, інвестована в звʼязок, рятує життя як на полі бою, так і глибоко в тилу, захищає військових, населення, інфраструктуру та військову техніку (яка так потрібна) від ворожих атак. Повітряне Командування Схід надали мені кілька артефактів, які я хочу розіграти за донати, що підуть на закупівлю комплектів ДБЖ + акумуляторів до вузлів звʼязку, серверів, на стабілізатори напруги для захисту чуттєвого обладнання та багато іншого. Все спрямоване на розвинення системи зв’язку, яка забезпечує системи управління на всіх рівнях. Загальна потреба на зазначені найпріоритетніші позиції — 400 тисяч гривень. Якщо збереться більше — є список менш пріоритетних речей, або дуже дорогих, наприклад, ще один комплекс звʼязку за 222 тисячі або кілька ретрансляторів Моторола по 146 тисяч. Величезна на цей час сума, але цілком досяжна. Тому я запускаю розіграш — збір на користь повітряних сил! Приз за найбільший донат — уламок кришки від пускової установки С-300, яка відлетіла під час пострілу по ворожій ракеті під час останніх масованих атак. Уламок розписано петриківським розписом. Головний приз, який буде розіграно серед донатів, більших за 500 гривень, шляхом рандомного вибору, унікальний артобʼєкт, повністю зроблений нашими захисниками повітря, це частина ворожого літака.

Уламок від Су-34 був збитий в перші дні Харківської спецоперації. Під час звільнення харківської області здійснювалось протиповітряне прикриття військ під час третього дня Харківської операції російські війська спробували задіяти резерви у вигляді авіації для зупинення просування наших сил.

Так завдяки вмілим діям бойової обслуги одного з підрозділів повітряного командування «Схід» вдалось знищити ворожий Су-34 в районі н.п. Купянськ , який намагався відпрацювати по нашій піхоті яка швидко просувалась та звільнила населенні пункти!

Координати збору:

send.monobank.ua/jar/8gr8u7edfh

5375 4112 0156 0930

PayPal
[email protected] Разом до перемоги!

Алгоритм розіграшу: Донати збираються у банку, пейпал або за номером карти протягом 2х тижнів, 27 квітня всі транзакції поповнення банки завантажуються у ексель, додаються пейпал транзакції, фільтруються за мінімальною сумою доната та серед решти знаходиться переможець за допомогою функції Randbetween. Переможці мають звʼязатись та довести, що транзакція їхня, шляхом надання виписки на перерхунок коштів або номер карти, або якщо у переводі зазначено ПІБ — документ, що підтверджує особу. Результати розіграшу будуть у каналі t.me/ppo_online
👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Додав фото куди пішли кошти

Шукаю анонімного котика, який задонатив 20к для вручення призу. Напишіть мені!

Переможці визначені! Дякую всім за участь, кожна гривня піде на розвиток звʼязку повітряних сил Схід (4 області) t.me/ppo_online/31

Підписатись на коментарі