Збір мільйону на рій дронів — підтримайте військових, виграйте прапор з Бахмуту
Доброго дня.
Мене звати Марина, я HR спеціаліст IT компанії і член Молодіжного націоналістичного конгресу (mnk.org.ua) Багато хлопців нашої організації захищає Україну з перших днів повномасштабного вторгнення, хтось на жаль вже на щиті боронить нас😔
Але ми продовжуємо закривати різні потреби військовим: ми збирали на БПЛА «Валькірію», на Мавіки, автомобілі та інші потреби військовим. Загалом з 24 лютого ми залучили понад 8 ⛔мільйонів коштів для допомогти військовим. (Усі звіти є на інстаграм сторінці організації www.instagram.com/mnk_ua ).
Зараз, спільно з Фондом оборони ОУН (www.facebook.com/fondoboronyua збираємо на 8 дронів для розвідки
Для кращої роботи нашим воїнам необхідні:
1- DJI Mavic 3 Thermal
1- DJI Mavic 3 Enterprise
6- DJI Mavic 3
📌Ці дрони допоможуть нашим захисникам збирати необхідну інформацію про ворога, визначати кількість, місце та наявні ресурси. А також ці пташки допоможуть зберегти найцінніше — життя наших воїнів.
❗Тож наша мета: зібрати 980 000 грн. Ця сума допоможе закрити потребу бійців у дронах на найближчий час.
*ми вказали приблизну суму, тож якщо хтось може допомогти нам знайти дрони дешевше — ми відкриті до пропозицій.
❗Станом на 13.04. зібрано — 176 705 гривні.
Долучитися до збору можна за реквізитами:
Підтримати МНКівців у лавах ЗСУ:
🔸ПриватБанк: 5168755447008026
🔸Monobank: 5375411504455960
🔸PayPal: [email protected]
🔸Банка mono:
send.monobank.ua/jar/79uua6r9pM
IT спільнота завжди підтримує та допомагає із зборами нашим військовим. Вірю, що й цей збір ми закриємо дуже швидко. Бо тільки так, тільки разом ми переможемо!
Тож спеціально для спільноти ДОУ хочу розіграти прапор України, який наші військові підписали рядками віршами Шевченка, захищаючи Бахмут🥺
Щоб виграти цей прапор: зробіть донат від 500 грн, в коментарях до платежу та вкажіть ваше ім’я та прізвище, а під цим дописом залиште коментар про те, що приймаєте участь у розіграші.
Донатите 1000 грн- пишіть два коментарі і так далі...;)
Більше донатів- більше шансів на нашу швидшу Перемогу і вашу можливість отримати цей прапор!)
*Розіграємо рандомно серед коментарів під цією публікацією, 24 квітня. Чим більше донатів — більше шансів отримати прапор.
Дякую! Слава Україні!
22 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівДобрий день! У вас у пості посилання на інстаграм бите ( веде на dou.ua/.../www.instagram.com/mnk_ua замість www.instagram.com/mnk_ua ), — виправте, будь ласка, якщо ще є така можливість
Друзі, завдяки вашим поширенням та донатам ми зібрали вже 679 802 грн!
За ці кошти ми вже встигли закупити 6 звичайних дронів (2 з яких ще в дорозі та процесі оплати) та нещодавно придбали один DJI Mavic 3 Enterprise🔥
Посилання на фото звіт і оплачені рахунки — drive.google.com/...bapDRjrHhu?usp=share_link
Тепер ці пташки наводитимуть неспокій та артилерійський вогонь на окупантів😉
❗Проте збір все ще триває❗
Нам залишилось зібрати на ще один потужний дрон з тепловізійною камерою для новоствореної окремої механізованої бригади.
📌DJI Mavic 3 Thermal потрібен нашим бійцям якнайшвидше, адже від нього залежатиме ефективність наших воїнів у знищенні ворогів.
Ви можете долучитися до збору:
▪️своїм донатом на наші реквізити;
▪️поширивши цей допис собі на сторінку та провзаємодіяти з ним (залишити вподобання та коментар);
▪️надіславши допис про збір та реквізити своїм друзям та колегам;
⬇️Реквізити⬇️
🔸ПриватБанк: 5168755447008026
🔸Monobank: 5375411504455960
🔸PayPal: [email protected]
🔸Банка mono:
send.monobank.ua/jar/79uua6r9pM
Відео з розіграшем — drive.google.com/...cuY5rVEa/view?usp=sharing
Прапор виграв Іван Цимбалюк.
Але переможці ми всі, бо будемо жити в вільній славній чудовій країні без російської мразі на нашій землі.
Всім величезне дякую за прийняття участі.
Зараз вже зібрано — 390 тис.
І вже перші дрони прямують до нас)
Тут будуть фотозвіти.
Разом ми сила!)
Буду вдячна за продовження донатів.
В перший день публікації залетіло майже 100 тис.
Ви мега круті)
Розіграю о 22:00.
Доньте!)
У вас ще є шанс!)
+
+
Ти виграв прапор!)
Вітаю!))
Іван, пробую з вами зв’язатись в фейсбук і лінкедин.
Не виходить(
Напишіть, мені, будь ласочка, в телеграм чи дайте відповідь в фейсбук.
Мій телеграм: @marina_korchovna
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+
+