Безплатний доступ до CodeWhisperer від Amazon, конкурента Copilot

CodeWhisperer, помічник для кодування, створений Amazon на основі штучного інтелекту, тепер доступний для використання безкоштовно.

Компанія анонсувала у своєму блозі, що віднині він безкоштовний. Раніше підписка коштувала $10 на місяць.

CodeWhisperer автоматично відфільтровує будь-які потенційно некоректні пропозиції коду. Інструмент підтримує Python, Java, JavaScript, TypeScript і C#, Go, Rust, PHP, Ruby, Kotlin, C, C++, сценарії Shell, SQL і Scala.

Scanning for vulnerabilities in CodeWhisperer

Amazon запустив CodeWhisperer минулого року, він був доступний лише для клієнтів Amazon Web Services. Інструмент був помічним для використання в інтегрованих середовищах розробки (IDE), таких як Visual Studio Code, та для створення рядків коду на основі текстових підказок.

Підписуйтеся на Telegram-канал «DOU #tech», щоб не пропустити нові технічні статті

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я тестував бету Copilot і бету цього CodeWhisperer — шляпа ще та. Копайлот далеко попереду. Не витрачайте час

а в мене було в команді вже, шо людина просто не хоче думати, тупо копіпастить код згенерований AI — а мені це лайно і скам потім вигрібати..

бо деякі унікуми сприймають згенероване AI — як готове рішення, а не як базіс, над яким ще пройтись треба. це інструмент, а не рішення...

Підписатись на коментарі