Що створити на фізичному сервері?

Всім привіт! 😉

Я python backend developer, та недавно до мене в руки попав фізичний сервер HP HSTNS-3170. Бажаю його пусти в працю, але в мене немає ідей, який проект створити.

Якщо вам не складно, то можете, будь ласка, відповісти хоча б на одне питання з перелічених:

1. Які сервіси ви б хотіли мати в інтернеті, але їх поки що немає?
  2. Які проблеми ви зустрічаєте в своєму повсякденному житті, які можна вирішити за допомогою веб-додатку?
  3. Які функції ви хотіли б мати в веб-додатку, що допоможе вам з управлінням вашого бізнесу?
  4. Які ідеї ви маєте щодо створення соціальної мережі, яка буде відрізнятися від інших на ринку?
  5. Які інструменти ви хотіли б мати в веб-додатку для покращення свого особистого розвитку та навчання?

Дякую за увагу!

Та якщо вас цікавить розробка на python, чи веб-розробка, чи останні новини у світі IT, то заходьте на мій телеграм канал 😉

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
HP HSTNS-3170

це DL120G5 десь з 2008 року
можете подарувати його музею

1. Сервіс, де заможні айтішниці-сеньорити самі звуть перспективних хлопців-джунів на побачення. Це не для мене, а для друга :D

2. Додаток-карта з realtime відмітками, де роздають повістки. Щоб складати безпечний маршрут пересування містом.

3. Функція для торгівлі криптою або хоча б для надання рекомендацій, коли краще продавати/купляти. От нещодавно було чергове локальне дно біткоіна на рівні 15-16к, після чого він виріс майже в 2 рази до 30к+. Але хто ж знав, що то було локальне дно? Багато «аналітиків» передбачали, що й далі буде падіння до 10к і навіть нижче.

4. Соціальна мережа для глухонімих людей, де можна спілкуватися лише за допомогою мови жестів, знімаючи відео. Ніяких текстових повідомлень, ніяких аудіодоріжок у фінальному відправленому файлі — тільки відео. Щоб отримати дозвіл спілкуватися з іншими користувачами, треба після реєстрації пройти короткий декількахвилинний тест зі знання мови жестів. Можливо для цього доведеться підключати відповідну нейромережу.

5. Додаток, який би працював у зв’язці зі смарт-холодильником і рахував, скільки калорій сьогодні ти вже з’їв, порівнював з тією кількістю, яка тобі потрібна для підтримання нормальної ваги (або поверхнення до нормальної ваги) і відповідно блокував холодильник до наступного ранку, якщо ліміт калорій вичерпано.

Віддати на потреби ЗСУ, може там знадобиться. За 10 евросів в місяц можна зняти віртуальну машину котора буде в декілька раз швидше і буде в клауді\датацентрі з мегашвидким інтернетом.

ЗСУ із комп’ютерного заліза потрібні ноути для аеророзввдки і точно не часів нульових.

Ну може скинуть з дрона на голову ваньки якогось :-)

Докупити VPN і ддосити русню

Постав на нього Windows XP

Кроме игр наверное ничего с ходу не придумать. Лет 20 назад это было бы здорово и кучу всего можно было захостить, а сейчас сам по себе сервер мало пользы приносит. Есть облака на которых можно все более удобно запускать и в целом стоимость железа сильно доступней стала.

Зроби твіттер нормальний, яким він був раніше

зроби безкоштовний аналог Alfred Home Security Camera

Хостинг. Python, наприклад

Одноюнітовий HP-шний сервак?
Звичайно можно юзати у якості будильника.

Я дуже молодий вірус і ще нічого не вмію.
Будь ласка допоможіть мені і видаліть ісе на системному диску...

а розсилати тебе по списку контактів вже не треба?

Зроби просто нормальну сучасну соцмережу. Фейсбуку вже давно пора спати, цей інтерфейс це щось. Таку соцмережу як колись була ВК

так телега полностью заменила соц сети

ну в Україні так, але в світі фейсбук залишається ТОП 1, щось їх значить тримає залишатись в фейсбуці, чи то просто звичка?

Потрiбна соцiальна мережа для здорових людей.
Але це неможливо.
www.fivefingertees.com/...​were-all-mad-here-t-shirt

Які сервіси ви б хотіли мати в інтернеті, але їх поки що немає?

Деяких сервісів вже немає. В тому сенсі, що тематичні форуми чи соцмережі з активною і добродушною, не «зіпсованою» тролінгом, збором персональних даних з недобрими намірами публікою ніякі технології вже не повернуть, хіба що чатГПТ-17 буде імітувати живих користувачів.

Косинка там може працювати? А «сапер»?

Це цікаво) Але я вважаю, що неприбельно.

Обрати «пустити в працю» замість «в роботу», а потім замість «неприбутково» — написати «неприбельно».
Вочевидь тре чат-бота, щоб перевіряв українську, робити.

запускай сервак свой для маинкрафта, гташки, контры

Ні, дякую. Я бажаю створити щось цікаве для всіх. Не зв’язане з іграми.

Підписатись на коментарі