Шукаю гарних терапевтів

Я люблю програмувати, займаюсь цим вже 25 років, але останні роки люто бісить моя робота. Працюю на фрілансі, на погодинній оплаті. Ставка наче вище ринка, але получається дуже мало годин в місяць (від 30 до 90) — тому зарплата получається так собі і фінансова подушка не дозволяє звільнитися та кілька років працювати над якимось своїм продуктом (хоча дуже хочеться і періодично все ж пробую щось таке зробити).

Кілька місяців назад вирішив попрацювати з терапевтом з метою «хочу, щоб робота не бісила». Потрохи зрозумів, що причин багато, з кожною треба окремо працювати.

Зараз хочу спробувати ще кілька терапевтів, попрацювати кілька місяців з одним, потім кілька місяців з іншим — порівняти підходи, отримати свіжий погляд на свої проблеми і т.д.

Якщо у вас було щось схоже і якійсь терапевт вам круто допоміг — буду вдячний за контакт.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Кілька місяців назад вирішив попрацювати з терапевтом з метою «хочу, щоб робота не бісила».

кто жизнь понял работу бросил

спробувати ще кілька терапевтів, попрацювати кілька місяців з одним, потім кілька місяців з іншим — порівняти підходи, отримати свіжий погляд на свої проблеми і т.д.

визначся брюнетки чи блондинки чи може руді

А можно пример проектов, что у вас там на фрилансе на 30-50 часов. Потому что у меня разобрать одну хранимку на несколько тысяч линий и оптимизировать занимает под пару недель.

Шукаю гарних терапевтів

Спартак Суббота 😂

Хочете більше годин чи збільшити в 2-5 разів погодинну ставку?

Хочу, щоб робота не бісила. Бісить, бо ... (тут довга розмова з терапевтом)

вирішив попрацювати з терапевтом з метою «хочу, щоб робота не бісила».

Спробуйте знайти роботу, яка не буде бісити, дякую, з вас 200 гривенів

Ставка наче вище ринка, але получається дуже мало годин в місяць (від 30 до 90) — тому зарплата получається так собі і фінансова подушка не дозволяє звільнитися та кілька років працювати над якимось своїм продуктом (хоча дуже хочеться і періодично все ж пробую щось таке зробити).

А обов’язково кидати роботу з такими годинами?Часу на щось своє лишається пристойно

Спробуйте знайти роботу, яка не буде бісити, дякую, з вас 200 гривенів

По перше, пробував, проходить трохи часу і нова робота теж починає бісити. Бо проблема не в роботі, а в мені. По друге — я шукаю терапевта, а не коуча, тому платити вам не буду :) (Терапевт — це людина, яка допомогає мені розібратися в собі, а коуч допомогає покращити життя по методу «роби ось так»)

А обов’язково кидати роботу з такими годинами?Часу на щось своє лишається пристойно

Я кидати роботу не збираюсь, я хочу на додаток до гарних грошей ще отримувати більше задоволення від роботи :)

Есть такой вопрос. А Вы сами понимаете причину своего антагонизма к работе? Ответь-те себе на этот вопрос, может и терапевт не понадобится.

Я уже несколько месяцев работаю с терапевтом и для себя осознал, что причин много. Да и «бесит работа» — это тоже растяжимое понятие. Разные вещи вызывают разные негативные эмоции. Со всем можно работать. В паре с терапевтом это делать гораздо быстрее и эффективнее.

Я кидати роботу не збираюсь, я хочу на додаток до гарних грошей ще отримувати більше задоволення від роботи :)

Ты сумасшедший псих, если ожидаешь удовольствия за фиксированную оплату по часам в наемной работе.

Бро, хочу сказать тебе 2 важных вещи. 1) сочувствую твоей боли, 2) спасибо, что поделился, благодаря тебе я получил офигенный инсайт.

Ставка наче вище ринка, але получається дуже мало годин в місяць (від 30 до 90)
фінансова подушка не дозволяє звільнитися та кілька років працювати над якимось своїм продуктом

А чим ти займаєшся решту часу і чому ти не можеш працювати над своїм продуктом у вільний час?
Ну і свій прибутковий продукт це утопія для 99.99% інженерів. Бо в продукті головне продажі, маркетинг, дизайн і т.п., а як воно там працює під капотом всім пофіг.

хочу, щоб робота не бісила

Я теж, але поки молодий треба гребти в два весла. Бо пережити кризу в 25-35 відносно легко, а в 45-55 ти вже не потягнеш.

Бо в продукті головне продажі, маркетинг, дизайн і т.п

Не головне, а просто більша частина роботи. Коли з’являються перші клієнти, поволі починаєш цим займатись більше не слабо, разом із консультаціями з продажем і іншим сапортом. І коли ти сам чи вас мало, це усе треба вивчати як робити і дечому вчитись на власних помилках, зокрема психології Зигмунд Фрейду та Карл Юнгу на якій базується весь сучасний маркетинг, разом із Чарльзом Дарвіном. Що головне — продукт користується попитом, він може бути навіть весь бажний та сирий, але клієнтам воно треба, є ліди — луди цікавляться і справа піде, доки баги перефіксите. А от як гроші скінчаться — тут вже усе, і структурна якість не має жодного значіння. Взагалі усі хто думає — що от я зараз в продукт і буде щастя, не розуміють куди вони йдуть. Чекає величезна купа роботи, і не факт що добрий прибуток.

працювати над своїм продуктом у вільний час

Це утопія, щоб отримати нормальні шанси на успіх продукту — потрібно повністю в нього погружатися.

Я теж, але поки молодий треба гребти в два весла

Я вже ближче до 45 років, тому гребти в два весла вже запарився :)

Поправив, в тебе помилка була

Це утопія, щоб отримати нормальні шанси на успіх продукту.
Я вже ближче до 45 років, тому гребти в два весла вже запарився :)

Співчуваю, мені ще до 35 кілька років а вже є розуміння що гребти треба буде до пенсії:(
Тобі це ще очевидніше, от і сумно від безвиході.

Доречі, донат на ЗСУ має непогані терапевтичні властивості, і це не жарт

погоджуюсь, без донату на ЗСУ взагалі жорстко ковбасило. і це теж не жарт.

Але я все ж трохи про інше запитував

Сам же написав, що хочеш змінити роботу, яка не приносить бажаного доходу ? Для чого тобі психоаналітик, щоб те підтвердити. Скаже — не перейматися, займатись хоббі, танцювати, малювати. Тільки гаманець товше з цього не стане. А пеніафобія — це загально національне, серед усіх хто пройшов через 90-ті. А як не крути коли по карманах вітер гуляє, а навколо суцільний безлад спокій внушить тільки якийсь Кашперовський, та він буде хибним. Навіть мільйони на рахунках і золоті злитки по підвалах, всеодно спокою не додадуть — буде мало. Створювати продукт, якщо нема ідеї, щоб повторити успіх Стіва Джобса, Біла Гейтца чи Ілона Маска то справді ідея фікс.

P.S. Якщо варитись в одній темі, то ідей до продукту ніколи не знайдеться. Скажімо якщо 25 років займатись фрілансерством, то може лише прийти в голову ідея продукта для фрілансерства.

Для чого тобі психоаналітик, щоб те підтвердити. Скаже — не перейматися, займатись хоббі, танцювати, малювати. Тільки гаманець товше з цього не стане.

Якщо це не гештальт, яких зараз як собак нерізаних, а нормальний спеціаліст, бажано КПТ (тому що це справді аналітичний метод, який близький ІТ-спеціалістам), то полегшення може бути уже після першого прийому. Проблема може бути далеко не у роботі, а у особистих зайобах автора і більшість з них реально пофіксити самостійно, якщо немає психіатричних відхилень. Зрештою, «спокій» і задоволення від життя, як ти і сказав — воно в голові і не сильно залежить від мільйонів на рахунках (якщо закриті усі базові потреби звичайно).

буду вдячний за контакт нормального спеціаліста по КПТ.

можна мені теж скинути? дякую!

я таки не слова не казав про «хочу змінити роботу». Бо вже багато разів змінював — нічого толком не міняється :)

Я люблю програмувати
займаюсь цим вже 25 років

Спробуй в субботу та неділю взагалі не включати компьютер, не під яким предлогом. Та всі 8 годин проводити виключно на вулиці, за будь якими іншими справами.

Фокус в том, що якщо ти любиш свою справу але не робишь належних регулярних перерв, ти як бігун, що просто втомився біжати.

Була схожа ситуація, коли годин віходить мало, але ціна така, що і відмовитись важко. В моєму випадку це був один замовник, то я завпропонував йому або стабільна абонплата за місяць або вимушений закінчити співпрацю. Причому абонплата має обов’язково бути по верхній границі витращених годин (тобто в Вашому випадку не менше, ніж за 90 год — інакше буде невигідно)

А самому помножити години на 2 совість не дозволяє?

Перепрошую, не зрозумів питання

коли годин віходить мало, але ціна така, що і відмовитись важко.

Тобто в автора топіка 90 годин в місяць, і оплата погодинна.
То хай домножить години на 1.5 і виставляє рахунок за 145:)

особисто я це сприймаю як шахрайство. І, до речі, чому на 2? Я знаю людину, яка на 10 множила
Треба буде поговорити про це з терапевтом :)

особисто я це сприймаю як шахрайство.

Ну це треба лікувати:) життя коротке (особливо коли тобі вже 45), ІМХО в такому віці треба думати не про репутацію а про пенсію.

І, до речі, чому на 2?

На 2 бо ти написав про 90 годин. Повноцінний робочий місяць це ±160 годин.

Я знаю людину, яка на 10 множила

Бери приклад, може це і пофіксає те що тобі не хочеться працювати.

І по темі «нудоти від роботи». Мене дуже бісило працювати коли був в основному супорт чи якась нецікава робота типу фіксити щось в легасі. Але перейшовши на 7к$+ і взявши халтурку мені стало навіть цікаво робити роботу «зміни колір кнопки», «добав колонку в БД» коли ти репортаєш на таке 2-3 дні (ентерпрайз він такий), тобто отримуєш 1к$ за кілька реальних годин роботи.

Попробуй найти в Гугл Веронику Роше

Спартак Суббота или Вероника Степанова

Спартак Суббота, серйозно?

Нэт. Серьэзно було то про Веронiку Степанову.

У цього «психолога» відсутні висловлювання на тематику ІТ (або дуже замало) тому має статус «display: none»

треба дісклеймер що там фемка за посиланням

будь який контент від ліваків не вартий перегляду

Підписатись на коментарі