Як можна заробити гроші в інтернеті, якщо є досвід написання коду?

Доброго дня. Я хотів би підзаробити, додатково до зарплати. В мене є освіта за напрямком «програмування», вчився в університеті. Я вмію писати код на C# WPF, WinForms (також пробував Юніті). Знаю основи PHP, JS (ES6, jQuery), HTML, CSS. Також вмію писати запити до бази даних MySQL. Можу помогти з курсовою по програмуванню, або лабораторною. Можу намалювати кубоподібного кота в Блендері, або квіточку (але це буде трохи довше). Ще можу робити картинки в Інкскейпі, правити картинки в Гімпі, намалювати картинку олівцем (я не художник, правда, так що картинка буде мабуть не дуже, але я постараюсь. Зате дуже недорого). Взагалі я мрію про те щоб створювати комп’ютерні ігри. Чи є роботи пов’язані із створенням комп’ютерних ігор на фрилансі?

Як можна підзаробити на фрілансі із такими знаннями? Десь до десяти доларів для початку. На якому сайті краще зареєструватись щоб не забанили якщо щось не вийде? Чи достатньо дати номер карти Приватбанку щоб замовник туди міг перерахувати кошти? Якщо наприклад завдання буде оцінено в один долар, то що робити з комісією? Як можна використовувати криптовалюти (USDT) для цього (я не хочу щоб мій комп’ютер був замішаний у майнінгу)?

В мене вже є основна робота, але я хотів би спробувати іще працювати, із невеликими завданнями.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Привіт. Не хочеш зробити бота, що торгуватиме криптою по моєму алгоритму?

Той же Freelancehunt. Якщо є знання англійської то Upwork

Почитайте про Upwork, подивіться, які завдання і за яку ціну там виставляють.
Вся комунікація англійською.
Створіть аккаунт, почніть відгукуватись на задання які зможете виконати за мінімальний прайс в декілька доларів, взамін просіть про позитивний написаний відгук.
Набийте успішну історію угод. Поступово збільшуйте ціну.

На Апворк дуже складно отримати відповідь, не те що офер. Особливо якшо в профайлі пише. Заробіто 0 і виконаних завдань 0

Колись розглядав фріланс як додаткову роботу. Потім він став основною роботою.
На фрілансі отримати адекватні гроші за невеличкі халтури практично не можливо.
Тому або займайся серйозно або забий

В мене вже є основна робота

Если это программистская работа, то я тебе строго запрещаю заниматься глупостями вроде подработок во внерабочее время.

Відповідає chatGpt:, є багато можливостей заробітку в Інтернеті для тих, хто має досвід написання коду. Щоб знайти те, що найбільше вам підходить, варто пошукати в Інтернеті та спробувати різні можливості .

зачем чатгпт посылает в интернет? В чем логика, пусть сам отвечает

Наверное, Какой вопрос, такой и ответ.

Підписатись на коментарі