Реквест фічі на бан/ігнор окремих юзерів

Здається, колись ця тема вже підіймалася і нічим тоді не закінчилося.

Періодично, на форумі вспливають боти або просто неадекватні дурники, які пишуть безпредметну фігню.

Я нехочу читати їх тем чи їх коментарів бо у людини вавка в голові.
Скарги на їх коментарі не є ефективним рішенням, так як часто такі коменти можуть не порушувати нічого конкретного, але окрім срача для срачу не несуть ніякої цілі.

В твітері та на фб я можу заблокувати\ігнорувати неприємну мені людину, як таке зробити на ДОУ?

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як не крути, а получається цензура.
А це зазвичай ні до чого хорошого не призводить.

ага, після форуму фінансів теж тут таке хочу, останні роки багато часу і когнітивної енергії йде на пропуск нецікавого і нажаль багато людей просто не в стані вигенерувати щось цікаве разом з бажанням поспілкуватися вище середнього)

молодші цього не помічають але з віком чути-бачити «фонові» комунікації відчуваєш як безсенсовні витрати часу і енергії які дуже лімітовані

це до речі те саме, про що тут нарікають в темах про перформанс в офісах і тд — в західних офісах з середнім віком айтішників 45-55 і низькою щільністю на кв-м мені цілком зручно працювалося, але замінити на 20-30річних і ой, вони комунікують (їх природа така, це норм) і вже працювати неможливо якщо знаєш мову хоч трохи

Так сложно расширение или скрипт для браузера написать, которое будет прятать комментарии неугодных?

Ви пропонуєте костиль, а я стратегічне системне рішення.

Краще фiчу «лайк/дизлайк» где задизлайканный в теме не виден больше или что-то такое.

назвіть цю фічу «фільтр кожаєва»

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

можливо, це ваш шанс дожити до Перемоги, підтримуйте

Штаны отмеченного производства одобряем и поддерживаем

Я нехочу читати

Варто не читати)

UPD: Моя ціль не виганяти когось із форуму, тому що як не крути, а свобода слова має бути, навіть якщо спікер олень.
Я просто хочу приховати персонально для себе людей, слова яких несуть від’ємну цінність.

Справа у тому, що якщо зробити те, що ти просиш то на форумі люди почнуть балакати самі з собою(таке насправді вже є, коли модери вилаляють коменти і я бачу що я відповідаю на свій же комент=))))....і це буде виглядати досить дивно)).

На DOU взагалі якщо видалили root гілку то гілка обговорень чипляється за попередню. І виходить взагалі кринжатина — нормальний комент, а до нього купа хейту.
От — не видаляти, а замість цього виправляти на якийсь дефолтний текст забанені коменти я вважаю більш важливо.

Доброго дня, пришліть, будь ласка на [email protected] перелік посилань на профілі користувачів, яких Ви хочете приховати, я подумаю, як з цього зробити якийсь прототип.

У dou.ua/users/doucommunity немає коментарів тому не допоможе.

Автор просить дещо бiльше нiж коменти

Я нехочу читати їх тем чи їх коментарів

Я не впевнений, що з темами найближчим часом буде крім тієї ігнор функції, яка є тут dou.ua/unread

Так це ж не має бути складно зробити.

На профіль пейджу добавити кнопку «Приховати коменти». Тобто я можу клікнути на умовного кожаєва, зайти на його профіль і там добавити в список заблокованих.
В моделі юзера добавити one to many hideComments.

Якщо на бекенді є можливість то замінити текст коментів на «контент приховано».
Якщо можливості немає (швидше за все) то зробити це на фронті. З юзер моделлю приходить список ІД заблокованих. При рендері сторінки заміняти повідомлення юзера (може і його ім’я) на «контент приховано».

Як прототип, ід заблокованих юзерів можна зберігати в local storage, тоді це повністю FE фіча.

Наприклад хто такой упоротий на DOU?

Підписатись на коментарі