Підозріла мрія «mriya.social»

щойно отримав спам-смс (посилання ненадійні)

Небайдужі українці від початку війни з росією протидіють ворогу, скоро контрнаступ, а отже твоя допомога потрібна як ніколи. Вступай до найбільшої інформаційної армії, яка знищує російську пропаганду та навчає українців основам кібергігієни: htt-ps://mriya.social/join_channel А також у Viber — htt-ps://bit.ly/3BAyj8H

пішов на сайт. Сертифікати від клаудфлер, посилання на кіберполіцію тільки на словах, фрази у faq місцями неузгоджені, у «про політику конфіденційності» взагалі «риба» вписана. Тобто якби мені показали такий сайт два роки тому — я би сказав що це скам.

Це справжній сайт? Якщо так і якщо тут є хто з команди — зробіть так, щоб валідність сайту можна було перевірити. Додайте посилання на сторінку з інформацією про вас на *gov.ua, вичитайте тексти, додайте форму для зв’язку. Ви ж бо мене основам кібергігієни вчити будете, так умийтеся перед цим, йокелемене.

👍ПодобаєтьсяСподобалось7
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якась абракадабра прийшла на телефон (кнопочний) зареєструвала в Інстаграмі , Вайбері , Телеграмі без мого відома , піймать цього «професора» і повернуть голову на 180 градусів

SMS мені приходила закинув в спам, але сьогодні сам чув в сільпо цю шляпу рекламують через систему озвучки

Міша Подляка набирає нову армію ботів.

щось знайоме... глянув у телефоні, він цю липу маркує як потенційний спам ))

Бюджетні кошти засвоїли, відповідальності нуль

Нутром чую кацапщину, а пруфів не знаходжу.

та ну...фуфня ж якась.

При пошуку в Google за запитом mriya.social знаходжу «кіберполіція створила», а за запитом cyberpolice.gov.ua mriya.social вже відсутні публікації на офіційному сайті cyberpolice.gov.ua.

Я за замовчуванням вважаю всі подібні sms шахрайством

Підписатись на коментарі