Анонс освітнього курсу Modern Android Architecture

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Привіт! Я нещодавно запустив освітній курс на udemy і хотів би про нього розказати, т.я. це може бути корисним багатьом Android dev’ам.

Хоч опис на сторінці udemy гарно пропрацьований, я хочу дати декілька коментарів українською.

По-перше, курс розроблений на основі реального досвіду з технологіями, які даються в програмі. По-друге, цей досвід був успішний За рік роботи над додатком вдалось виростити архітектуру, команду, MAU. Crash-free юзерів при цьому 99.9%.

Тому я агрегував лише найкраще зі свого досвіду і упакував це в освітній курс. Складається він з 20 лекцій та кількох тестів. Лекції розроблені від простого до складнішого. По ходу лекцій ми розробимо нескладний проект, який може бути використаний як template для ваших проектів.

Так, секція № 1 — це інтро. Налаштуватись, розігнатись, увійти в курс справи. Поговоримо про архітектури (clean, layered), jetpack compose і як це все можна застосувати у 2023.

Секція № 2 — вже більш детально обговорюємо tech stack для modern android architecture. Бібліотеки, презентаційний патерн MVI і т.д.

Секція № 3 присвячена архітектурному дизайну. Покроково пояснюю як розбити додаток на layers та як кожен із них може бути влаштований. Даю декілька варіантів — для швидкого старту і для великих додатків.

Секція № 4 додає сіньйорності у ваші знання, бо тут ми говоримо про advanced techniques. Це включає, по-перше, data-driven reactive approach при побудові додатків. По-друге, це просунуті техніки декомпозиції view рівня (функціональний підхід jetpack compose може бути новим для девелоперів, тож приділив цьому час). І, звичайно ж, best practices.

Секція № 5 — це те, що мідли не люблять, а сеньйори обожнюють (не всі, але все ж): тестування (що саме, коли, як) та вирішення прод інцидентів (як не допустити і що робити, якщо все ж відбулося).

Секція № 6 — закругляємось, підводимо підсумки. В бонусній лекції поговоримо про роль документації при побудові сучасної архітектури.

Як бачите, курс розрахований на спеціалістів рівня middle / senior, які:

1. Хочуть почати новий проект у 2023, але плавають у сучасних Android технологіях.

2. Засиділись на legacy і хочуть актуалізувати та підтягнути свої знання.

Можливо, курс буде корисним навіть тех лідам, які шукають шляхи апгрейду існуючих проектів і не хочуть витрачати весь вільний час на дослідження останніх технологій та best practices (як зручний підсумок в одному місці).

Дякую за увагу! Лишаю лінк на курс (з купоном, що дає мінімально можливу ціну на udemy протягом п’яти днів): MODERN ANDROID ARCHITECTURE.

Чекаю на ваш фідбек!
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі