Самовільно з’явилася російська розкладка у Він10

В один момент з’явилася російська розкладка клавіатури на вінді. О_о Її не можна видалити, оскільки її не показує ніде в налаштуваннях. А видалити треба. Що робити?

👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Відкрийте «Панель керування»:

Натисніть Win + R, введіть control panel та натисніть Enter.
Або натисніть Пуск, введіть «Панель керування» та виберіть її зі списку.
У Панелі керування встановіть Перегляд: Великі значки або Дрібні значки (у верхньому правому куті).

Перейдіть до розділу «Регіон»:

Відкрийте вкладку «Адміністрування»:

Натисніть кнопку «Копіювати параметри...»:

У розділі «Копіювати параметри» ви зможете переглянути поточні мовні налаштування та налаштування екрану привітання.
Перевірте поточні налаштування:

У верхній частині вікна ви побачите «Поточний користувач» та «Екран привітання та системні облікові записи».
Переконайтеся, що у «Поточному користувачі» встановлені правильні налаштування (мова відображення, формат, розкладка клавіатури).

Скопіюйте налаштування до екрану привітання:
У нижній частині вікна встановіть прапорці:
«Екран привітання та системні облікові записи»
«Нові облікові записи користувачів»

Це дозволить застосувати ваші поточні мовні налаштування до екрану привітання та системних облікових записів.

Натисніть OK для збереження змін.

Перезавантажте комп’ютер

Відкрийте «Панель керування»:

Натисніть Win + R, введіть control panel та натисніть Enter.
Або натисніть Пуск, введіть «Панель керування» та виберіть її зі списку.
У Панелі керування встановіть Перегляд: Великі значки або Дрібні значки (у верхньому правому куті).

Перейдіть до розділу «Регіон»:

Відкрийте вкладку «Адміністрування»:

Натисніть кнопку «Копіювати параметри...»:

У розділі «Копіювати параметри» ви зможете переглянути поточні мовні налаштування та налаштування екрану привітання.
Перевірте поточні налаштування:

У верхній частині вікна ви побачите «Поточний користувач» та «Екран привітання та системні облікові записи».
Переконайтеся, що у «Поточному користувачі» встановлені правильні налаштування (мова відображення, формат, розкладка клавіатури).

Скопіюйте налаштування до екрану привітання:
У нижній частині вікна встановіть прапорці:
«Екран привітання та системні облікові записи»
«Нові облікові записи користувачів»

Це дозволить застосувати ваші поточні мовні налаштування до екрану привітання та системних облікових записів.

Натисніть OK для збереження змін.

Перезавантажте комп’ютер

ловіть покрокову інструкцію, як видалити небажані мови у розкладці клавіатури(мені на Windows 11 допомогло(перелазив кучу сайтів, нічого не допомагало))gusak-service.com.ua/...​-klaviatury-u-windows-10

не допомогло. Російської мови не видно ніде, окрім біля годинника, і також у списку мов, коли перемикаєш мови

Переходити на лінукс вже пропонували?...

Upd: ага бачу вже dou.ua/...​rums/topic/43430/#2623382

Відкрий редактор рєєстру, шлях — Computer\HKEY_USERS\\.DEFAULT\Keyboard Layout\Preload
там будуть усі розкладки, видяляєш усі маячню, лог ін лог аут і все ок.
Мені всрата мастдайка постійно ліпить укр що з какпською ё де ці придурки її відкопали взагалі хз.
Відморожена блят, задрала вже.
Можеш погуглити коди клавіатур різних, все що не потрібне видаляєш. Через інтерфейс дазвичай не лікується взагалі гіяк. Проблема не тільки у нас а часто у всих багатомовних.

Доброго дня.
Деякі програми, особливо перемикачі розкладок, додають «невидиму» рос. розкладку. Після багатьох пошуків, спроб та розчарувань знайшов кардинальний метод позбавитись проблеми.
Якщо стисло, то:::::
Правимо реєстр.
в розділі реєстру
«HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Keyboard Layouts»
шукаємо рядок «00000419» та додаємо до назви «-no». Повинно виглядати так::::
00000419-no
Зберігаємо, перевантажуємо систему.
Метод кардинальний. Деякі програми що без «языка» жити не можуть, взагалі вже можуть не запуститися, тож майте це на увазі.
Джерело:::::
gusak-service.com.ua/...​-klaviatury-u-windows-10

Не працює! Після перезавантаження знову є скотиняка! Коли ввійшов в систему — на панелі нема, при вході в систему була і в реєстрі теж все відновлюється до попереднього стану!

Колись додав для тестування іспанську і французьку, тепер не можу видалити. Та ж сама картина. А в мене друзі вже років 20 питають: — Чому ти так ненавидиш Windows?

А і мене лінкедін чкіли чтав аоказувати російською

Написав чупорту що це офенсів

Відповіли знаємо, терпи

Треба додати та знову видалити. Така ж сама проблема бувала, думав, що через кастомну розкладку, яку я зробив собі для української. Але останнім часом не з’являлась, думав в оновлення виправили.

«Додаткові параметри дати, часу й регіону» у підпункті налаштувань «Регіон». Саме там я вирішив дану проблему. )

Дякую за інформацію. Буду тепер знати де шукати.

Така ж ситуація була пару разів після оновлень, але з наступним оновленням зайва розкладка зникала.

зробив, не допомогло, навіть вінду завантажив з оф.сайта і втсановив заново — все одно з’являється рос.мова, яку постійно треба додавати та видаляти, щоб зникла розкладка.

Колись мав таку ж проблему.
Пошуки показали, що венда сама додає рос, якщо у якійся з програм виставлена мова-культура «рос»
Вирішив шляхом відключення параметру «використовувати окремі параметри мови для кожної з програм» — так, це зменшило зручність використання, але вирішило більшу незручність.

Можливо у венді 11 це вирішено, але сумніваюсь.

венда це на якій мові? )))

Як варіант, розібратися з джерелом походження .iso — якщо скачане на торентах, то чого дивуватися, там взагалі може бути невідомий зоопарк із майнерами, ботофермами, open mail relay і відкритими socks проксі.

Якщо припущення вище валідне, то однозначно зносити вінду і качати з офіційного сайту.

має помогти додати кацапську, і потім видалити

воно допомагає, але це треба робити декілька раз на місяць, набридло

Выделить «українська», нажать параметры и удалить\поменять раскладку?

сейчас бы в 2023 веке рекомендовать купить этот мусор

Краще Лінукс постав.

Дивно, в цій срані мала б бути малороська

Не факт. А чому зʼявилися сумніви?

Я ноут в Австрії купив пару місяців тому. Мало не йобнувся щоб видалити німецьку та перестати бачити надписи на нії. Ота менюшка з мовами на скріні — до одного місця.

почему после покупки ты винду не переустановил?

Он уже продавался с чистой виндой, только локаль не та что надо выбрана

там полюбому версия винды домашняяя зачем этот обрубок надо, переустановить винду, если есть ссд, это 10 минут

Кстати я в итоге нажал переустановку, выбрал английский — а хрен там, все надписи меня встречали на немецком. Оно как-то слишком глубоко засело.

superuser.com/...​move-one-display-language — тут про польську, але перевірте

очевидно що початкова мова при налаштуванні була вибрана російська, а потім змінена. система тримає данні в рестрі про це — мова бай дефолт. погугліть — в інтернеті є інструкції як видалити

Підписатись на коментарі