Альтернативний фріланс
Привіт, звертаюся до фрілансерів, в мене самого досвід на freelancehunt близько двух років (freelancehunt.com/...reelancer/Danil-Skof.html) і мінус фрілансу для мене це вести менеджмент проекту, я трохи подивився альтернативи стандартній біржі і знайшов такі платформи Crossover та Toptal (основна їхня відмінність це що замовлення тобі приходять автоматично від платформи, тобто ти зосереджений тільки на виконанні проекту), але там все ускладнено ретельним відбіром виконавців, це щось більш схоже на трудовлаштування до них в компанію чим на фріланс.
Отже я планую створити альтернативу стандартному фрілансу де система буде сама розподіляти замовлення між виконавцями, але брати замовлення щоб могли всі. Очевидна проблема такого підходу є ризик неякісного виконання проектів, але я думаю над тим як це краще вирішити.
Скажіть будь ласка що ви думаєте на рахунок такої платформи і якщо вам ідея здається цікавою, то прошу приєднуватись до групи (t.me/ i3U06qdPZKQ5MzNi), я шукаю з ким міг би це реалізувати
58 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів