Росіяни скиглять і проводять конференції щоб накосити бабла

Доброго дня,
нещодавно наштовхнувся на скиглення одного росіянина на хабрі
geekr.vercel.app/post/733738

Якщо коротко, то хлопаку так пагано живеться що він не витримав тягара совісті за росію матушку і був вимушений переїхати у ТаЇланд, там совість його так мучала що він вирішив косити бабос організуючи мітапи для «IT экспатов из восточной Европы по всему миру».
Мені здається, що потрібно їм нагадати що єдине місце де росіянам необхідно збиратись — це червона площа і подавати коктейлі молотова.

Пропоную громаді у місцях збору бідних руських приходити і нагадувати про це.

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному1
LinkedIn

31 коментар

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Доречі а що це за домен такий у хабра?
Вони знову розділились?

Друга хвиля еміграції 🤷🏻‍♂️😆

А от я навіть готовий вписатися за такі ініціативи — більше руських за кордоном = менше податків платять у рашці. Profit.
Хай валять десь туди на схід тільки щоб на заході нам не складати конкуренцію

А мені більше подобаються рузьгі котрі душать самі себе в своєму гадюшнику. Наприклад подія в Кемерово в ТЦ

Друже, я це звичайно розумію, але при будь-якому результаті війни росіяни нікуди принципово не зникнуть і з ними якось треба буде жити. Багатьох, особливо висококваліфікованих можна реабілітувати до певної межі. Інші же так і залишаться оздобленими на весь світ і нічого уже з цим не вдієш.

Це ти не читав їхні технічні форуми.

В них там суцільне Zа Vеликую пОбєду.

Хочеш з такими працювати?

Я тому їхні форуми і не читаю, навіщо свідомо окунатися у все це гівно. Тут суть не у тому хочу я чи ні з ними взаємодіяти, а в тому, що у певних ситуаціях в майбутньому доведеться. Але презумпція винуватості у всіх росіян від цього не зникає, просто щоб заслужити довіру їм доведеться доводити протилежне.

Висококваліфікований рюске, який виїхав звідти і відповідно не платить податки і не працює на оборонку — уже непоганий він.

Якщо б вони ще не розносили по всьому світу свій уський мір. Вообще було здорово.

Хай би хоч якийсь вже мир настав...

То треба було зливати срану 24 лютого минулого року

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

У мене є приклад з мого рідного села в Маріупольському районі: коли заходили освободітєлі, то розтріляли машину з трьома людьми. Всіх їх я знав і бачив їх живими ще за пару місяців. Серед місцевих це відомий факт, а ждуни кажуть, що ці чоловіки їх «правацировалі». Військових у селі не було в принципі, всі пішли у Маріуполь.

Також по селу шукали «азовців» і усіх, хто був в українській армії. Це добре ще абсолютна більшість на їх на той час виїхала і ті. А так забирали на допити і невідомо, що там з ними робили.

Тому з цього висновок, що Андрій або бот, або що навіть більш ймовірно useful idiot.

Найважливіше що я зрозумів ще з 14-го року — ніколи і не при яких обставинах не вірити кацапам. Тоді правда ще погано розумів що у нас кацапні теж багато, яка в принципі і довела нас до війни (так би вже давно були б в НАТО і х@й би сюди хтось сунувся)
Якби вчасно це усвідомив тут би мене не було. Та і релокація процесс складний, особливо якщо близькі і дорогі тобі люди теж кацапські ждуни.

Ждуни — це люди, які здають своїх сусіді з проукраїнськими поглядами, яких потім забирають на допити, де всяке може бути, є багато фактів. І саме смішне, що на цих допитах потрібно пояснювати, чому ти живеш тут на своїй землі і любиш свою батьківщину і її культуру.

У тебе мабуть немає знайомих з окупованих територій, тому краще послухай людей, які самі родом з тих країв і на зв’язку з людьми, що залишились там.

Знайомі з окупованих і прифронтових територій є. І в волонтерському центрі який приймав переселенців був та багато наслухався.
Може не правильно висловився. Під ждунами маю на увазі фанатів Шарія наприклад. Мабуть ідеальна характеристика.

Та я Андрію відповідав, тут просто видалили гілку.

Якщо ви маєте вихід на колег-вестерні або тим паче самі сидите десь західніше Чопа, доносьте кожен раз при нагоді, що ВСЯ русня несе відповідальність і що ходити на їх мітапи це зло, легітимізація російського фашизму і неповага до жертв війни.

Якщо ви на «Заході» і маєте бажання та можливості — виходьте з мирною акцією до таких зібрань, показуйте плакати, говоріть з людьми які туди йдуть, кооперуйтеся з іншими активістами.

Чувак, ты не поверишь, но уже давно всем пофиг, уже месяцев 8 как.

що ВСЯ русня несе відповідальність

Що за маячня?! От ходить росіянин на роботу, а тут бац — і війна почалась! Яке він до цього має відношення? Податки з його ЗП віднімаються ДО отримання на руки, не заплатити він їх не може. І так, йому доведеться мовчати про війну, бо в нього можут бути проблеми. По тій же причині, що і нам, українцям, доводиться мовчати про найскоріший мир (а не війну до повернення кордонів 1991).

От ходить росіянин на роботу

Ходить на вибори, голосує за Хутіна.
Потім йде в армію, його відправляють на Україну.
Потім він гвалтує, вбиває, грабує.
Але він невинний — він виконував наказ

По тій же причині, що і нам, українцям, доводиться мовчати про найскоріший мир (а не війну до повернення кордонів 1991).

Не знаю при якій логіці можна провести такі паралелі

Ходить на вибори, голосує за Хутіна.
Потім йде в армію, його відправляють на Україну.
Потім він гвалтує, вбиває, грабує.
Але він невинний — він виконував наказ

А якщо він цього всього не робить? Наче Ювженко Денис каже про тих росіян, які не приймають участь у війні, але вони чомусь все одно винні!

Не знаю при якій логіці можна провести такі паралелі

А ви спробуйте топити за найскоріший мир. Якщо ваш пост або відео набере хоч якусь вагому кількість переглядів, то вами обов’язково зацікавиться СБУ.

Ходить на форуми, праZднує Vеликую пОбєду. Не бачив таких? А в цілому хароші програмісти, ембедери, люблять родіну, не люблять буржуїв.

«бац — і війна почалась» ну не треба аж так відверто брехати. Не було «бац». Були десятиліття підтримки і згоди з тиранічним режимом. Всі, хто не виступив проти, був за.

Хм.. я, чесно кажучи, не думав, що таке треба пояснювати в 2023, але ок, мені не важко, спробую по тезам.
Типовий повнолітній житель рашки( або той, хто звалив протягом останніх двох років ) несе на собі колективну відповідальність за дії свого уряду, своєї армії, своїх спецслужб та своєї дипломатії тому що:

1. Вони своєю мовчазною згодою або навіть активними діями(голосуванням) дозволили це робити своєму керівництву.
У типового рашкована було 20 років за яких сталися Чеченська війна, Грузинська війна, Сирійська війна, анексія Криму та розв’язання війни на Донбасі та багато чого іншого, це тільки те, що на поверхні. У всіх цих війнах рашка виступала як агресор, вчиняючи задокументовані злочини.
Масові вбивства опозиції та просто неугодних: Політковська, Немцов, Навальний і десятки якщо не сотні інших.
Феєричні за своєю суттю корупційні скандали, найепічніших з яких палац путлера в Геленджику.
Злочинна недбалість або ціленаправлена шкода яка вела за собою десяткі й сотні смертей: підлодка Курськ, вбивства дітей при штурмі «Норд-Осту» та подібні.
Масові згвалтування русні пляшками в поліції та швабрами в тюряжці.
Цей список п**ц який довгий.
Все це типовий рашкован хавав і терпів, часто навіть підтримував, «ні всьо так адназначна».

Вже тільки цей пункт показує, наскільки нікчемними вони є бо народ який таке терпить чи навіть підтримує, не заслуговує на жодну повагу, але продовжимо.

2. Ок, уявімо, що типовий ватнік не голосував за путлера та за його партію жодного разу, але чи звільняє його це від відповідальності? Ні, тому що є таке поняття як «дія або бездіяльність».
Типовий ватнік є бездіяльною терпілою який не виходить на мітинг навіть коли душать його самого, його родичів або його «бутербродну» опозицію.
Протест це не просто один раз вийти на вулицю помахати стрічечкою і покірно сісти в автозак. Протест це опір, це Майдан, це активні дії, а не потерпання.

3. Ну ок, але уявимо, що він був «внєпалітікі», що само по собі дич і нічого не знав до 24 лютого.
Сталася повномасштабна війна і русню мобілізовують. Вони протестують? Ні. Вони покірно йдуть на убой, здійснювати військові злочини. Масові дезертирства — ні, непокора — ні, масова еміграція — ні, «італійські забастовки» на їх військових підприємствах — також ні.
Декілька тіпів підпалили декілька військоматів на всю рашку і на цьому все закінчилося.

4. Так може русня все ж показує свою масову непокору в інтернеті де це просто і безпечно?
Знову ні! Є окремі співпереживаючі українцям і одну бабку з рашки закрили за донат на ЗСУ і на цьому все.
Замість цього у більшості русні «пабеєдобесіє» і/або наратив «ні всьо так адназначна», «Буча фейк», «нас справацировалі пєндоси».

5. Але ж у них ніби як є опозиція в еміграції, може русня масово проти хуіла і гуртується навколо опозиції в інтернеті?
Аби не бути голословним, їх опозиція випустила маніфест: www.change.org/...​mpaign=petition_dashboard
Цей маніфест вони тиражують на всіх майданчиках з аудиторією в десятки мільйонів.
І лише 26 тисяч підписів за 12 днів... Із якоби 140 мільйонного( а в реалі їх ± 80 мільйонів ).
Тобто підтримка трохи більше 0,01%. Топ підтримка і консолідована позиція, хулє))

Коротше: русня винна і заслуговує справжню громадянську війну на своїй території у форматі «всі проти всіх» із використанням всієї наявної зброї один по одному. Це буде навіть краще ніж репарації.

P.S. Навіть в нацистській німеччині німці спромоглися на операцію «Валькірія» та ряд інших замахів на Гітлера, а у цим все норм.

4. Так може русня все ж показує свою масову непокору в інтернеті де це просто і безпечно? Знову ні!

А в нас не так само? От мені не подобається, що зараз війна, що не хочуть укладати мир. Що зі мною буде, якщо я почну збирати однодумців в YouTube та телеграм? Що буде, якщо я буду займатися підривною діяльністю?

вам не подобається, що зараз війна, і що росіяни не хочуть укладати з нами мир? яка сумна історія. ай-яй-яй

От мені не подобається, що зараз війна, що не хочуть укладати мир.

Не розумію до чого тут взагалі Україна? Це ж Росія воює, а Україна просто обороняється. Якщо так хочеш миру, можеш поїхати на Росію, запустити під Кремлем білих голубків і голосно прокричати «МИРУ — МИР!» Може допоможе.
Спойлер: не допоможе, тебе просто скрутять, відвезуть до мусарні і посадять на пляшку.

Мир на умовах агресора називається — капітуляція. Тому якщо ти почнеш це робити зараз, то ти не за мир, а за капітуляцію

Звичайно можеш! У нас демократія і свобода слова, хоча панам-ботам які щойно зареєструвалися цього не зрозуміти)
У нас плюралізм думок і є реальна, а не «потєшна» опозиція.

Але давай по темі про мир: Україна випрацювала і представила формулу миру, яку підтримала переважна більшість розвинених демократичних країн, а саме вивід рашистів із згальновизнаної території України, деокупація Криму та Донбасу, виплата репарацій.

Ваш Китай, до речі, у якого ви під шконкою сидите, також підтримує територіальну цілісність України і засуджує неспровоковану агресивну війну рашки, про що свідчить останнє голосування в ООН.

Всі адекватні люди й країни розуміють, що будь-які поступки русні зараз це відкладена війна в майбутньому. Тому через це, а не тільки через відновлення кордонів України, захід і надає зброю та підтримку, яка щодня збільшується і тільки наростає.
Ніхто не втомився від війни %)
Військові заводи запрацювали, бюджети погоджені, дальньобійні ракети на 300км Storm Shadow вже поставлені Україні, пілоти на F-16 тренуються, сучасні танки, а не совкове лайно вже тут, Петріоти вже збивають росняві, ніби-то надзвукові, а по факту фікція, ракети кинджали.

Тому, передавай привіт Ольгину чи де вас там тримає поки що живий Пригожин)

По тій же причині, що і нам, українцям, доводиться мовчати про найскоріший мир (а не війну до повернення кордонів 1991)

Чтобы призвать к чему либо, нужно самому делать. Ты в армии? Именно поэтому я считаю своё мнение о том как воевать никчёмным и не высказываюсь на эту тему — сам не воюю

Підписатись на коментарі