Магістр комп’ютерних наук від Woolf / goit

Привіт всім. Чи хтось вже чув про цю програму neoversity.goit.global і хто що думає про неї?

Заявляється що можна отримати диплом магістра комп’ютерних наук що визнається в Європі та Штатах за два роки.

Чи є в ній сенс для досвідчених розробників у яких немає профільної освіти? Не з точки зору знань, а з точки зору розширення списку потенційних роботодавців які це вимагають.

Я вже давно думав про профільну освіту але до цього моменту такого, на перший погляд, дуже зручного варіанта мені не траплялося.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Та нема в цьому смислу.

1. Це тільки для тих в кого вже є інша вища освіта.
2. Диплом буде не від ноунейм типу «волинський університет риболовлі та ІТ», а від того що легко гуглиться. Ніхто «онлайн-магістратуру» від ІТ курсів серйозно сприймати не буде.
3. Чим легше це отримати тим більша ймовірність що ліцензію заберуть (хоч я так і не зрозумів, як можна вчитисна магістра при тому що відсутня програма на бакалавра).

Так и шо друзья, это норм контора или инфоциганство? Лучше чем ШАГ? Пошёл на сайт WOOLF, нашёл там GoIT и вроде всё честно и понятно почему на Мальте зареган, но всё равно терзают сомнения. Помню как выпускников ШАГа не очень хотели брать на работу из-за раздутого ЧСВ и нолевых знаний — это прям был стандарт выпускников. Есть кто-то кто уже закончил обучение и может сказать стоит диплом GoIT потраченного времени и денег или нет?

А чому ви вважаєте, що вони зацікавлені в знаннях випускників? От ВУЗи зацікавлені бо від цього залежить прийнамні їх ім’я та якість, кількість абітурієнтів. Компанії бо їм потрібні співробітники потенціальні.

Ви знайомі з кимось укто закінчив ГоИТ, може сам там навчався? Не бачу цінності вашего коментаря

Ну про ВУЗи чи курси які компанії влаштовують успішних кейсів багато. Жодного успішного кейсу від компаній які заробляють на «it-хайпі» я не бачив особисто, та не чув від колег. Який сенс та можливості у таких компаній давати якісні знання? В найкращому випадку людина дізнається про якісь терміни та ключові слова, а потім на перших співбесідах зрозуміє якість такого навчання.

Я навчалась в ШАГ) і це дно, краще перед тим як оплатчувати це навчання прочитала б відгуки в інтернеті

Прийняв участь у вебінарі, після чого мені щойно зателефонував менеджер Роман з питанням чи хочу я навчатись. На моє питання, чому саме Мальта, він відповів, що це як білий офшор, і в такому офшорі простіше отримати акредитацію. Далі кричав, що я не знаю, що таке офшор, щось про акції і біржі, і кинув слухавку. Що ж, класний підхід. Успіхів вам.

Теж був на іх вебінарі безкоштовному, потім мені дзвонили, але я не відповів. Не люблю коли мені щось хотять втюхати, ще і якесь бидло.

Woofl має License Period: 09/2019 — 09/2024. Що буде якщо не продовжуть? За 5000 це дуже великий ризик.

Сподіваюся мені хтось відповість із представників навчального закладу.

Представник навчального закладу лише топік запустити з нового акаунта може ))

В Штатах, на скільки я знаю, будуть перераховувати години навчання. І 2 роки в цілому будуть вважатися «курсами». Тобто не канає. В Нідерландах, якщо переїзжаєш за програмою high skilled migrant після 30 років, то взагалі байдуже на диплом. Важлива тільки ЗП. Якщо вона вище конкретного значення, то дають візу.

Чи є в ній сенс для досвідчених розробників у яких немає профільної освіти? Не з точки зору знань, а з точки зору розширення списку потенційних роботодавців які це вимагають.

А ви впевнені, що із дипломом вам легше буде знайти роботу?

Ну мені взагалі її не важко знайти. Але треба завжди прагнути кращого.

В Нідерландах і до 30 років пофіг при нормальній зп.

Заявляється що можна отримати диплом магістра комп’ютерних наук що визнається в Європі та Штатах за два роки.

Цікаво чи Європа та Штати в курсі

А після цієї магістратури відразу можна в аспірантуру в ШАГ

А потім до інституту Спартака Субботи

Доброго дня)
Ознайомитися з акредитацією у Європі та Штатах ви можете за посиланням:
https://woolf.university/legal/accreditation

А щодо акредитації GoIT, то за цим посиланням є вся інформація:
https://goit.woolf.university/college-membership

Якщо вас цікавлять ще якісь підтвердження — дайте знати і я надішлю посилання :)

Єдиний як на мене плюс це корочка про те, що навчаєшся на денній формі навчання у Європейському вузі. І чомусь підозрюю що 99% «студентів» туди підуть заме за нею.

Навчання в GoIT Neoversity звільняє від мобілізації?
Навчання у нас рівноцінно навчанню на очній формі в Європейському онлайн університеті. Тому ми можемо видати документ підтвердження навчання, але не можемо дати гарантію, що з цим документом вам дозволять виїхати за кордон та не призвуть до лав ЗСУ.
Навчання коштує €4000, для першої групи ми робимо знижку — €1000.

Ну зараз ніхто не дасть гарантії що ти навіть прокинешся завтра (Дніпро, доброго ранку) . Але думаю як варіант будуть юзати

— Ступінь Master of Science in Computer Science (маючи бакалаврат з будь-якої спеціальності)
.. ее .. ну ок
— 4 професії за один курс
це як?
— Викладачі-практики, Seniorи із ТОПових IT-компаній з досвідом 5+років.
складно уявити як вони окрім самого навчання ще й перевіряють лаби, контрольні, тести і тд
— Програма, що на 100% відповідає запитам IT-ринку та вимогам кращих IT-компаній.
тільки самої програми на сайті немає)
для порівняння нещодавно відкритий американський університ свою вівисив
auk.edu.ua/...​-in-software-engineering

ну і звичайно топ інфа по зп в америці — 100к якщо з дипломом))
а графік з нашими зарплатами взагалі агонь — 1 рік і вже мідл на 2.5к, 2.5 роки вже тімлід

— Ступінь Master of Science in Computer Science (маючи бакалаврат з будь-якої спеціальності)

До речі, за наведеним вами посиланням вимога по освіті така сама. Бакалавр або магістр і спеціальність не вказана.
Кількість кредитів по ECTS так само — 90.
Програму можна отрмати якщо захотіти.

Інша інформація в цілях маркетингу — нащо взагалі коментувати інформацію наведену в цілях маркетингу.

все просто, бо я вважаю що неможливо отримати магістерську освіту за 2 роки, якщо попередня була, наприклад, юридична
Master of Science це зазвичай поглиблене вивчення обраних тем, проведення перших досліднецьких робіт, початок науково шляху
принаймні так на заході, а у них начебто британьска ліцензія.
в КПІ друга вища триває три роки для отримання бакалавра, а перша освіта дозволя лише скіпнути загальносовітні дисціпліни.

Інша інформація в цілях маркетингу — нащо взагалі коментувати інформацію наведену в цілях маркетингу.

бо там написана неправда, або дуже вільно трактована статистична інформація, і у людей, які не в темі, складеться абсолютно хибне враження. тому я вважаю що це дуже брудний маркетинг. взагалі це є гарним маркером, як реклама кредитів під 0% в метро.

Я мав схожий намір отримати профільну освіту, для власного розвитку, але побачив що неймовірно нудно «вчити» базові предмети з компʼютерних наук. Ну і практичного сенсу для роботи 0. Загальні предмети як алгебра дуже добре пішли, а ось профільні бісили. Тому поки думаю чи продовжувати, чи може вчити щось не повʼязане з основною роботою.

Я може пару разів стикався з роботодавцями кому конче треба диплом, але тих кого це не хвилювало було набагато більше. Останні пʼять років живу в Нідерландах, тут взагалі питань до рівня освіти ніколи не було. Один раз навіть проходив background check з шкільним атестатом. Чудово пройшло.

Загальні предмети як алгебра дуже добре пішли

це в якому ВНЗ алгебру викладають?

На прикладной математике есть курс алгебры и аналитической геометрии. Уравнения фигур, операции с матрицами и векторами, линейные операторы и прочее.

А десь не викладають? Я тут мав — www.uopeople.edu Та ще контора, але не гірше за бідьшість українських

Зазвичай на компʼютерних науках викладають курс що називається «вища математика»

Мабуть перетинається з тим що в штатівських вишах називають College Algebra.

В мене відсутня довіра до інформації на сторінці neoversity.goit.global, багато графіків, цифр, але відсутні посилання на джерела цієї інформації.

Всю сторінку можна розкласти на цитати й показати, що багато тверджень притягнуті за вуха:

IT-професія з міжнародним дипломом відкриває безліч можливостей
Мати більш глибокі знання в IT та значні переваги при пошуку першої роботи.

Яка може бути довіра до кантори з назвою «goit»...

Така ж як й до контори з назвою «шаг»

А є посилання на джерело де це вказано?

У людей є проблеми з розумінням української мови, а вони намагаються продати свої курси.

Знання здобувають, «отримувати знання» це калька на московський язик.

Підписатись на коментарі