Не знаю, що робити. Підкажіть, куди рухатися далі

Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Підписуйтеся на QA DOU!

Вітання! Мене звати Олег і я працюю тестувальником два роки. Ввесь цей час був мануальним, але зараз вивчаю автоматизацію на Java. Поки подобається і наче все гаразд, але постійно думаю, чи не перейти мені на розробника.

З одного боку можна використати важкий час в сфері для навчання, а потім як трохи краще стане перейти в розробку, а з іншого йти на нижчу зарплату важкувато.) Але це тимчасово, сподіваюся.)

Підкажіть, будь ласка, чи вартує змінювати напрям і якщо так, то на що краще зосередити погляд? Буду дуже вдячний!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якщо в тебе є робота, краще її триматись буде з чого жити та донатити. Якщо роботи нема — то вперед, радикальні умови вимагають радикальних змін. Та я рекомендую далі в автоматизацію, насправді з роботою усе простіше набагато. В мене є знайома яка саме таким чином дійшла аж до сініорскої посади в Apple, почала із мануального тестувальника.

Зрозумів, дякую! 🙌🏻

Робити щось «радикальне» як то зміна професії в кризу не найкраще рішення.
Хіба ти інвестор який все скуповує %))

Качай скіли, навчайся, тренуйся, бери більше відповідальності на проекті, спробуй поговорити про внутрішній промоушн на наступний рівень(з мідла на сініора) всередині компанії.
А як ринок почне знову рости, стрибнеш на позицію, яка буде тобі цікава на той момент.

Якщо це тобі подобається чому б і ні.
Ідеально свічнутися у тепереншій конторі бо так зазвичай просадка у ЗП мінімальна
Якщо це не варіант — запасайся баксами і вперед (хоча зараз не найкращі для цього часи)

Хех, матиму на увазі.) Дякую!)

Підписатись на коментарі