Шукаю Payment Gateway
Доброго дня!
Порадьте, будь ласка, варіанти платіжної системи для прийому платежів з України та з-за кордону. Компанія зареєстрована в Україні.
Потрібна можливість приймати разову оплату, оформлення підписки. З карти, гугл-епл пей
Розглядали рішення від приват і солідгейт, цікавимось чи є можливо ще аналоги, дякую)
7 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів2Checkout, CoinPayments
Мені подобається LemonSqueezy — дуже швидко і просто роблять валідацію, + гарна документація.
Ще є Paddle, але їх процес валідації мене бісить, дуже повільний та незручний.
Якщо є гроші, то найкраще це Stripe, але для нього треба зробити або e-residency в Естонії, або відкрити компанію у штатах за ~$200.
У LemonSqueezy мінус тільки в тому, що оплата тільки на їх домені — у мене не вийшло нормально налаштувати їх попап.
Тому юзер клацає по посиланню, оплачує на сайті LemonSqueezy і редіректиться назад на ваш сайт + LS кидає webhook на ваш сервер. Їх вебхуки дуже гарно задокументовані та з ними дуже легко працювати.
А як ви виводите гроші звідти? Вони начебто не підтримують вивод на банк з України
Привіт, теж цікаво щодо подальшого виводу коштів з LemonSqueezy, які є варіанти підскажи будь-ласка?
Вже неодноразово тут питали.... Якщо софт, або сервiс, то payproglobal.com aбо bluesnap.com
дякую, не знайшов через пошук топіки