Запуск проєкту «United IT» для отримання практичного досвіду trainee
Ми, SofiaTymoshenko і Nazarii Moshenskyi хочемо запустити проєкт під назвою «United IT».
Цей проєкт є нашою спільною ініціативою, яку ми створили разом. Він спрямований на об’єднання розробників, які мають свої власні pet-проєкти, та тестувальників, які готові тестувати ці проєкти.
💡Мета даної ідеї полягає в тому, щоб розробники мали можливість, щоб їх проєкти протестували та вдосконалити, а тестувальники здобували практичний досвід. Ми розробили цю ідею, оскільки ринок вимагає таких ініціатив.
Отриманий досвід можна включити до резюме, а також писати рекомендації один одному на LinkedIn.💌
Нещодавно я говорила, що хочу стати QA-Manager 👩🏻💻. Чесно кажучи, я не очікувала, що зможу так швидко випробувати себе в цій ролі.
Для мене це буде справжнім випробуванням та надзвичайним досвідом. Залучення понад 50 QA-trainee і десятки QA-mentors — це буде точно весело!😄
Ми дуже сподіваємось, що наш проєкт стане неймовірним 💎. Хоча у нас є певні хвилювання стосовно організації всіх цих процесів, та ми все ж сподіваємось на краще 👌🏻.
🔘 Якщо ви розробник і маєте свій pet-проєкт, надішліть нам посилання на нього 🧑🏻💻.
Заповніть, будь ласка, форму
🔘 Ми шукаємо досвідчених QA-спеціалістів, які бажають допомогти QA-trainee. Ми з нетерпінням чекаємо на вашу підтримку ☺️🤍.
P.S.: У нас вже є певна к-сть менторів, але нам ще потрібні.
☑️ Набір для QA-trainee ЗАКРИТИЙ (Вже набрано більше 50+ QA-trainee).
P.S.: На жаль, у нашому проєкті немає спонсорів, тому ця ініціатива безкоштовна. Але ми можемо запропонувати вам чудовий практичний досвід 🔥.
Якщо раптом у вас є бажання стати спонсором pet-проєктів, будь ласка, повідомте нам про це!
Слідкуйте, будь ласка, за апдейтами на наших сторінках🤍:
Сторінка проєкту «united IT» в LinkedIn
Сторінка проєкту «united IT» в Instagram
Нам дуже потрібна ваша допомога, щоб знайти якомога більше проєктів, тому будемо вдячна за ваші лайки, коментарі та репости. Чим більше підтримки, тим краще і швидше знайдемо для всіх проєкти❤️.
6 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів