Фонд «Повернись живим» розповів, на що витратив 7 мільярдів гривень

Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» зібрав понад 7 мільярдів гривень на допомогу Силам оборони України від 24 лютого 2022 року.

Ці кошти дозволили, крім всього іншого, придбати для Сил оборони:

• ударний безпілотний комплекс Bayraktar TB2;
  • 1460 кулеметів калібру 7,62 мм;
  • 186 одиниць 120-мм мінометів;
  • 11 розвідувальних комплексів PD-2;
  • 25 безпілотних авіаційних комплексів «Лелека-100» у складі 50 БпЛА;
  • 25 безпілотних авіаційних комплексів «ШАРК» у складі 75 БпЛА;
  • більш ніж 800 нових автівок;
  • 11 броньовиків;
  • 10 станцій мобільних станцій технічного обслуговування;
  • понад 31 000 рацій;
  • 7050 одиниць тепловізійної та нічної оптики;
  • 6 725 дронів.

Загалом за цей час благодійна організація отримала 2 222 441 пожертву. Сума середнього донату становить близько 3 000 гривень.

Олег Карпенко, заступник директора фонду «Повернись живим»: «Перший мільярд Фонду на допомогу армії задонатили усього за 5 днів із моменту повномасштабного вторгнення росії, — говорить — За 8 років до того українці довірили нам близько 281 мільйона гривень.»

❗️❗️❗️Топік-нагадування ще раз задонатити на компетентне наближення нашої перемоги

👍ПодобаєтьсяСподобалось6
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Почуття від «Фіга собі на скільки ми круті» до «це ж скільки можна було б добрих справ зробити на такі гроші якби не ***ана русня»
Слава Україні!

Як би не ***ана русня фонди б не зібрали такі кошти.

ага, порахуйте.

7 000 000 000 грн / 3000 середній розмір донату.

виходить шо по 3000 грн скинулось 2 333 333 українців? хтось в це повірить? 10 міліонів втікли, сотні тисяч на фронті, сотні тисяч втратили роботу.

та це тупе відмивання грошей через той фонд. а у безпритули на таблі написано, що він аферист.

Я точно більше 100000 у «Повернись Живим» відправив, якщо редакція DOU захоче перевірити то відправлю квитанції у редакцію.

Чітко написано ж, 2 мільони донатів, не українців. Тобто людина могла донатити 10 й більше раз + не обов`язково з України (а ті хто виїхали активно донатять) + не обовязково українець, а, до прикладу можливо, з Москви були донати. Й не до кінця зрозумілий звязок з Притулою, бо то інший фонд.

принаймні, я не Nobody, як ви. і не тикаю незнайомим тим більше. вам до школи благородних дєвіц би на курси не завадило, манєрам навчитись.

У тебе недостатньо сірої речовини для аналізу інформації і відповіді на легкі питання

а ви Містер Ніхто. а не слідчий, шоб вам відповідати.

я особисто перераховую копійчину двічі на місяць — з зарплати та авансу. Якщо Ви цього не роботите, то не судіть по собі. Дякую Фонду за єднання українців!

я волонтерю ще з 2014го. і особисто закупки снаряги робив і логістику доставки в україну і далі. а не через якісь там мутні медіатварини. і надалі — тільки коли знаю, конкретно куди підуть мої кошти. і тільки через людей, яких я знаю особисто.

а не аферисту притулі, який навіть звітів не пише, як нормальні люди.

То підтримуйте фонди, які пишуть звіти.

Якщо у Вас є якісь конкретні сумніви то оформіть їх в текст з конкретними прикладами коли й що відбулось та як мало бути.

Не дуже розумію, чим вам тоді завадили інші фонди тим більше коли вони так само волонтерять із 14-го року ? Є великі фонди, здатні купляти цілі системи озброєнь як то Байрактар. Є коли з хлопцями ганяєте пару фургонів із їжею та різним. Є взагалі приватні збори на машину там чи тепловізор чи дальномір. Усе є потрібним.

а мені не треба нікому звітувати, хіба самому собі. бо все, що я роблю, це власне бабло. я не фонд. і не притула.

Який на*** Притула ти з якої планети чєл

не тикайте, будь-ласка, незнайомим. на брудершафт не пили. я народився на планеті із самоназвою Земля. і досі тут.

Йшов 2023 рік, а деякі люди так і не звикли до того, що в інтернеті всі на «ти».

деякі люди просто скандальне єбанько, «ти» — це єдине чим вони можуть доколупатись до опонента

Це реально людина зараз написала? Я був впевнений, що це боти все. А тут бач, реальний профіль. Такі існують....

так, реальні волонтери існують. які срали на фонди. і роблять це за своє бабло. а не збирають з ідійотів шоб розкрадати, шо потім на OLX з’являється. це я вже проходив.

Реальні волонтери для яких 3000 грн з людини це настільки багато, що він про це прийшов написав на Доу. Головне на кожному кутку розповідати, який ти волонтеріще, ніхто ж не може перевірити. А на прохання надати пруфи можна завжди послати.

математика — маячня? статистика — маячня?

Ні, математика не маячня і статистика не маячня

Маячня — те що ви написали

Обосную по аналогії, тільки не ображайтесь

2+2 = 4, тому владислав сумський торгує їбалом, у нього на таблі написано що він аферист

Що скажете?

Може у вас є щось вагоміше для ваших слів? Наприклад конкретні докази якісь не дай бог

здається, ви трошки матом мене намагаєтесь образити. в Оруела 1984 де 2+2=4 жодного матюка не було. ви похабнік і скандаліст?

Я не намагався вас образити, я так і написав, щоб ви не ображались, бо ви це саме сказали і про притулу і про фонд повернись живим

Коли я захочу вас образити, я це зроблю

Ви не віляйте, а докази давайте своїх гучних слів

Тут вже ціла аудиторія чекає на це

я вам нічого не винен. самі шукайте.

Не хочу, мені простіше назвати вас брехуном

ну хоч хтось не тикає. а ввічливо назива брехуном. дякую.

«Я нікаму нє должен. Я должен толька сваім радітелям».
Десь я це чув.

У вас змішалися божий дар з яєшнею. 1. Притула це інший фонд. З оцінкою притули згодна
2. Ваші 2 333 333 це не кількість українців. Це кількість переказів, якщо би всі вони були по 3000. Середня температура по лікарні це ж математика, але навряд чи валідна статистика
3. Фонд Повернись живим працює задовго до 2022. Звіти є на сайті. Якщо немає персонально знайомих кому донатити, то логічно в фонд, який працює давно

для тих, хто не в темі, можна трошки пояснення чому притула — «ахферист»?

Ruby, Rails (ROR), MySql, Postgres, Mongodb, ElasticSearch, Redis, Sidekiq, TDD/BDD (RSpec)
Або скільки собі личок може приписати людина яка не шарить навіть у математиці 1-го класу

нашо програмісту математика? вона робить його тільки оверкваліфаєд

я тіки що з інтерв’ю де senior кандідат не знав що таке SSL ВЗАГАЛІ, бо в aws всі certificates вже давно with a click of a button

Він отпетляв 5 років і став сінйором, а я тут про ссл якийсь, шо воно за звєрь

про математику й мови нема )

цікаво, а як він взагалі в цій професії існує? ржу. але, я бачив подібних. наприклад, желізячніків шо пишуть прошивки на delphi, і до веб розробки жодного стосунку не мали ніколи. а якийсь придурок вирішив, що вони можуть раз вже сініори — то легко опанують веб. даж не смішно. в мене на службі таке щас.

хоча, козалосьбе, знали би мати що є SSL і HTTPS, раз онлайн апдейти прошивки якось роблять. но — не знають. включають OpenGPT, і виключають власний мозок..

Не зрозуміло як ви умудрились приплести фонд Притули до «Повернись Живим»? Це ж різні фонди.

та це тупе відмивання грошей через той фонд.

не могли б ви надати якісь докази?

могли б. але мені не всравсь притула і ви. хочете — знайдете самі.

Да ви пане мудак і забагато собі дозволяєте.

Ну, в цьому я глибоко переконаний. А от вам нормально незнайомих ображати матюками?

Це вас мати так виховувала?

Я вас не ображав матюками. Зверніть увагу в якому тоні ви відповіли мені. Я вважаю за відповідне підкреслити що спілкування в такому тоні неприйнятне.

Мудак це не матюк, а просто лайливе слово? Не розумію, чому ви на людей кидаєтесь, мов скажений пес.

Тільки через те, що в неї власна думка.

Чи ви і є скажений пес? Співчуваю. Скажіть хазяям, щоб до ветеринарки вас зводили, і зробили проти сказу вакцину, і ще не завадить від чумкі, і ще таблетки від глистів треба, бо вони із вашої пасті на людей нападають

Друже, преш за все дякую за донати. Конкретно я також задонатив вагому суму. Але в мене немає часу займатись пошуком, купівлею. Плюс — фонд має можливість закуповувати оптом, розраховувати потребу, знає що де лежить і багато іншого.
Звичайно, що потрібно слідкувати, відстежувати. Тут теж багато переваг — є багато людей, які будуть стежити за діяльністю. А слідкувати за одним фондом легше, ніж за десятками тисяч окремих волонтерів.

тут якщо довіряєш — то так легше, ніж самому. але, коли я стартував, не було ще жодних структур подібних. вони за декілька місяців аж з’явилися. тоді все було просто між людьми.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі