Пошук спонсорів по програмі Uniting for Ukraine / U4U

Любі Друзі-Українці!

На тому тижні я запустив нестандартний проект для мене. А саме — american-ukrainian.org — поміч Українцям з пошуку спонсорів у США, релокейту, та адаптації по программі Uniting For Ukraine.

За тиждень мені вдалося знайти більше 10 потенційних саппортерів з США, які розділяють наші цінності, підтримують Україну усім сердцем, а також готових допомогати не словом, а ділом.

США та Американці — це наші побратими, з якими у нас дуже багато спільного, незважаючи на тисячі кіломентрів, які розділяють наші країни. У США я відчув реальний дух свободи й щиро бажаю кожному відчути це й на собі.

Якщо ви цікавитесь релокейтом до США, але не маєте нагоди чи часу на пошуки спонсорів/саппортерів, чи хвилюєтесь за адаптацію — можете бути спокійними й полягтися на мене й мою невелику команду. Уже зараз 10 справжніх Американських патріотів й Українських саппортерів бажають домогти вам на вашому шляху.

Більше інформації на сторінці — american-ukrainian.org/for-ukrainians

Пишіть у приватні повідомлення, чи в телеграм @vadiivanen, чи на пошту [email protected], чи дзвоніть на +19735835769 (з 11:00 до 14:00 по Нью-Йорку).

Щиро Ваш,

Вадим Іваненко / Vadi Ivanen

www.linkedin.com/in/vivanenko

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Как связаться для консультации?

напишіть мені 2-3 візи зроблю безкоштовно і без умов, в цілому візу отримати дуже лекго спам 1-3 дні по приваткам в групи фейсбука ufu, з фільтрацією всякого скаму і за гроші.

Доброго дня,як можна з Вами зв’язатися?

Шукаю спонсора!

напишіть мені 2-3 візи зроблю безкоштовно і без умов, в цілому візу отримати дуже лекго спам 1-3 дні по приваткам в групи фейсбука ufu, з фільтрацією всякого скаму і за гроші.

ну так ніфіга ти робиш той сайт на рососіянському сервісі, C-level in Fintech, Principal, блін. Да да я тупий анонімус а ти ні

Программа для айтишников, много чем помогают, в том числе спонсорством, бесплатно www.intulsa.com

Дратують такі тупі комменти... Спробуйте знайти американця безкоштовно. Вони дуже прагматичні люди. А коменти — дуже недалекі.

Дратує таке виправдання

Програма для родичів та знайомих взагалі
А

Доу цензура, як ви це пропустили взагалі?

Пахне чітерством

Або торгівлею людьми / органами

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Підписатись на коментарі