Пошук спонсорів по програмі Uniting for Ukraine / U4U

Любі Друзі-Українці!

На тому тижні я запустив нестандартний проект для мене. А саме — american-ukrainian.org — поміч Українцям з пошуку спонсорів у США, релокейту, та адаптації по программі Uniting For Ukraine.

За тиждень мені вдалося знайти більше 10 потенційних саппортерів з США, які розділяють наші цінності, підтримують Україну усім сердцем, а також готових допомогати не словом, а ділом.

США та Американці — це наші побратими, з якими у нас дуже багато спільного, незважаючи на тисячі кіломентрів, які розділяють наші країни. У США я відчув реальний дух свободи й щиро бажаю кожному відчути це й на собі.

Якщо ви цікавитесь релокейтом до США, але не маєте нагоди чи часу на пошуки спонсорів/саппортерів, чи хвилюєтесь за адаптацію — можете бути спокійними й полягтися на мене й мою невелику команду. Уже зараз 10 справжніх Американських патріотів й Українських саппортерів бажають домогти вам на вашому шляху.

Більше інформації на сторінці — american-ukrainian.org/for-ukrainians

Пишіть у приватні повідомлення, чи в телеграм @vadiivanen, чи на пошту [email protected], чи дзвоніть на +19735835769 (з 11:00 до 14:00 по Нью-Йорку).

Щиро Ваш,

Вадим Іваненко / Vadi Ivanen

www.linkedin.com/in/vivanenko

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ну так ніфіга ти робиш той сайт на рососіянському сервісі, C-level in Fintech, Principal, блін. Да да я тупий анонімус а ти ні

Программа для айтишников, много чем помогают, в том числе спонсорством, бесплатно www.intulsa.com

Дратують такі тупі комменти... Спробуйте знайти американця безкоштовно. Вони дуже прагматичні люди. А коменти — дуже недалекі.

Дратує таке виправдання

Програма для родичів та знайомих взагалі
А

Якщо спонсору ідуть гроші, то це порушення умов U4U.
Я знаю, що з цього зробили бізнес і є спонсори які цим заробляють, але це все протизаконно і просто не відслідковується. Спонсор на то і спонсор, що на основі доброї волі бере на себе зобовʼязання по підтримці і облаштуванню бенефіціара в США. Саме тому він повинен показати свій фінансовий статус і відповісти на дуже конкретні питання, типу де буде жити бенефіціар і як саме матеріально буде йому допомагати спонсор.
Якщо офіцер по прильоту дізнається, що форма 134а була заповнена на платній основі, то він гарантовано відхилить Travel Authorization.
Якщо ж ця інфа вспливе пізніше, то це може завадити особі перейти на інший статус якщо така можливість зʼявиться, або зробити extension по U4U.
Такі «стартапи» існують тілько тому, що ніхто їх спеціально не моніторить

Я ж про це і кажу.
Це не бізнес, а злочинна схема

Доу цензура, як ви це пропустили взагалі?

Пахне чітерством

Або торгівлею людьми / органами

Підписатись на коментарі