Upwork аккаунт через агенство
Доброго дня.
Вирішив я звільнитися с аутсорсінгової компанії, у них був мій апворк аккаунт який зарееєстрованний за моїми паспортними даними. HR мені сказала що мій аккаунт буде видалено через декілька днів... На цьому аккаунті я працював дуже довго та маю топ рейт та 100% done jobs. Чи є якийсь мізерний шанс відновити мій аккаунт? Чи потрібно мені звертатися до суду або юриста, для того щоб це питання якось вирішилось?
UPD (05.06.2023):
Зі мною зв’язався COO, спитав чому я не попросив залишити аккаунт, після того, як я два рази просив повернути мені аккаунт але отримував відповідь що аккунт буде все одно видалено. Домовилися на тому, що я закрию тікет на Upwork і мені віддадуть аккаунт. Дуже дивно... зараз ще нічого не вирішено
UPD (07.06.2023):
Є невеликий апдейт моєї ситуації.
When was the last time you accessed the agency account?
Do you still have access to the registered email?
When did you leave the Agency?
Have you done any verification for the account with the agency?
What was your last contract on your old agency account (contract title, client name etc.)?
Please confirm if you’d like to close the agency account. If you’d like to use the old agency account instead, please provide a new secure email address that has never been used with any Upwork account.
Ось ці питання задає підтримка апворк, коли ти хочешь повернути аккаунт, свою відповідь я закріпив скріном з апворку, де є виведения коштів. Я сподіваюся що це останній крок у вирішені цього питання та скоро вже буде рішення (але яке, я не знаю)
UPD (26.06.2023):
Коротше, питання з поверненням облікового запису через довгий час все-таки було вирішено на мою користь. Upwork повернув мені обліковий запис зі всією статистикою та грошима на ньому. Апворк дуже довго відповідає на питання, що пов’язані з відновленням акаунту, в моїй ситуації це зайняло майже місяць. Але я все-таки дуже радий, що повернув свій аккаунт собі
135 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів