Розробка телеграм бота, заснованого на GPT-4

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Привіт, друзі! 👋

Я зараз розробляю цікавого телеграм-бота. 🤖 Він буде заснован на такому популярному GPT-4 😉

Моє завдання — навчити цього бота шукати інформацію в інтернеті, шопінгувати онлайн, дізнаватись про погоду та навіть рекомендувати фільми! 🌐🛍️🎥

Зараз бот знаходиться на початковій стадії розробки.

Але я хочу запросити вас на тестування! 🧪 Я хочу перевірити, чи витримає наш сервер велику кількість повідомлень. Так що, будь ласка, навалите його повідомленнями, якщо у вас є настрій! 😉

Якщо хтось бажає приєднатися до розробки бота, буду радий зустріти вас у коментарях під цим постом або в особистих повідомленнях. Мій телеграм @metimol 🤝

Отож, ось посилання на нашого бота: 🌐

t.me/Chatnik_original_bot

Не соромтесь надсилати свої запитання та зауваження, я з нетерпінням чекаю вашого відгуку! 😊✨

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Контексту між питаннями немає, тобто уточнюючі питання не підтримуються.

Так. Я видалив це, тому що ще не робив історію чату. Бот не пам’ятає, що ви йому писали до того. Кожне повідомлення для нього нове.

Думаю варто прибрати після кожного запитання «Зачекайте, створюється відповідь.»

Дякую! Прибрав. Відтепер це повідомлення видаляється після отримання повідомлення від GPT-4.

Підписатись на коментарі