Порадьте курс математики для дорослого

Всім привіт!

Звертаюся до могутньої сили комьюніті DOU.UA з вірою в його мудрість.

Хочу вивчати математику — мій рівень приблизно нульовий (достатній щоб зі здачею в магазині не намахлювали). Порадьте: можливо є якісь онлайн ресурси/курси, на кшталт «Математика з 0 до профі». Або можливо якісь підручники/або серія підручників.

Щиро дякую за допомогу.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному4
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Можу порадити thetema.net/tutors/mathematics/, тому що теж з нульовим рівнем зверталася до репетитора

Блогер Veritasium багато разів рекламував brilliant.org/s/math

математика понятие растяжимое. отдельные разделы математики можно изучать всю жизнь.
определитесь для чего вам математика. в програмировании если что она точно не нужна за редким исключением.

Однозначно буде плюсом! Не кажіть дурниць

конечно . как и любые другие знания — физика химия астрономия... Любые знания плюс.
Вопрос этот плюс стоит того времения которое придется потратить
на изучение математики а это намного больше времени чем на собственно програмирование
математика это не какой то сраный яваскрипт которые изучают на курсах програмирования.

Хочу вивчати математику

Для чого?
І це я не стібусь, бо математика для алгоритмів vs матемвтика для вступу в магістратуру дуже різна.

Для фундаменту:
www.udemy.com/course/math-for-games

Requirements:
Pen & paper or digital equivalent
Internet access for quizzes and reference

NO math skills required

Who this course is for:
Game developers of any level who want strong math foundations

Non game-developers who want to learn math the fun way

Those competent in math who want to hone their skills

Ну ось тут pdf всіх підручників від 5 класу і вперед pidruchnyk.com.ua/6klas/matematyka6

Можна зайти з іншого боку і спробувати цей канал — www.youtube.com/watch?v=Ip3X9LOh2dk , щоб побачити, що математика це не тільки про здачу в магазині, а й про красу універсальних законів.

> 2023
> Радити людям курси від біосміття з руснявої ВШЕ

«Пропонує: Каліфорнійський університет у Сан-Дієго»

Математика доволі велика наука із купи дисциплін. Як вам треба для програмування — то вам треба дискретна математика. Для Data Since — вам треба теорія вірогідностей та математична статистика і леніна алгебра.

Для початку мені б загальної математики вивчити — щоб розуміти чим логарифми від інтегралів відрізняються 😅

Це шкільний курс взагалі 10-11 класи наскільки я пам’ятаю. Достаньо самостійно попрацювати із підручником пару тижнів, та зараз є безліч безкоштовних відео на ютубі де викладали дуже зрозуміло пояснюють (а далеко не усі викладачі так вміють насправді). Математика це не іноземна мова, тут більший фактор самостійної роботи. З мовою звісно так не вийде — треба викладач та группа. Просто не сприймайте це як спорт, що у нас робили по школах в дитинстві де не вчили — а міряли хто від природи вище стрибне чи пробіжить, або вирішить складніше рівняння-головоломку. Звісно хто краще : їсть, спить, тренується та витримує режим дня — той і буде крутішим спортсменом. Потім усе — що вчив майже миттєво забуде.

А якщо в мене рівень математики 6 класс, я б хотів навчитися програмуванню на С++, мені треба лише вивчити ті теми які є в цій мові, чи потрібно з нуля шкільну математику вивчати? Хотів би дізнатися відповіді, бо бачу ви знаєте де в якій сфері програмування яка математика.

щоб не бути андроід девом, очевидно ж

З гумором у Вас не дуже...

Підписатись на коментарі