Мій pet project: список IT-спеціалістів, які шукають роботу
За кілька років більш-менш активної присутності на LinkedIn мені вдалося законектитися з багатьма класними людьми, і зараз багато хто шукає роботу. Зробив Ґуґл-форму — написав, кидайте ваші дані, я їх опублікую, щоб побільше рекрутерів побачили. Кілька десятків людей дані скинули, я цьому порадів, але вирішив, що зроблю вже тоді невеличкий сайт, так буде зручніше їх дивитися. Ось сайт зробив, якщо цікаво, можете подивитися.
За сьогодні ще деяка кількість людей встигла залишити свої дані, якщо ви шукаєте роботу, теж можете, це дуже швидко, не треба навіть реєструватися, а тільки заповнити невеличку форму, це кілька хвилин.
Сайт вже зараз дивиться достатньо багато рекрутерів, тому теоретично, якщо на ньому опубликувати дані, це має трохи збільшити шанси знайти хорошу роботу.
Поки що воно все зовсім без монетизації, просто пет-проєкт, просто намагаюся допомогти людям знайти роботу, тому що багато навіть досвідчених спеціалістів зараз довго шукають роботу, і довго не можуть знайти нормальний варіант. Тому, буду радий, якщо скинете знайомим рекрутерам.
Бажаю гарного дня!
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів