Ілон Маск поширив фейк про Каховську ГЕС, назвавши це «іншою сторону політичного спектру»

Свобода слова у Twitter звернула сильно не туди: на цій платформі Такер Карлсон (ексведучий телеканалу Fox News, звільнений звідти), опублікував анонс свого подкасту, в якому розповідає, що Україна підірвала Каховську ГЕС. А відомі особистості почали поширювати цю маніпулятивну інформацію, в тому числі Ілон Маск.

Як помітив український журналіст «Голосу Америки» Остап Яриш, публікацію поширили не тільки такі очевидно антиукраїнські діячі як американський конгресмен Метт Ґейтц (раніше закликав не допомагати Україні) та Дмітрій Полянскій (представник росії в ООН), але й Ілон Маск (не знаємо, як його відрекомендувати).

Коментар від останнього виглядає так:

Аргументи у Карлсона такі: ГЕС була під контролем росіян, найбільше шкоди вона нанесла містам, які перебувають під контролем росії, тож винною в підриві є саме Україна.

Попри очевидну маніпулятивність, відео стрімко набуває популярності в соцмережі. Тож якщо ви там зареєстровані, закликаємо поширювати правдиву інформацію про російський воєнний злочин. А щоб направити свою лють у ще конструктивнішому напрямку, донатьте на Шарки, вони дуже хочуть на море.

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Бачу багато «інженерів-будівельників», які розуміються на опорі матеріалів і будівельний механиці а ще й проектували ЗБ конструкції, розповсюджують кацапське іпсо про «ракето-підрив». Ну в мене, як в ктн з технічних наук, для ракето-теоретиків погана новина: дамбу реально було тільки підірвати і то треба було вкладати вибухівку в спеціальних місцях, які можуть визначити «спеціально навчені інженери». Отже зруйнувати греблю можливо було підривом, тією стороною що повністю контролює греблю — тобто це зробити могли тільки окупанти.

Маск вже давно перейшов на сторону зла. А можливо там і був постійно.

Треба почати поширувати фейки про Ілона

221 коментар

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Дивився сьогодні з ранку CNN, там якраз йшлось про суд над Дональдом Трампом. edition.cnn.com/...​he-lead-kara-scannell.cnn Там йому 200 років загалом загрожує. От республіканці пішли грати в свою гру. Ілон звісно каже публічно що він ніби «голусує за демократів», в той самий час він певний час був помічником Трампа, доки той не вийшов із парижскої кліматичної угоди. Дійсно треба надавати слово людям із різними точками зору, це має значення. Разом тим, чому би Fox News не зайнятись справами яки мають значення, скажімо — раптом американці підробили політ на Луну ?

Разом тим, чому би Fox News не зайнятись справами яки мають значення, скажімо — раптом американці підробили політ на Луну ?

www.youtube.com/watch?v=KnlrK14OZn0

то Трамп все життя демократом був. республиканецб з нього дуже поганий.

У меня всвязи с недавними событиями есть вопрос, который меня и моих знакомых очень беспокоит. Сразу хочу сказать, что у меня нет фактов, и я не знаю всей правды, но тот факт, что этот вопрос не обсуждается в паблике и скрывается наводит на очень неприятные мысли.

Итак. Юрий Буряк — это живодер? Я не утверждаю что он живодер. Но я никогда не видел его, например, с котенком и щенком. Почему? Он ненавидит котят? Это могло бы объяснить почему ходят слухи.

Можем ли мы исключить, что Юрий Буряк облил бензином котенка, поджег его, а потом закопал пепел в цветочном горшке? Почему Юрий Буряк не покажет фотографию своего дома чтоб мы убедились, что там нет цветочного горшка в котором он бы мог закопать пепел котенка? Что он скрывает?

Здесь есть эксперты психиатры, которые по сообщениям Юрия Буряка могут пролистать его сообщения и опровергнуть, что он не склонен к живодерству? Я пока что не видел ни одного заявления психиатра, который бы сказал, что он уверен в том, что Юрий Буряк не живодер, поэтому спрашиваю. Меня также очень смущает тот факт, что до сих пор ни один психиатр не высказался по этому поводу. Они боятся того, что их мнение будет противоречить навязанной правой повестке дня, утверждающей, что Юрий Буряк это нормальный человек? Прошу правохранительные органы обратить внимание на этот факт.

Я не утверждаю, что Юрий Бряк это живодер, который сжег котенка. Я просто задаю вопросы. И поведение Юрия Буряка наводит меня на определенные вопросы. Например: Юрий Буряк — это живодер, который облил котенка бензином и поджег?

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Там є досить цікаві супутникові знімки. Видно, що дамба була пошкоджена ще 2 червня, за 4 дні до прориву. Бо неконтрольований потік води зніс частину дороги, зі слідами від хімарсів.
ichef.bbci.co.uk/...​e_after_2×640-nc.png.webp
Нехай експерти скажуть, чи потік води 1-2 червня на знімках нормальний. Але важко уявити, що якщо це звичайний потік води, без пошкоджень дамби, то він би міг знести дорогу.

Трохи нижче ти вперто доводишь що той міст то і є дамба

Ну то є частина греблі гес, підірвали гес і шлюз, а не всю греблю. Бо гребля там ще продовжується насипна

А той кусок дороги справді цікава деталь

Очевидно зразу вирішили просто перервати сполучення, а потім вирішили вже все

А той кусок дороги справді цікава деталь
Очевидно зразу вирішили просто перервати сполучення, а потім вирішили вже все

А також це виглядає, як частковий прорив дамби 1-2 червня, який збільшився 6 червня і прорвав всю дамбу. А сполучення там не було вже багато місяців, дорога ж розбита була, про це в тій самій статті Washington Post і написано.

Та годі вже не бренькай

вашингтон пост просто ще не брала в мене інтерв’ю, віриш усяким п***юкам і розносиш їхнє п***іння

Я там був у 2014 аккурат на тому кусочку

Ми в складі групи осіб здійснили диверсію і попісяли хором на греблю

То іржа

Ось тобі фото з вікіпедії, любітєль теорій

uk.m.wikipedia.org/...​dia/Файл:Kakhovka_HES.jpg

Порахуй скільки треба довбать, щоб роздовбати опори

Як люди блін оце так живуть ціле життя

частковий прорив — це як немножко беременна?

Ось тобі фото з вікіпедії

Що я тут повинен побачити?

«Частковий прорив» дамби

Ти ж супутникові знімки скинув де вода бурлить і булькає і зносить щось і частково прориває дамбу

Вона там завжди булькає

Так ГЕС працює — пропускає воду через турбіну і виникає лєпєстрічество

А при цьому вода булькає й красіво піниться

Дитсадок

Вона там завжди булькає

І ти по фото замірив силу води?

В ти по фото замірив силу воды?

забагато тупих запитань, як від особи що постить проросійську хуйню

записав тебе в список недорозвинених

Це мені якраз цікаво по яких фото ти заміряв силу води зі своїм хаймарсом і де ти там частковий прорив знайшов

Сподіваюсь головний інженер для тебе експерт з довшим хуєм ніж у карлсона

texty.org.ua/...​zhe-buty-j-movy/?src=main

В іншому разі хіба вже можу порадити шапочку з фольги зняти

Нехай експерти скажуть, чи потік води 1-2 червня на знімках нормальний

Ось думка експерта

Проаналізувавши знімки, авторитетно заявляю, що ***ана русня підірвала греблю

Там є досить цікаві супутникові знімки. Видно, що дамба була пошкоджена ще 2 червня, за 4 дні до прориву. Бо неконтрольований потік води зніс частину дороги, зі слідами від хімарсів.
ichef.bbci.co.uk/...​e_after_2×640-nc.png.webp
Нехай експерти скажуть, чи потік води 1-2 червня на знімках нормальний. Але важко уявити, що якщо це звичайний потік води, без пошкоджень дамби, то він би міг знести дорогу.

Це має назву «відкриття та закриття водоскидних шлюзів» :-)
Ось тобі з кацапських карт фото, водичка булькає в іншому місці: ibb.co/dtGjdmJ
Але булькає та піниться так само :-)
На дорогу знесену насрати, вона нічого не тримає. Воду стримує основа яка під водою, там бетону 10м мінімум відлито було.

МЗС України негативно відреагувало на пропозицію Туреччини створити міжнародну комісію для розслідування підриву Каховської ГЕС.

У чому проблема розслідувати катастрофу і показати всьому світу, хто підірвав дамбу? Навіть, якщо ми цього не плануємо, то можна ж сказати — ми згодні. А далі вже інші хай голову ламають, як це зробити.

МЗС пояснило тим, що «таке вже було» і це гра на стороні москалів, як з Оленівкою, коли ООН їхав, їхав, та і не доїхав.
Що скажете стосовно новин про вибухи о 2.54 ранку?

МЗС пояснило тим, що «таке вже було» і це гра на стороні москалів

Розслідування збиття боінгу на території москалів було проведено досить успішно. Я не вірю МЗС.

Це не завадило заходу продовжувати business as usual, яка була реакція? Коли їх визнали винними, через 10 років?
А то того були всякі «диспетчери Карлоси», які активно тиражувала в тому числі і західна преса.

Я не вірю МЗС.

Зато вірю карлсону

на території москалів

На чиїй території?

проведено досить успішно

лол, і яким це таким раком воно було «досить успішно»? 5 років жували фотографії доки не знайшли цемаха, який дав свідчення?

Чувак ти просто епічний

В1943 році русня так створила «міжнародну» комісію для розслідування масових розстрілів у Катині. Комісія перевірила, і видала результат — поляків розстріляли німці. І тільки в 1989 році совок визнав, що иаки вони розстріляли.

І прям кацапи взяли і пустили міжнародну комісію на підірвану їми дамбу, ага.

І справді — хай роблять розслідування, не бачу жодних перепон для нас, дамбу вже підірвано міста затоплено. Так само як було зі збитим літаком — в решті по життєві вироки. Але наративи Турції, власне як і Fox News в даному контексті зрозумілі — типу це наша власна проблема і фінансова так само, а з путлером бізнес як завжди. А от як путрера не стане, стерв’ятники побіжать за репараціями. На жаль це політика, що античність, що сучасніть усе приблизно те саме.

Бачу багато «інженерів-будівельників», які розуміються на опорі матеріалів і будівельний механиці а ще й проектували ЗБ конструкції, розповсюджують кацапське іпсо про «ракето-підрив». Ну в мене, як в ктн з технічних наук, для ракето-теоретиків погана новина: дамбу реально було тільки підірвати і то треба було вкладати вибухівку в спеціальних місцях, які можуть визначити «спеціально навчені інженери». Отже зруйнувати греблю можливо було підривом, тією стороною що повністю контролює греблю — тобто це зробити могли тільки окупанти.

Одна из версий, что попадание ракеты привело к детонации. Интересно было бы услышать обоснованное мнение насколько это реально.

Навіть якщо це так і було — це не міняє нічого, винні так само, якби і самі на червону кнопку натиснули

Пару днів тому на каналі Майкла Накі Макс Левієв з Conflict Intelligence Team висунув гіпотезу, що насправді підриву як такого могло і не бути безпосередньо зараз. Місце біля машинного залу, де пройшов початковий прорив, неодноразово обстрілювалось свого часу нашими силами щоб пошкодити мости, а потім коли відходили кацапи — вони підірвали міст на дамбі ближче до лівого берегу. Невідомо, як це все вплинуло на стан дамби. Плюс останніми днями був різкий підйом води у водосховищі, і рівень вийшов за проектну відмітку. З іншого боку, в них був прийнятий закон, який забороняє досліджувати і ремонтувати гідротехнічні споруди на окупованій території. Відповідно, якщо там був аварійний стан дамби — ніхто цим не займався. І він познаходив супутникові знімки дамби по днях, на яких видно як міст біля машинного залу поступово обвалювався кілька днів перед тим як стався прорив, аж поки не рухнув повністю в день перед проривом. Ну а з ще з іншого боку, дивлячись, на те, наскільки вони не готові до цього — потоплена техніка і жива сила, втрата води в Криму, за яку вони раніше так бились, сумнівність того що це їм дало у військовому сенсі — змита лінія оборони, яку вони довго готували і мінні поля. Особисто в мене відчуття що це не було спланованою акцією з їхнього боку. Так само як і з нашого. Це не було вигідно нікому насправді. Списувати на те що вони просто довб***би і не думають що роблять — так собі гіпотеза, як на мене. Хоча враховуючи, що станція була під їхнім контролем — по любому несуть відповідальність вони.

Годі шукати хороших орків!
От як ви собі уявляєте, вони повинні були всім своїм повідомомити, то збираються підірвати?
Чи їм не байдуже та вода в Криму, якщо вони можуть втратити Крим, а так хоч зупинять трохи контрнаступ?
Моя версія якраз в зупинці контрнаступу, ну і розумінні того, що на заході «не хочуть ескалювати», а тому в Україні можна хоч дамби підривати, хоч реактори аес.

Ще більшого брєда не читав

висунув гіпотезу,

Черговий експерд висунув гіпотезу синхронно з іншими черговими експердами, яка несподіванка

Она просто упала

Каждый раз как в первый раз

Народ, а ви взагалі слухали Такера Карлсона і що він говорить? Ні? Ну давайте, я вам розповім.

А говорить він про те, що Washington Post раніше взяла інтерв’ю у генерал-майора ВСУ Андрія Ковальчука, який розповів, що у України був план по затопленню річки. Для цього був нанесений пробний удар з HIMARS по одному зі шлюзів Новокаховської греблі, який пробив три пробоїни у металі. За словами Ковальчука, «випробування пройшло успішно».

Можливо той удар і не спричинив катастрофи, але вже той факт, що ми його робили, примусив і США, і Великобританію, та й інших, хто знав про нього, не звинувачувати рашу зараз.

О, підвалила свіженька іпсошка від «руцкіх братьев».
Думайте головою, якби звичайна ракета змогла знести греблю, то хіба «братішки» пожаліли б їх на кожну ГЕС на Дніпрі? Вже давно були б розбиті всі греблі і спущені всі водосховища від Києва і аж до Херсону.
Насправді, щоб розвалити ту конструкцію, треба завезти декілька фур вибухівки і розкласти її в потрібних місцях. Без фізичного контролю над греблею це зробити неможливо.

Думайте головою

Тобто в США і Великобританії сидять ідіоти, бо не підтверджують, що раша підірвала, а на форумі самі експерти. Ну, все як завжди.

Руйнування Каховської ГЕС було б неможливим, якби російська армія не вторглась в Україну, а тому саме РФ відповідальна за те, що сталося.

Тут згоден повністю. Але тут нічого немає про те, хто саме підірвав дамбу. І мені це дивно, враховуючи, що США завжди дають досить точну інформацію з середини рашинської армії.

Але тут нічого немає про те, хто саме підірвав дамбу

Хто туди заклав вибухівку? Невже це Україна була?

Ти змінив тему треда. Де пруф, що США підтверждують, що це раша підірвала дамбу

гугли
The United States government has intelligence that is leaning towards Russia as the culprit of the attack on the dam in Ukraine, according to two U.S. officials and one Western official. President Joe Biden’s administration was working to declassify some of the intelligence and share it as early as Tuesday afternoon.

тюздей вже пройшла, але зачекай ще кілька днів і буде більш conclusive.
а до того пропоную не зрадойобствувати

Де пруфи, що алькаіда підірвала WTC? США досі не показала докази. Усама бін ладен, заявляв що це США самі себе підірвали, щоб звинуватити алькаіду. Ми досі не знаємо що насправді відбулося.

Де пруфи, що алькаіда підірвала WTC? США досі не показала докази. Усама бін ладен, заявляв що це США самі себе підірвали, щоб звинуватити алькаіду.

Лідер «Аль-Каїди» Осама бен Ладен узяв на себе відповідальність за атаки.

Це ніяк не доводить що вони це підірвали.

Усама бін Ладен — раніше працював на США і був їх завербованим агентом. Це все америнська провокація, щоб скомпрометувати ісламіський світ в очах світової спільноти.

Я тобі кидав посилання у відповіді, шукай.

Ну так тут питання про визначення «хто підірвав»: той, хто заклав туди вибухівку, чи той, який привів її у дію?

Наприклад, якщо комусь в авто заклали вибухівку, він сів до неї, ввімкнув запалення, і стався вибух, то по твоїй логіці він сам себе підірвав?

Та ні, в США і Великобританії сидять ангели і святі, які бздять парфумами, мочаться елітним шампанським, зовсім не вміють брехати і ніколи не візьмуть путінських грошей.
Це ж США і Великобританія — кожне слово будь-якого американця чи британця, як божественне откровення.

пробивалась хімарсами автомобільна дорога.
а тут можеш почитати деталі що треба щоб підірвати дамбу www.facebook.com/...​VkNhq7kJM8vrQDLaCVtZLZFDl

пробивалась хімарсами автомобільна дорога.
а тут можеш почитати деталі що треба щоб підірвати дамбу

Щоб підірвати дамбу треба влучити в закладену вибухівку, хіба ні?

Ти довб***б? Вибухівку треба закласти. Та ще й в потрібних місцях.

влучити в вибухівку яка знаходиться під водою? Фантазьор?
А навіщо це взагалі Україні — влучати хімарсами в вибухівку, яку заклали на пілони русосвині? Щоб зробити складніше для себе почавшийся наступ? А до речі, а навіщо русосвині замінували дамбу? Щоб українцям було можливим підірвати?

А навіщо це взагалі Україні — влучати хімарсами в вибухівку, яку заклали на пілони русосвині?

Випадковість? По дамбі стріляли мінімум 10 днів / разів за останні 12 місяців.

А до речі, а навіщо русосвині замінували дамбу?

Бо це гарний тактичний хід. Вони й АЕС, напевне, замінували.

В чому твій месседж? Що _теоретично_ могли українці підірвати дамбу? Теоретично і марсіане могли підірвати дамбу.
А машинне відділення ГЕС? Теж одночасно хаймерсом попали в вибухівку?

В чому твій месседж? Що _теоретично_ могли українці підірвати дамбу?

Меседж у тому, що Україна звинувачує рашу не маючи доказів, раша звинувачує Україну не маючи доказів хоч якихось обстрілів у ніч прориву. При цьому США і Великобританія, які зазвичай мають доступ до інформації всередині російської армії, і які завжди цю інформацію дають, чомусь не говорять, що дамбу підірвала раша.

раша звинувачує Україну не маючи доказів хоч якихось обстрілів у ніч прориву

Тобі це не заважає доводити що винні ЗСУ тому що обстріляли проїзжу частину мосту що сполучений з дамбою за 10 місяців до того.

Тобі це не заважає доводити що винні ЗСУ тому що обстріляли проїзжу частину мосту що сполучений з дамбою за 10 місяців до того.

ЗСУ регулярно обстрілювали дамбу останні 10 місяців, ти сам можеш знайти інформацію. Останні обстріли були у березні.

Ну так як блять Україна могла підірвати дамбу, якщо вже два місяці не було обстрілів по твоїм словам?

Ну так як блять Україна могла підірвати дамбу, якщо вже два місяці не було обстрілів по твоїм словам?

По твоїм словам, їх не було вже 9 місяців, а вони були, отакої. Могли бути коли завгодно.

По твоїм словам, їх не було вже 9 місяців

Пруф?

Могли бути коли завгодно.

А могли і не бути, але ж Україна має навести вичерпні докази і усім на світі довести, що це не вона (хоча кому у здоровому глузді могло таке взагалі спасти на думку), а Скоторосії достатньо лише промовчати або безпідставно відповісти «ето нє мы», і ти одразу віриш.

А місця скупчення людей де зараз відбувається массова евакуація цивільного населення в Херсоні хто обстрілює? Ми те ж не дізнаємся, бо нема доказів і США і Британія не предоставила доказів що це обстрілює Росія?

А місця скупчення людей де зараз відбувається массова евакуація цивільного населення в Херсоні хто обстрілює?

Це досить легко визначити, бо обстріляли район біля самої води і на відео видно влучання в стіни будинків біля самої води і зі сторони води. А тому, стріляти могли тільки з іншого берега, де сидить раша.

чого це тільки з іншого берега? Могли стріляти і з півночі чи півдня?
Мабуть правду ми ніколи не дізнаємось, бо навіть США мовчать і не кажуть що це русосвині.

Меседж у тому, що Україна звинувачує рашу не маючи доказів

1. Ти не знаєш чи є докази. Може і я, але багато розвідувальних доказів не можна публікувати, бо вони можуть скомпрометувати джерело інформації
2. Україна знає, що вона це не робила. Хто ще тоді? Може і правда марсіане?
3. Не говорять, тому що або не мають 100% доказів, або не можуть їх оприлюднити, см п.1 При цьому для розумних людей ні для кого не секрет хто це зробив.

О, вже прям як єврокуколд говориш, нє всьо так адназначна

Бо це гарний тактичний хід. Вони й АЕС, напевне, замінували.

Саме так, і АЕС теж вони підірвуть. (І ти і тоді будеш доводити, що «правди ми нікагда нє узнаєм»). Але навіщо було мінувати, якщо не збирався підривати?

Мимо, руснявий, мимо. Тут таке не проходить. Рублі не відпрацював. Може в іншому місці вдасться. А поки — за русскім кораблем!

Там нижче два старожили носяться з доказами як ЗСУ руйнувало дамбу.

носяться з доказами як ЗСУ руйнувало дамбу

Немає ніяких доказів, ні з однієї, ні з іншої сторони, тому розумні люди мовчать

Розумні люди розуміють хто це міг зробити, хто це хотів зробити, кому було вигідно це зробити, і хто мав контроль за об’єктом останній рік і відповідно хто це зробив.
А інші, типа всяких ліваковських західних медіа, обмазалися гівном, хоча вони вважають що вони у білих пальтах, пошитих по «стандартам Бібісі»

хто це хотів зробити, кому було вигідно це зробити

Ну от Такер Карсон і послався на інтерв’ю у генерал-майора ВСУ Андрія Ковальчука, який сказав, що Україна хотіла і могла. Навіщо було це казати?

можеш дати лінку на саме інтерв’ю а не на пиздьож мудака карсона?

можеш дати лінку на саме інтерв’ю а не на пиздьож мудака карсона?

Не можу, я слухав Карлсона

Гугл допоміг
www.washingtonpost.com/...​-kharkiv-kherson-donetsk
Kovalchuk considered flooding the river. The Ukrainians, he said, even conducted a test strike with a HIMARS launcher on one of the floodgates at the Nova Kakhovka dam, making three holes in the metal to see if the Dnieper’s water could be raised enough to stymie Russian crossings but not flood nearby villages. The test was a success, Kovalchuk said, but the step remained a last resort.

А зря. Навіщо слухати людину котру мільйон разів ловили на відвертій брехні, викривленні фактів та розповсюдження інформації, яка з часом виявлялася вигодною комусь брехнею? Це було навіть до повномаштабної війни з рашкою.

Тут в нього виграшна позиція, бо скоріш за все залізних доказів може і не з’явитися.

Якщо тобі, після 15 місяців війни досі ще незрозуміло хто винен... Ти або ідіот, або руснявий бот. На, почитай twitter.com/...​tatus/1666333208495915008

Ти або ідіот, або руснявий бот

Навіщо ти розмовляєш з ідіотом? Де логіка :)

Так там шлюз зруйнували, ти це хочеш сказати? Але ж ніхуя, там зруйнували греблю, і ніяким хаймерсом це зробити неможливо.

Народ, а ви взагалі слухали Такера Карлсона і що він говорить? Ні? Ну давайте, я вам розповім.

А говорить він про те, що Washington Post раніше взяла інтерв’ю у генерал-майора ВСУ Андрія Ковальчука, який розповів, що у України був план по затопленню річки. Для цього був нанесений пробний удар з HIMARS по одному зі шлюзів Новокаховської греблі, який пробив три пробоїни у металі. За словами Ковальчука, «випробування пройшло успішно».

Можливо той удар і не спричинив катастрофи, але вже той факт, що ми його робили, примусив і США, і Великобританію, та й інших, хто знав про нього, не звинувачувати рашу зараз.

Це можна продовжувати ще далі

1. РФ заклала вибухівку
1.1. Знаючи що навіть влучання іскандером-точкою не викличе детонацію, вони
1.2. проклали «допоміжний» шнур на поверхню (наприклад шнур розмінування)
2. Чекали поки наші зроблять постріл

Постріл викликав детонацію шнура, він передав вибух до самої вибухівки => PROFIT!

Це нічим не відрізняється від ціле-спрямованого підриву окупантами.

Постріл викликав детонацію шнура, він передав вибух до самої вибухівки

Це якась дуже тупа казочка від чувака, що передивився «Піратів Карибського моря». В ті часи запал дійсно підпалювали відкритим вогнем. Зараз всі детонатори електричні і, не виключено, що взагалі безпровідні. Ніяке потрапляння хаймарса в шнур не здатне викликати детонацію.

Це якась дуже тупа казочка від чувака, що передивився «Піратів Карибського моря». В ті часи запал дійсно підпалювали відкритим вогнем. Зараз всі детонатори електричні і, не виключено, що взагалі безпровідні. Ніяке потрапляння хаймарса в шнур не здатне викликати детонацію.

Докопавшись до написаного мною ти зробив погано лише собі: ти викреслив навіть теоретичну можливість намальованого мною сценарію і таким чином виправдав злочин русні, ставши на їх бік.

Так ти і є русня. І твоє безумство дуже кумедне. Реально схожий на наркомана.

А ти статтю оригінальну хоч читав? Якщо не вмієш читати почитаю за тебе (аж самому цікаво стало)

Kovalchuk considered flooding the river. The Ukrainians, he said, even conducted a test strike with a HIMARS launcher on one of the floodgates at the Nova Kakhovka dam, making three holes in the metal to see if the Dnieper’s water could be raised enough to stymie Russian crossings but not flood nearby villages.

Тобто мова йшла про зробити пробоїни в шлюзах для підняття рівня води причому так щоб нікого не затопити, а не про руйнування греблі. Нагадую що шлюзи і так то відкриваються то закриваються штатно тобто нічого надзвичайного для роботи гідроспоруди при так скажімо відкритті шлюза за допомогою зовнішнього чинника не станеться

Тобто мова йшла про зробити пробоїни в шлюзах для підняття рівня води, а не про руйнування греблі.

Тут справа вже в тому, що Україна планувала руйнування дамби, саме цю інформацію і поширили світом. А повне чи часткове, широким масам насрати. А може генерал-майор свідомо зменшив рівень планованої атаки, він же не міг у відкриту говорити, що ЗСУ планували підрив дамби. Навіщо взагалі поширювати таку інформацію? А просто щоб показати, які ми круті, можемо влучити у горобця.

Де у цій цитаті сказано про плани руйнування дамби? От ткни пальцем. Відкриття шлюзу != руйнування дамби
P.s Я не широкі масси. Ти кажеш що дамбу таки зруйнували ЗСУ і поки що переконливих доказів хоча б можливості цього немає (хаймарси не здатні були навіть прольот мосту зруйнувати — вони просто дірок в залізобітоній плиті наробили)

Ти кажеш що дамбу таки зруйнували ЗСУ

Я такого ніде не казав, іди проспись

Тобто ти настільки йобобо, щоб слухати упорту помийку трампістів?)

Наявний приклад як життя в різних хановерах плавить людям мозги.

Ханновер то интеллектуальный центр вселенной

Якщо до того декілька місяців/років пожив в підвалі — і не в таке повіриш.

Жаль що багатьом за деревами не видно лісу. Черговий представник світового правоконсервативного інтернаціоналу просуває свою повісточку. Інший представник надає для цього свою соцмережу та всіляко сприяє поширенню. Всі вони дуже хочуть перемоги Росії. Всі вони просто закохані в Путіна.
Причини цього явища дуже загадкові, бо традиційно ключовою ідеєю для американських правих була саме свобода (і я їм через це симпатизував). А зараз вони переметнулись в табір борців за рабство. Щось дуже дивне відбувається на бісовій планеті, чому в мене просто немає пояснення.
Взагалі, після ковідла і цієї війни починаю вірити, що світова закуліса таки існує. Бо надто вже багато речей в останній час не можна пояснити з точки зору звичайної логіки.

Причини цього явища дуже загадкові,

Ну камон. Ти живеш в країні де рейтинг того ж лукашенка був більший ніж на його батьківшіні.
Люди не розуміють сутність руського міра поки над головою не пролетить ракета.

В тому то й справа, що американські праві раніше прекрасно розуміли сутність і російського міра, і етатизму — як його ідеологічної основи. Щось відбулось в останні років 10, що розвернуло їх на 180 градусів.
Я спостерігав за тим бісноватим натовпом, який кинувся громити Капітолій, щоб посадити на трон Трампа. Всіх їх пов’язали і посадили. Трамп же, який їх підговорив на той штурм, потім успішно відмазався, сидить на своєму ранчо, бухає дорогі віскаріки і чпокає модельок. Але вони навіть в тюрмі продовжують любити Трампа.
І знаєте що мені це нагадало? Путіна і його рабів. Та сама безумовна любов до вождя. Та сама готовність жервувати найдорожчим заради вождя, не шукаючи найменшої вигоди для себе. Та сама поведінка біоробота або зомбака — обидві назви абсолютно підходящі для цих істот.

тільки чомусь РФ робить акти воєнної агресії до сусідів при демократах, совпадєніє?

Традиційно демократи м’ягкотілі і дуже не люблять різноманітні конфлікти. А в оточенні Трампа все ще залишалось багато класичних республіканців, які б могли дати Путіну по мордам. Тому, зваживши всі фактори, він напевно вирішив, що мати справу з демократами все ж безпечніше, ніж навіть з ослабленими через трампізм республіканцями.
Важко сказати, чи він був правий. Бо, як виявилось, демократи можуть чудово фінансувати війну, що для них було абсолютно не характерно раніше.

А в оточенні Трампа все ще залишалось багато класичних республіканців, які б могли дати Путіну по мордам

ха-ха
Навіщо путіну нападати кудись коли респи, якщо вони і так йому все віддавали і закривали на все очі? хта там проти трампа піде? навіть після кучі судових позововів та недавніх програшів у суді, на нього молиться більшість партії. а всі хто проти — мілкі рибки і не маєть шансів на праймеріз.

Бо, як виявилось, демократи можуть чудово фінансувати війну, що для них було абсолютно не характерно раніше

тут погоджуюсь. як раз путя війни починає при демократах, бо з ними він домовитись не може.

хта там проти трампа піде?

Це неправда. Купа респів були у внутрішній опозиції до Трампа. Вони активно співпрацювали з демами і допомагали стримувати Трампа.
Я б сказав, що там не вся партія злетіла з катушок, а тільки частина. Проте зараза може охопити і всю партію, бо простий виборець таки схильний до трампізму (всі ці джордани і карсони таки не дарма трампівський хліб їдять). А куди виборець — туди й політик.

а всі хто проти — мілкі рибки і не маєть шансів на праймеріз

Якщо Трамп буде єдиним кандидатом, то адекватна частина респів голосуватиме за демів. Вже не кажучи про тих, хто коливається.
Тому шанси на перемогу у Трампа так собі. Хіба знов спробують штурмувати Капітолій і зробити Трампа царем Америки.

Нет, у Байдена сейчас очень низкий рейтинг. У Трампа, к сожалению, есть шанс.

це ви расшн ньюс передивилися.

сейчас очень низкий рейтинг

тоді уточнюйте, що таке «очєнь нізкій рєйтінг»
До речі, ця стаття вийшла 7-го травня, а 8-го у Байдена був 51% за і 48% проти.

washingtonpost это рашн ньюс?
Погуглите, там недавно опрос делали.
Заголовок —
“Biden faces broad negative ratings at start of campaign, Post-ABC poll finds”

Или independent
“Biden trails Trump in brutal new poll”

Традиційно демократи м’ягкотілі і дуже не люблять різноманітні конфлікти.

Bill Clinton
Political party Democratic
— The administration then launched a four-day bombing campaign named Operation Desert Fox, lasting from December 16 to 19, 1998
— American and British aircraft in the Iraq no-fly zones attacked hostile Iraqi air defenses 166 times in 1999 and 78 times in 2000.
— In August 1998, Clinton ordered cruise missile strikes on terrorist targets in Afghanistan and Sudan
— Clinton authorized the use of U.S. Armed Forces in a NATO bombing campaign against Yugoslavia in 1999, named Operation Allied Force.
Barack Obama
Political party Democratic
— The next day, on Obama’s orders, the U.S. military took part in air strikes to destroy the Libyan government’s air defense capabilities to protect civilians and enforce a no-fly-zone, including the use of Tomahawk missiles, B-2 Spirits, and fighter jets.
— In 2012, Obama authorized multiple programs run by the CIA and the Pentagon to train anti-Assad rebels.
— In 2014, Obama authorized an air campaign aimed primarily at ISIL.

Такие мягкотелые и не любят конфликты, что аж оторопь берёт :-)

Это не так работает. Тут дело не в личности Трампа, а в том, что эти самые фанатики имеют определённое представление о том, каким должен быть политический организм, в котором они живут, а то, что предлагают демократы во главе с Байденом, конкретно их не устраивает. Начиная со старых добрых расовых проблем и кончая вопросом иммиграции и внешней политики. И ничего личного.

эти самые фанатики имеют определённое представление о том, каким должен быть политический организм

слава богу таких менше ніж потрібно, щоб виграти вибори.

Ну, Генрі Форд був прихильником Сталіна та Гітлера, і намагався активно інвестувати у заводи СРСР. Нічого нового тут нема

не тільки форд. майже вся довоєнна/поствоєнна індустрія срср була побудована сша. дніпрогес той же кілька разів, деякі заводи повністю на пароплавах були перевезені з америки

І це навіть після того як совок усіх розвів із червонцями.

Принцип тут простой — богатий мудак (Трамп, Маск, Карлсон і так далі) в західних суспільствах не може себе вільно і відкрито поводити себе як мудак, демонструючи іншим людям наскільки вони круче тому що богаті (впливовіше, талановитіше, інше). Туди ж відносяться деякі з мудаків, яких «закенселіли» за домагання і насильство, але там важко розібратися в штатах з іх судовою системою де дійсно був мудак, а де їх баба вирішила по легкому бабла зрубити.
І тут у них приклад «правильних» суспільств, без всіх цих нестерпних ліваків — Росія, Сауді Арабія, Дубаї, етц. Можеш робити що завгодно, хоч розпиляти опозиційного журналіста в своєму консульстві, хоч отруїти опонента новічком чи полонієм, хоч війну почати в сусідній краіні. Короче — вони боряться за свободу бути мудаками, щоб їм ніхто був не указ. І тут Путін прям недосягнений приклад — весь світ раком поставив просто тому що так захотів.

хіба є щось погане в тому, щоб бути багатим, впливовим і талановитим?

хіба я щось писав про те що є щось погане в тому, щоб бути багатим, впливови і талановитим? До чого питання?

демонструючи іншим людям наскільки вони круче тому що богаті (впливовіше, талановитіше, інше).

ну тобто паганого нічого нема, але демонструвати це не треба. так завжди.

не треба бути мудаком. Демонстрація цього теж саме по собі не має нічого поганого.

тобто демонструвати можна, але не мудакам? зроз

Основи протестантської моралі, на якій збудовані англосаксонські країни і північна Європа.
0. Багатство це не гріх. Навпаки, якщо ти багатий, то це ознака, що Бог тебе любить. Але треба дотримуватись певних правил.
1. Не випендрюватись, бути скромним.
2. Допомагати тим, кому фартонуло не так сильно як тобі.
3. Найголовніше. Багатство повинно бути нажите чесним шляхом. Тобто розумом і працелюбством а не грабежем чи злодійством.

тобто маск
0) богатий
1) доволі скромний (на скільки мені відомо в нього нема купи маєтків та інших предметів роскощі)
2) допомогає тим, кому не фартануло (старлінки Україні дав)
3) Нажив все чесним шляхом

І все було б добре, тільки Маск любить Трампа, який:
0) багатий;
1) зовсім не скромний;
2) не помічений в якихось добрих справах;
3) нажив все сумнівними оборудками.

В свою чергу Трамп любить Путіна, який:
0) фантастично багатий;
1) фантастично нескромний;
2) геній злодійства;
3) нажив все грабежами і масовими вбивствами.

Тут треба оцінювати не лише одну конкретну людину, а й придивлятись до її друзів. Бо з ким поведешся, від того й наберешся.

згоден звами. любити трампа — то гріх

якщо ти мужик, то так
незаміжним бабам можна

0) богатий

багатий

1) доволі скромний (на скільки мені відомо в нього нема купи маєтків та інших предметів роскощі)

1) роскоші

2) www.gqindia.com/...​musks-luxurious-lifestyle

2) допомогає тим, кому не фартануло (старлінки Україні давпродав)

исправил

3) Нажив все чесним шляхом

Купить компанию за деньги отца, которые он заработал на алмазной шахте в Африке.

2) я чув лише про те шо він свої маєтки продав. автівки він колекціонує, а не їздити на теслі коли тесла — то твоя компанія — то може і не треба тоді такі автівки робити?
перші 3 місяці чи півроку він їх безкоштовно даваа, аж потім почав жалітися, що походу лише він Україні допомогає власними грошима. і що було б непогано щоб хтось за це дав грошей, аж потім сказав, що якщо грошей не дадуть — то йому доведеться і далі робити це за свій кошт, а це якось не дуже.
я розумію, що маск поганий, бо він домоміг, але менше ніж вам хотілось, але фактична допомога якось важливіша ніж те, що людина каже. військові (мені здається так по відео, знов таки може я не ті відео бачив) вдячні за старлінки.
3) то діаманти вже повернули законним власникам?
і я вірю, що ви здатні перетворити мільйони на мільярди, шкода що вам не залишили такої спадщини, але з іншого боку добре, що нема того тягаря від грошей з експлутації людей

я розумію, що маск поганий, бо він домоміг, але менше ніж вам хотілось, але фактична допомога якось важливіша ніж те, що людина каже. військові (мені здається так по відео, знов таки може я не ті відео бачив) вдячні за старлінки.

Ну дать бесплатно несколько Старлинков, а потом начать выкручивать руки Минобороны Украины и Пентагону, чтоб у него по завышенной цене покупали остальные — это збс.

3) то діаманти вже повернули законним власникам?

Ты дурачек или прикидываешься? разумеется, не вернули. Продали, деньги вывели в страны первого мира.

і я вірю, що ви здатні перетворити мільйони на мільярди, шкода що вам не залишили такої спадщини, але з іншого боку добре, що нема того тягаря від грошей з експлутації людей

Тот факт, что я могу или не могу никак не связан с тем, как Маск заработал получил в подарок свои деньги.

Вони теж хочуть срати в чемоданчик, спати в бункері та проводити зустрічі після тижневого карантину?)

і грозити світу знищенням ядерними ракетами в своєму телеграмі після знищення літрухі «Фінляндії».

Цікаво було б почитати довбнів які пару років назад постили який Маск розумний(куча мемів була) і що він казав про навчання і що сучасні універи застаріли. Але як виявилося, що розум(та совість, людяність, честність) його обійшов стороною.

От меня всегда удивляли такие обобщения. Люди меняются со временем, когда в худшую, когда в лучшую стороны. Также можно быть офигительно умным в одной области и каким-то законченным дебилом в другой одновременно.

Маск вполне себе прорывной чувак, НО в некоторых областях типа Tesla, SpaceX, Starlink. Есть проекты в непонятном статусе типа Hyperloop, а есть какая-то дикая херотень типа пива или огнемета. И пока эта херотень были в виде пива и огнемета — всем было пофигу.

А когда он словил звездную болезнь и полез в политику и медиа с этой херотенью — ну вот имеем что имеем.

А когда он словил звездную болезнь и полез в политику и медиа с этой херотенью — ну вот имеем что имеем.

розумна людина б не полізла. джобс? гейтс?

може я щось пропустив. чув від довбнів, що він ковід «придумав». що ще?

мудра — це розумна та досвідченна. маск навіть до розумних не належить

Ну Джобс мав справу свого життя, із головою у неї занурився і йому більше нічого не було потрібно.
Аналогічні справи у всіх інших бізнесменів, які жанглюють не капіталами, а вирощують свій бізнес як продукт і добряче у нього занурюються (той же Безос і т/д)
Гейтс відійшов від справ у майкрософті і якраз після цього його «благодійна» діяльність все більше нагадує політичну. Тільки він вирішив замахнутися одразу на рівень геополітики, а не гратись у внутрішньополітичний срач

а маск не в геополітику поліз? а що вже гейтс «натворив» в геополітиці?

Ні, Маск грає у внутрішньополітичні ігри.
Гейтс поки що нічого надзвичайного не натворив бо замахнувся на непомірні його силам явища. Але все ж таки наприклад його программа по туалетам в Індії — наче як для американця чи європейця виглядає смішною, але насправді відкриває непомірний ресурс робочої сили. Це замашки на дуже далекі перспективи, але все ж.

Маск грає у внутрішньополітичні ігри.

Нагадайте коли він про Крим писав, що треба віддати чи коли це відео перепостив — це саме внутрішньополітичні ігри чи вже ні?

Нічого дивного. Вже нічого дивного. І навіть схоже зрозуміло чому так.

https://us.firenews.video/world-news/timothy-snyder-on-the-kakhov-disaster-it-is-unfair-to-submit-russian-statements-alongside-ukrainian-ones/

Очевидно ж що українці склавши зброю. Хіба є інші варіанти?

Хочеш зійтись посередині? :)

ну він за свободу слова — то нічого дивного

Свобода слова це не свобода від відповідальності за свої слова

звісно ні, але вона точно не про те щоб свободно казати правду та приємні вам речі.
а якщо в країні є інститут репутації (репутація щось коштує) — то звичайно якщо ви брешете (не помилилися, а саме навмисно брешете) і комусь цим зіпсували репутацію — то маєте компенсувати.
цьго пропагандона до речі звільнили з фокс саме через такі позови

Такер вже підставив Fox News своєю брехнею на майже 800 млн доларів. Що ж, саме стільки коштує свобода брехні.

Це не свобода слова, а свобода брехні. І попередне місце роботи Карлсона доводить що в США брехня не вітається у якості свободи слова.

Він за дуже хитрожопу свободу слова. Наприклад дати повну свободу російським ботофермам.

свобода слова вона або для всіх і всього, або її нема взагалі.і я не кажу, що свобода слова — то щось добре, а коли обмежують — то щось погане. є всього одна країна із свободою слова, і багато дуже непоганих країн в яких свободи слова нема

Окей, якщо ви такий поборник свободи слова, то мабуть не проти щоб ваші малолітні діти спілкувались в соцмережах з педофілами. Зрештою педофіл теж людина і має право на свободу слова — висловити діткам все, що у нього на душі.

ви буквально цитуєте мій пост, де я пишу, шо з моєї точки зору свобода слова — це не є щось добре, чи погане.
вибори теж мабуть треба заборонити, бо люди можуть обрати педофіла. або навіть гітлєра

вибори теж мабуть треба заборонити, бо люди можуть обрати педофіла

Ні, треба просто уникати крайнощів — коли все заборонено і коли все дозволено. З точки зору свободи слова — критикувати владу це добре. А от дозволяти пропагандистам ворожої держави вільно транслювати свою пропаганду — це погано.
На жаль, як свідчить практика, лише досить невеликий відсоток людей є настільки розумними, що пропаганда на них не діє. Всіх інших потрібно відгородити від деструктивного впливу ззовні. Але при цьому зберегти можливість вільно висловлювати свої думки та критикувати владу. Межа тут дуже тонка і тримати баланс вкрай складно.

те шо ви описуєте — то відсутність свободи слова

ну і звичайно якщо ви вважаєте, що люди які не можут адекватно обрати адекватне джерело інформації може адекватно обрати президента чі партію, яка буде представляти його інтереси? ябо якщо його інтереси такі аморальні — то може взагалі не давати таким людям голосувати?

то може взагалі не давати таким людям голосувати?

Було б добре якби до голосування допускались лише ті виборці, що змогли здати спеціальний екзамен. Але на жаль це нездійсненна мрія.

а хто буде вирішувати що буде в тому екзамені?

Який-небудь комітет з відомих вчених може розробити тести. А саме тестування повіністю автоматизоване, щоб виключити людський фактор.

а хто їм за це буде платити? хто буде обирати той самий комітет? люди, які його обиратимуть вони теж якійсь тест проходити?

А яка користь з підкупу комітету? Є сенс підкуповувати екзаменторів. А який сенс підкуповувати тих, хто складає тести?

це такий тролінг чі шо? який сенс в тому, щоб захоплювати владу?

колись було в античнії Греції, але це її не врятувало

Крім випадків, коли диктатори просять.

свобода слова в твитере, где все украинские активисты в теневом бане или их контент помечен как сенсативный?

А можна докладніше про це? Якісь факти?

Человек, который выпиливает со своего сайта школьника, который трекает и шарит _публичные_ данные о перемещении его самолета не за свободу слова, смекаешь?

Человек, который апрувит запросы на цензуру контента опозиционных политиков в тоталитарных странах не за свободу слова, смекаешь?

Полемические приемчики «Как тебе такое Илон..» таки подействовали на неискушенный майндсет Маска .

Як вбудовується галерея картинок в пост?

Це не пісня, шкед, це — пропаганда ©

Наше міністерство закордонних справ теоретично могло б подати до суду на Такера за наклеп?

У нього? Навряд чи. А у нас є відео, де він сам все телепає язиком. Але я не сильно в курсі законодавства, як там з «особистою думкою» і наклепом. Підведення під однозначні висновки є теж маніпуляцією і наклепом.

У нього? Навряд чи.

Щоб подавати до суду, треба щоб у нас були докази, що це раша підірвала дамбу. У нас їх точно немає, інакше всі б їх вже побачили.

Є факт звинувачування України без доказів. Це і є наклеп. Цього досить

Я думаю, цілком достатньо технічної експертизи з моделюванням, щоб довести, що такі руйнування не міг спричинити артилерійський обстріл чи навіть влучання Storm Shadow). А от тонни вибухівки, закладені всередині могли б.
Ми маємо справу з об’єктом часів Холодної війни, з відповідним запасом міцності.
І ми довго не могли розбити навіть дорожнє полотно на цій дамбі, так само як і на Антонівському мості, а тут взяли і розвалили її до самої основи. Дивно, чи не так?

а якщо після обстрілу здетонувала закладана вибіхівка, то що каже моделювання?

Навіть якщо це сталося, то винен той, хто завіз на об’єкт критичної інфраструктури таку кіькість вибухівки. Чи у вас інші думки і той, хто стріляв, якщо він стріляв, винен агресору вибухівку? :)

Навіть якщо це сталося, то винен той

Всі наші СМІ зараз пишуть, що про вибухівку на ГЕС було відомо давно, ще з грудня. Якщо, туди реально стріляли ракетами, то це як називається?

Це називається обговорювати те чого не було. Ніхто не стріляв по дамбі ракетами.

Це називається обговорювати те чого не було. Ніхто не стріляв по дамбі ракетами.

Ми туди рік довбали, постійно, ще й хизувалися цим
www.youtube.com/watch?v=nYijY-RxPmw
Я не розумію, у нас якась масова хвороба пам’яті?

Такер Карлсон? Не впізнав тебе під цим ніком.

Ми рік ніяк не могли туди довбати бо в нас хаймерси з’явились лише в липні.
espreso.tv/...​-tsya-visokotochna-zbroya
І працювали вони тоді не по дамбі, а по цілях в Донецькій та Луганській областях. І лише потім вони були задіяні у Херсонській області. Але чи була тоді там вибухівка і якщо припустити що була чи знало пре це військове командування?

Якщо інформації для відповідей на хоча б одне питання немає то як можно оцінювати обстріли ракетами по замінованій дамбі якщо якщо їх не було?

Ти чи свідомо, чи ні но намагаєшься перевести обговорення на оцінку дій ЗСУ яких вони не робили.

В ночі з 4 на 5 червня 2023 року обстрілу ракетами не було. Взагалі який сенс стріляти ракетами по дамбі якщо вона знаходиться безпосередньо біля позицій ЗСУ? Для знищення цілей не дамбі вистачить банального РПГ, якби така потреба була.

Ти чи свідомо, чи ні но намагаєшься перевести обговорення на оцінку дій ЗСУ яких вони не робили.

У тебе є відео, де чітко показано, що раніше ВСУ стріляли по Каховській ГЕС. Причому саме в те місце, де й відбувся прорив на цьому тижні. Ти ж сказав, що ВСУ по ГЕС взагалі не стріляли. Ти брешеш.

Коли раніше ми стріляли — там не було вибухівки.

Тут обговорюється не обстріл у серпні 2022, а підрив дамби в червні 2023. Ти зараз пишеш так ніби серпневий той обстріл мосту якось вплинув на вибухівку в понеділок.

Тобто той, хто заклав вибухівку у ГЕС, не винен, а винен той, хто стріляв (чи не стріляв, чи давно стріляв, але тебе такі подробиці не єбуть, звісно)?

До того ж зверни увагу, задій гугл-панорами: ми били по мосту та проїзжій частині дамби.
Навіть якби зараз вдарили туди ж — дуже мала вирогідність того що це хоч якось вплинуло б на вибухівку у машинному залі якій знаходиться за товстеною стіною декілька десятків метрів у бік.

До того ж зверни увагу, задій гугл-панорами: ми били по мосту та проїзжій частині дамби.

Я тобі навіть поставлю паузу де видно, що раніше ми били прямо в те місце, де й відбувся прорив.
youtu.be/nYijY-RxPmw?t=12
Ось це місце, сам дивись
youtu.be/G65iif4WPGA?t=13

Те місце яке на 13 секунді показується це проїзна частина моста, вона висить у повітрі і ніякого прориву 5 червня там не сталось — прорвало дамбу, а не міст.
goo.gl/maps/3c8meuYF6KcJTWzb8

Твою впертість та на добрі справи б....

Те місце яке на 13 секунді показується це проїзна частина моста, вона висить у повітрі і ніякого прориву 5 червня там не сталось — прорвало дамбу, а не міст.

А ти ж знаєш, звичайно, де там була вибухівка. І те, що це місце в 10 метрах від дамби, тебе зовсім не бентежить.

Ти точно не знаєш де там була вибухівка 5 червня.
Так само точно не знаєш чи була там вибухівка в серпні коли вперше обстріляли дамбу вже після того як вдарили по Антонівському мосту.

Але все одно продовжуєш натягувати сову обстрілів у серпні 2022 на глобус вибуху у червні 2023.

Там є вузький місток, де практично лише дорожнє полотно. Туди і гатили хаймарсами, а зовсім не по дамбі як такій.
Той місток, по ходу, і зараз тримається.

А вибухівка це те без чого дамба та ГЕС не можуть працювати і була закладена там ще Сраліним.

Доводити мусить Карлсон, все так само як було з його брехнею про вибори.

Там таких такерів — заїбемось судитиcь.

Самий популярний

Маск вже давно перейшов на сторону зла. А можливо там і був постійно.

За нього заплачено так чи інакше. Джаст бізнес. Була б його воля, він би може і вимкнув би його, але залишиться без пільг для свого бізнесу. Все, що треба знати про його принципи.

А він його що, подарував?

Як би не влада США, в точніше пентагон. То напевно вже б старлінк перестав працювати.

Він перейшов на сторону великих політичних ігор.
От якщо скажеш «рашка підірвала дамбу» — тебе ж не помітять бо так кажуть усі.
А якщо висунеш альтернативну теорію — тебе помітять одразу. Причому у якому контексті — позитивному чи негативному не важливо. Тебе помітили, про тебе усі говорять.
Ось що важливо.

США сказало, що дамба на їх стороні, і покладають відповідальність виходячи з цього.
interfax.com.ua/news/general/915347.html

Ну це в міжнародних конвенціях прописано. Зараз звинувачення у тому, що рашка не вберегла об’єкт за який несла відповідальність. Тут все логічно і беззаперечно
А докази навмисного руйнування після перемоги. Бо навіть якщо розвідка їми володіє — оприлюднювати це підставити під удар своїх кротів.

Це вже президентські перегони в штатах почались в чмоня ілона маск зайняв протилежну поточній владі позицію. А проблеми людей другого світу його особливо не хвилюють.

В світлі того що не все так очевидно пропоную контрнаступ проводити на Москву або Мінськ

Із внутрішніми проблемами БНР та інших територій росії хай розбирається легіон свобода росії.

«Батьки хотіли назвати мене Глєб, але бабуся була проти, мовляв, на DOU будуть дражнити Глєб-Хлєб. І назвали Ілон».

ХА ХА. Ржу
Мене за цей хештег твітер забанив :-)

Треба почати поширувати фейки про Ілона

Справжній Ілон давно звалив на Марс, а це Жиріновський після пластики

Ілон педофіл по факту. І він розбанив купу педофілів типу Скотта Ріттера.
twitter.com/...​tatus/1661062081712472139

Підписатись на коментарі