Собаки чи коти? Відповідай не замислюючись 🐶❤️🐱
Друзі, привіт!
Пропоную поговорити про добре і вічне — тих, кого ми любимо, про наших пухнастих друзів. У мене їх троє — Кекс, Вольт та Яша. Завести собаку — це було найвдаліше рішення, адже після першої я вже не могла зупинитися. Зараз не можу уявити свого життя без собак, бо за кількістю радості, прийняття та любові, які генерують ці хлопці, мало хто здатен конкурувати з ними.
Розкажіть про своїх улюбленців: коли і за яких умов вони з’явилися у вашому житті, як звати, яка порода, улюблені звички, таланти, характер, лайфхаки по вихованню та співжиттю, натуралка чи корм, повідець чи рулетка, улюблені місця для прогулянок, як підтримуєте порядок вдома? Будь-які подробиці цікаві.
Не стримуйте себе, я знаю, вам вже кортить розповісти про свого песика/котика/хом’ячка etc. 😅🤪
Увага! У цьому дописі багато любові і шерсті. 🐶❤️🐱
Топік модерує пес Патрон, тому допис під надійним захистом від токсичних та негативних коментарів.
Це мій Кекс. Йому 5. Матусин пестунчик. Король маніпуляцій. Фанат шерстяних ковдр, подушок та їжі. Обожнює масаж голови та коли чухають і гладять (бажано 24/7).
Це Вольт, 4 роки. Сміливий та безстрашний. Нахабний, завжди бере своє. Нехай вас не вводить в оману це янгольська мордочка — він вміє за себе постояти. Обожнює увагу, але всіх тримає на відстані. Не любить дітей і полюбляє дорослих жінок. Власник найчарівнішого голосу.
Це наймолодший — Яша, йому 2 роки. O sancta simplicitas! Веселий та дуже добрий, нетерплячий. Володар найгарнішого хвостика бубликом. Храпунцель. Готовий віддати останній шматочок корму іншим — йому не шкода. Юний дослідник котів. Хороший хлопчик!
📸 Поділіться світлинами своїх домашніх улюбленців. Аби додати фото, завантажте його на Imgur і вставте посилання (на сам файл) у свій коментар. 💌
Найкращі коментарі пропустити