Як я подолала найсильнішу свою тривожність у той день, коли дізналась про підрив Каховської ГЕС

Мабуть, багато хто з вас стикався з таким відчуттям, коли ось ось станеться щось погане. Раніше я думала, що це моя інтуїція та у ті далекі шкільні часи я дзвонила батькам і просила їх, щоб вони були обережні. Зараз я вже розумію, що так проявляється моя тривожність.

У той день коли ми всі дізналися про підрив Каховської ГЕС, моя тривожність напала на мене (у прямому змісті цього слова). Я зрозуміла, що мені критично важливо щось зробити, щоб відчути якісь інші емоції.

Що я зробила, спитаєте ви?
Я покликала свою подругу та ми пішли у мотузковий парк, обрали найскладнішу трасу та пройшли її.

Тривожність остаточно пройшла, коли мені потрібно було стрибнути з 7 метрового дерева. Чесно, тоді у моїй голові були тільки дві думки — нащо я туди залізла та як мені стрибнути так, щоб не зламати собі щось.

P.S Я не можу порекомендувати цей спосіб усім, але може комусь це підійде та допоможе.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тревожно было в 2014м, тогда спасался колесами, а сейчас не тревожность, сейчас — ненависть.

Круто, дякую, що поділилась.

що за мотузковий парк, і що було постелено під деревом? чи це у воду

проснулся утром, вытянул беруши из ушей, привёл себя в порядок. Прочёл в новостях что подорвали плотину. Стало печально. Принялся за работу.
От того, будете вы переживать или нет — не изменится ровно ничего. Тогда зачем переживать? Надо быть проще, жизнь одна.
Хотите помочь — шлите деньги пострадавшим, или едьте руками помогайте, переживания бессмысленны.

Правильні думки. Ми не можемо змінити деякі обставини, але можемо змінити своє відношення до них. Філософія стоїцизму зараз актуальна як ніколи.

Креативная реклама мотузкового парку?

Рівень тем для обговорення на dou пробиває чергове дно.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Пц.
Чекаємо на тему — як я подолала тривогу із за терактів в Кривому розі та Одесі за допомогою смузі та луна парку

коли кілька днів тому на околицях Ха прилетів мопед — подивився з балкону, як воно летить і пішов спати. коли вчора ППО спрацювало над будинком — пішов посрав з переляку, почекав півгодинки і пішов спати. бо ніц не зміниш, то ж набуя тривожитись тоді взагалі?

Страх висоти перекрив усі інші емоції

Коли почали приходити перші новини подумав — та фейк. А коли з’явилася офіційна заява не міг далі працювати.
Тут допомогло комбо — спочатку висадив 30 набоїв з флоберу у портрет хуйла, потім порубав дров ц гаражі (лежать для мангала)

Я побачила о 5.20 ранку у телеграм каналі та теж подумала, що це фейк, бо почала гуглити і ніде цієї інформації не було

Підписатись на коментарі