Як активувати ChatGPT плагіни та почати користуватись в Україні

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Вітаю шановні. Мене звати Віктор. Я працюю Java/DevOps розробником. З 27 Лютого 2022 року служу капеланом від ГО. Якщо вам цікава військова тематика, в мене є багато статей про Бахмут та інші міста, де я був по службі, як капелан, та допомогав боронити нашу країну як простий воїн. Коли я на фронті, я там завжди добровільно.

Про все, що з чим я стикаюся на фронті, включаючи обстріли та бойову роботу я публікую в свій Телеграм канал — Gideon_IT. Завітайте. Якщо не сподобається контент — відпишетесь.

Сьогодні я напишу для панства короткий мануал, як активувати плагіни в ChatGPT. Плагіни це потрясна штука, котра дозволить досить сильно розширити функціонал чата.
З ними можна парсити веб сторінки, створювати діаграми, отримувати інформацію про останні землетруси та інше.

Почати використовувати плагіни можна двома способами. Для юзерів з безкоштовним акаунтом — це waitlist, а для користувачів ChatGPT Plus чекати не треба. З активною підпискою ChatGPT Plus клікаєте не іконку свого профілю, далі заходите в Settings — Beta features — Plugins. після цього, як ви клікнете на GPT-4 іконку побачите Plugins.

Ось так це виглядає

Єдине що поки дозволяється мати одночасно активованими тільки три плагіна. А додавати можете скільки забажає душа.

Нижче вашій увазі приклад використання плагіна Prompt Perfect. Щоб відрегадувати треба перед фразою треба написати слово perfect.

Дякую за увагу. Підписуйтесь на мій канал.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

впливає на життя позитивним чином ха

то він просто в коментарі не заглядав )

Підписатись на коментарі