Про створення сайту Ukrainian IT Communities на MkDocs
Всім привіт, спільнота. Хочу поділитися з вами новиною. Сьогодні офіційно відкривається наш сайт Ukrainian IT Communities. Ми пройшли з вами великий шлях. У нас вже більш 30тис. користувачів, це дуже велика кількість людей. Але ми не зупиняємося та і йдемо далі.

Created by Kateryna Rybalka, founder of t.me/illustukr
Мені багато людей писали, що потрібен сайт, бо не дуже зручно користуватися у Telegram Bot чи у GitHub. Також я розумів, що проект без сайту — це таке собі. Обов’язково повинен бути сайт, це дуже зручно. Та й насправді завжди хотів мати свій власний сайт.
Сама розробка сайта була десь 1 місяць. Але, я постійно переробляв його, бо дуже хотів, щоб він був практичним та зручним для всіх. Сайт адаптивний, тому ви можете його переглядати, що на комп’ютері, що на телефоні, структура сайту не зіпсується. Для створення сайту, я користувався сервісом MkDocs. Не потрібно знати HTML, CSS або JavaScript — дозвольте Material for MkDocs зробити всю важку роботу за вас. Він просто згенерував мій файл README.md та зробив шаблон сайту. На сайті можно використовувати, як темну так і світлу тему. Також є пошук по сайту. Є меню, за допомогою якого, ви можете обрати потрібний вам напрямок ІТ. Потім я зробив можливість, щоб користувач мав можливість залишити відгук, більш детальніше тут. Авжеж є мої соц. мережі.
Продовжуємо формувати українську IT спільноту разом!
Ось всі посилання, які можуть вам допомогти при створенні сайта за допомогою MkDocs:
- Налаштування
- Зміна кольорів
- Зміна шрифтів
- Зміна мови
- Зміна логотипу та іконок
- Забезпечення конфіденційності даних
- Налаштування навігації
- Налаштування пошуку по сайту
- Налаштування аналітики сайту
- Налаштування соціальних карток
- Налаштування блогу
- Налаштування тегів
- Налаштування версійності
- Налаштування шапки сайту
- Налаштування нижнього колонтитула
- Додавання git-репозиторію
- Додавання системи коментарів
- Створення оптимізованого сайту
- Створення для офлайн використання
Ukrainian IT Communities — добірка українських ІТ-спільнот, новинних порталів, Telegram-груп та інших місць, де люди можуть спілкуватися один з одним. Тематичні напрямки: IT in General, Backend, Databases, Design, DevOps, Hardware & Embedded, Frontend, Game Development, Blockchain, Industry News, Artificial Intelligence, Memes, Vacancies.
3 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів🤝 t.me/korysnosti/1340
Дякую за сайт!
Неівеличкий фідбек: не вистачає хочаб якихось описів, з однієї назви не завжди зрозуміло про що конкретно канал/чат.
Дякую з відгук!