Без попередження та без пояснень: Як Upwork заблокував мій обліковий запис та заморозив $2000
Неочікуване блокування мого облікового запису на Upwork сталося в звичайний день. Без попереджень, без ясних пояснень. Перед тим, як повністю заблокувати мій обліковий запис, Upwork тимчасово призупинив його, вимагаючи підтвердження особи через документи та відеодзвінок. Я негайно виконав усі їх вимоги, але, на моє здивування, це не допомогло відновити доступ. Мій обліковий запис було заблокованно назавжди.
Що робить цю ситуацію ще жахливішою, так це те, що $2000, які були на моєму обліковому запису, були заморожені. Це не просто втрачені можливості роботи, це були мої реальні гроші. Upwork стверджував, що ці кошти будуть повернуті моїм клієнтам. Однак, один з моїх клієнтів отримав лише $50 з $1000, які він вклав. Якщо подібна ситуація трапилася з іншими клієнтами, де тоді решта грошей?
Усі ці події відбулися на тлі військового конфлікту в Україні, коли кожна гривня для нас означає набагато більше, ніж просто цифри на екрані. В ці нестабільні часи багато з нас залежать від платформ, як Upwork, як від єдиного джерела доходу.
Але що якщо це джерело доходу раптово перестане існувати? Що якщо ваш обліковий запис буде заблоковано, і гроші, які ви заробили, раптово заморозять?
Моя історія — це попереджувальний знак для нас всіх: ми не можемо просто покладатися на ці платформи. Ми повинні бути проінформовані, включені та приймати дії, щоб захистити наші права та гарантувати безпеку наших заробітків.
Це заклик до дії для кожного з нас. Нам потрібно боротися за нашу безпеку, нашу роботу та наші гроші.
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів