Без попередження та без пояснень: Як Upwork заблокував мій обліковий запис та заморозив $2000

Неочікуване блокування мого облікового запису на Upwork сталося в звичайний день. Без попереджень, без ясних пояснень. Перед тим, як повністю заблокувати мій обліковий запис, Upwork тимчасово призупинив його, вимагаючи підтвердження особи через документи та відеодзвінок. Я негайно виконав усі їх вимоги, але, на моє здивування, це не допомогло відновити доступ. Мій обліковий запис було заблокованно назавжди.

Що робить цю ситуацію ще жахливішою, так це те, що $2000, які були на моєму обліковому запису, були заморожені. Це не просто втрачені можливості роботи, це були мої реальні гроші. Upwork стверджував, що ці кошти будуть повернуті моїм клієнтам. Однак, один з моїх клієнтів отримав лише $50 з $1000, які він вклав. Якщо подібна ситуація трапилася з іншими клієнтами, де тоді решта грошей?

Усі ці події відбулися на тлі військового конфлікту в Україні, коли кожна гривня для нас означає набагато більше, ніж просто цифри на екрані. В ці нестабільні часи багато з нас залежать від платформ, як Upwork, як від єдиного джерела доходу.

Але що якщо це джерело доходу раптово перестане існувати? Що якщо ваш обліковий запис буде заблоковано, і гроші, які ви заробили, раптово заморозять?

Моя історія — це попереджувальний знак для нас всіх: ми не можемо просто покладатися на ці платформи. Ми повинні бути проінформовані, включені та приймати дії, щоб захистити наші права та гарантувати безпеку наших заробітків.

Це заклик до дії для кожного з нас. Нам потрібно боротися за нашу безпеку, нашу роботу та наші гроші.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Свіжезареєстрований пустий акк, написаний російською мовою, публікує свій єдиний пост українською, який виглядає, як згенерований АІ... Десь тут нас очікує найобка.

www.upwork.com/legal#AGREEMENTTERM Пункт 13.1 — буквальний переклад, можемо заблокувати доступ до акаунту будь коли без будь яких пояснень. Сервіс офіційно юридично не є посередником між замовником і виконавцем (хоча це повна нісенітниця, бо вони беруть гроші в депозит, це мав би розбити в суді навіть юрист початківець), та не несе жодної відповідальності. Дивились таке ? Та усе одно погодились співпрацювати на таких умовах, бо площадка маркетингово розкручена. Щоправда, те що законодавчо дозволено робити такі сервіси які по суті нізащо не відповідають та роблять, що хочуть — то вже інша справа. От де справді не вистачає Гетьманцева — так це саме тут. А так UpWork напевно чекає, доки набереться таких клієнтів які винаймуть американську юридичну контору, яка їх засудить колективним позивом не сотні мільйонів.

так, але немає нормальної альтернативи для роботи, я намагався починати на інших платформах, але там взагалі немає заказів. Я з ними працював 2 роки, все було добре, але такого свинства з їх сторони не очікував, особливо те що вони просто можуть вкрасти гроші (бо ті кошти вже були на моему рахунку і я вважаю це чистою кражею).

Пиши їм кілька разів у підтримку, попадеш до нормального ассіста. І також у їх соцмережі, вони відслідковують. Мабуть сталася якась помилка, щось їм здалося підозрілим. Є шанси розблокувати

дякую, намагаюсь, також телефоную їм на гарячу лінію

А нашим координаторам/амбасадорам по-upwork локальним писали?

Вони зазвичай допомагали вирішувати такі проблеми.

А нащо? Простіше згенерувати пост на ДОУ. Навіть не потративши зусилля на пошук схожих постів.

звідки у вас вже така неприязнь до мене? Я потрапив у дуже неприемне становище, та намагаюсь якось цьому зарадити, шукаю різну інформацію, та використовую різні способи

я не зовсім розумію про що ви, я не знайшов представництва в Україні, якщо ви щось знаете напишіть мені про це). Знаю тільки номер підтримки, на який телефонував, та намагався вирішити питання

Є фейсбучна группа, спробуй там попитати:
www.facebook.com/UpworkUkraine

можеш написати:
www.facebook.com/oleksandr.khainas

Закінчення посту писав мабуть ШІ

так, але історія справжня, я таким чином намагаюся привернути увагу upwork щоб вони передивилися мою справу та розблокували

Мала подібну ситуацію але благо хоч гроші вивела. Пропрацювала на апворк 4 роки и мене заманили, при тому що вже було напрацьовано декілька постійних клієнтів з якими працювала впродовж декількох років. Сталося це на початку карантину. Мої дописи в підтримку та документи які я надсилала не допомогли врятувати аккаунт.

Підписатись на коментарі