QA в пошуках роботи

💡 Усі статті, обговорення, новини про тестування — в одному місці. Приєднуйтесь до QA спільноти!

Всім привіт!
З понеділка почав пошук нової роботи і бачу наприкладі лінкедина, що дуже багато QA в пошуку. Різних рівнів, автоматизатори та мануал тестувальники.
Це якось повʼязано саме з направленням тестування чи це загалом ринок страждає?
Цікаво також почути тих хто знайшов нещодавно нову роботу. Як довго шукали? Що було найголовнішим на свіжих наймах, тощо?
Завчастно всім дякую за відповіді.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному3
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Теж цієї весни потрапила під скорочення, на пошук роботи витратила півтора місяці (інтенсивного пошуку), довелось трошки знизити фінансові очікування через нелояльність ринку та високу кількість кандидатів відносно існуючих вакансій

Така сама ситуація, тільки на пошук 20 днів пішло, пощастило.

то що, автор судячи по лінкедіну знайшов роботу?

В прошлом году, когда искал работу в Амстердаме, у знакомого в компании все вакансии отданы русне, которых они вытаскивали с рашки. Это не влияет особо на общий рынок, но какой то процент в минус есть.

Ринок зараз складний. Можливо після війни буде краще, якщо візьмуть в НАТО, як ні то навряд.

Було багато звільнень. Багато людей з України приїхало.
Тому конкуренція зросла як в Польщі, так і в Європі в цілому.
До того ж багато компаній відходять від ковіду — та вводять вимоги до відвідування офісу.
Тому ремоут треба ще покушати.

Загалом:
— Качайте скіли, особливо технічні.У тому числі — алгоритми, структури даних, програмування.
— Робіть «домашні» проекти
— Пишіть на форумах та у чатах (зарубіжних)
— Надсилайте багато резюме.

Класичний шлях зайти в айті був через мануал QA. Більшість на цих ролях і залишились.
Зараз на ринку ті хто вміють кодити — «мясо», а ті хто не вміють — «жирок».
Від жирка позбавляються в першу чергу і в складний час не поспішають його нарощувати.

Ніби можна сказати мораль — вчіться писати код.
Це так, але трохи ніт.
Інтернам і джунам програмістам теж дуже важко знайти роботу.

Зараз на ринку ті хто вміють кодити — «мясо», а ті хто не вміють — «жирок»

а девопси тоді хто?

Я трохи натягнув сову на два полярні глобуси. Але ті девопси з ким я праював досить багато кодили.

Типовий девопс більш кваліфікований за типового кодера, так що девопси — це, думаю, зв’язки

Ех уж ці складні часи. Наступлять холода і ви ще будете скучити за жирком))

Завжди можна перекваліфікуватись в сантехніки і бути м’яском, джуна якого заберуть швидко і без вміння кодити. Під час стагнації, страждають всі, від цього не втечеш

Джуни — сантехніки погано сплять ночами.

Завжди можна перекваліфікуватись в сантехніки

Імхо, не ясно де треба більше навичок і знань: в QA, чи в сантехніків. Це я ще не згадую про відповідальність і ймовірність попасти на гроші або просто відхопити в табло від кастомера..

Сантехніком бути важче, якщо ми кажемо про кваліфіковані кадри.
В США середня річна зп QA 80k/ AQA 120k. Далі SDET там стеля до 200k (цифри приблизні, але казав їх мені хлопець який живе в США та працює там у великій IT компанії).

Середня зп (дохід) сантехніка підрядника 150к і ніякої стелі там немає.

Там звичайно увесь риночок просів, але у тестувальників шось незвично багато попиту на вакансії і інфернально мало пропозицій. Я он вже 3й місяць шукаю роботу, і всім я не такий, всім я поганий. Нещодавно пару годиночок вантажником пропрацював.

Погані новини. Дякую за відгук.

Це пов`язано з ринком «навчання». Чомусь вважають що у QA найпростіший поріг входу (так насправді і є із деякими ньюансами), тому за короткий проміжок часу можна випустити більше людей і настригти більше бабла.

В чомусь погоджуюсь, але дивно що бачу дуже багато senior наприклад в пошуку, що як на мене дивно.
Хоча помічаю що раніше на відгуки відповідали майже одразу, зараз мабудь дуже великий наплив тому більше приходимо по європейських стандартів де найм займає тижні або місяці.

Багато сініорів просять зп рівня 2021 року, а компанії, в свою чергу, не хочуть і не можуть такі зп давати.
Маю вже десь 7 прикладів знайомих сініорів (мануали і авто), які після 2-6 місяців пошуків нової роботи просто зменшували (на 30%-50%) рівень бажаної компенсації і майже одразу отримували офер, і погоджувались на нього, бо інших варіантів вже не було.

печальна історія, цікаво як швидко і чи повернеться ринок на пік.

Не повернеться. Поки в нас війна + загроза підриву ЗАЕС(ГЕС же підірвали).

Скорочення по всьому світу. Найбільші в США та Канаді. Це через війну в Україні?

ІМХО, це комент відображає реальний стан речей.
dou.ua/...​rums/topic/43697/#2631296

Я в Польші. Шукаю ремоут і дуже тихо.

У мене такаж сама ситуація. Майже пів року шукаю роботу...

Нічого собі. Були співбесіди за цей час?

Повертайтесь, в Україні є багато qa вакансій
jobs.dou.ua/vacancies/?category=QA
На Джині ще більше.

А ви бачили, скільки відгуків на кожну вакансію на Джині? )

Так то тестувальники одразу після курсів, а у автора теми 10+ років досвіду.

На Senior та Middle позиції також відгуків немало, і коли бачиш, що на ту чи іншу вакансію більше сотні відгуків — вагаєшся, чи варто на неї аплаїтися, чи є гарантія, що твій відгук не загубиться.

Подаватися завжди має сенс, якщо цікава вакансія.
Зараз буде дуже великий таймінг від подачі до відповіді.

Підписатись на коментарі