Про виведення грошей з freelancer.com
Публікація з очевидних причин анонімна.
За останні декілька місяців мені вдалося заробити деяку суму на freelancer.com. Нещодавно прочитав в правилах, що платформою дозволено користуватись тільки від 16 років. А мені 15, тобто я на цій платформі трохи нелегально 😁
Звичайно, я не збираюся звідти йти через якісь високоморальні цінності, особливо коли йде мова про таке відверто янджистське правило 😂 але реальна проблема в тому, що в правилах пишуть про можливе накладання так званого «limitation of account», тобто заборони виводити гроші і перекидувати їх на інший фрілансерський акаунт. Текст про те, на кого накидується цей «Limitation», у них написаний через пінь-колоду, але я так зрозумів, що накинути його можуть взагалі на будь-кого. А розблокування можливе лише підтвердженням документів (і якщо 45 днів після накладання не підтверджувати, акаунт видалять), тобто для мене це фактично рівносильно блокуванню з відбиранням чесно зароблених грошей.
Тепер у мене декілька варіантів — або спробувати вивести суму зі свого рахунку (з ризиком «limitation»), або створити акаунт на одну добру людину з достатнім терміном функціонування тушки, заплатити їй «за роботу» і вивести гроші звідти, але з втратою десяти відсотків суми.
Можливо, хтось працював на freelancer.com? Там дають вивести гроші без підтвердження особистості?
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів