Що сталось з рекрутингом?

Звичайно зараз ринок сильно не в сторону кандидата, але мій персональний досвід зараз це просто щось. Такого не було навіть коли я був джуном 7 років тому. У 80% випадків просто ніхто не відповідає на відгук, хоча я аплаюсь тільки на ті вакансії де є метч по всім пунктам. Деякі рекрутери пишуть в особисті, я відповідаю буквально через 5 хвилин, а мені більше ніхто не відповідає. Типу взагалі, навіть через декілька днів. І це представники з ТОП-5 аутсорсів. Я один з таким зтикаюся, чи це нові реалії українського рекрутингу? Саме українського, бо за кордоном майже на всі відгуки я маю відповіді, навіть там, де я аплаївся на дурника, аля «а що як прокатить».

👍ПодобаєтьсяСподобалось8
До обраногоВ обраному3
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Нi, не один. Те що ти розповiдаєш — це квiточки. У мене ситуацiя, коли CV пiдходить, з тобою проводить бесiду рекрутер, каже технiчне буде через кiлька днiв, а через кiлька днiв каже, що вони взяли iншого або тупо морозиться. Розумiю, якщо б тех погано пройшов, але тут хоча б дiйти до нього. Типа ви ж вже витратили i свiй час на розмову, якого бiса iгнор?

Є досі професійні українськи рекрутери. Я колись відвудував івенти їх спільноти з такими ж питаннями, віршики їм читав з ДОУ, все нормально було.

Вони там вчилися і джава від джаваскрипту відрізняти і процес рекрутингу дебажили. Все воно було досить цікаво та інженерно. Але такий рекрутер бере за роботу як синьор у топі.

І нащо витрачати кроші на гвинтокрил, якщо спокійно можна вирішувати зараз проблему велосипедом?

Зникли «безкоштовні» кредити, як наслідок абсолютна більшість західних компаній припинили найм.
В Європах роботи немає. В Штатах трохи краще, але гіганти не наймають і ринок перенасичений кваліфікованими інженерами. Першими «порізали» саме контракторів.

Я по-приколу намагаюся час від часу проходити співбесіди. З початку року не отримав жодного оффера, навіть на 70% від моєї нинішньої зп, навіть в якісь невідомі контори які зазвичай й не мріють переманювати інженерів з Big Tech.

Ну і історія що рекрутер щось пообіцяв і зник — це зараз найбільш очікуваний результат. Я навіть думаю що деякі дзвонять не маючи справжньої вакансії, просто щоб не втрачати хист.

Усе як в тіндері. Кому більше потрібно, той відповідає через 5 хвилин максимум. Кому меньше потрібно — той морозиться та відповідає на від’єб*ись.
Що робити — так само як в тіндері. Покращити опис, робити резюме під замовника. Але якщо все спробували, то прийняти цей баланс зацікавленості та чекати на кращі часи і того самого роботодавця

Відсутність фідбеку/подальших кроків у наймі == негативний фідбек на відгук/попередній крок, нормальна реалія перегрітого незбалансованого ринку
Подібний біль мабуть відчували рекрутери в 2 половині 2020 — 2021 року, коли всі їх запити до потенційних кандидатів в мессенджер, лінкедін чи на пошту летіли в пустоту і залишались проігронованими без реакції. Ну, то тепер ми опинились на їхньому місці. Єдина різниця, що вони все-таки репрезентують перш за все компанію/агенство, а вже потім самих себе.

122 коментарі

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.

Не знаю як там на чистому фронті ,але по java з’явилися такі типи вакансій котрих раніше не бачив:
1)короткострокові позиції на 6 місяців
2)’Оптимістик проекти’ - проект котрий має стартонути через 2 тижні ~ місяця, або проект де планують розширити команду теж через n-ну кількість часу.Так це все під час війни)
3)Java позиція по опису, але по факту: шукають світчерів на kotlin

Рекрутер не зобов’язаний відповідати на всі резюме або тим більше пояснювати причини відмови. В ситуації коли дійшло до спілкування в месенджері — вже більш неприємно, але так само: репутація компанії або HR навряд чи постраждає.

Ну й походу у декого, хто звик до ситуації 2020-2021 року, підгорає. Зараз ситуація протилежна: ринок роботодавця, а не кандидата. Закінчиться війна — будете знову в шоколаді. А поки доведеться приймати ті правила, за якими грають на ринку. Якщо сильно горді — доведеться шукати далі. Якщо не горді, то можна ще раз відправити резюмешку на ту ж вакансію або написати в директ. Це не дасть гарантії успішного працевлаштування, але у порівнянні з варіантом 1 підвищить шанси на нього

Розумієте, я написав цей топік не тому що мені просто 5 разів, чи 25 разів, не відповіли на мій відклик. Я написав, бо
1) так, я потім деяким компаніям дублював відклик, або писав на пошту — все одно ігнор
2) ігнорять саме українці. За кордоном мені не відповили тільки там, де вакансія була аля remote, US, і я «на дурника» аплаївся зі словами «ну контракт підпишемо та й норм». Мені тут розповідають що просто укр ринок перегрітий, але люди мабуть новини не читають, або не розуміють що за кордоном звільнені люди не зникають просто так, вони також створюють ажіотаж.
3) деякі рекрутери писали мені у особисті, я відповідав, а вони далі ігнорили. Саме з цього пункту я трохи випав і зрозумів (особисто моя думка) що це який пизд*ць. Якби це був одинокий випадак, ще може ок, але таких було 3 за реально короткий проміжок часу, а не за «пів року пошуків». І 2 з них були представниками не ноунейм контор.

Рекрутер не зобов’язаний відповідати

Так, я це знаю. Всі це знають. І що? На дорозі я також нікому нічого не зобов’язаний і маю право вести себе чисто по правилам, тож можу нікого не пропускати, або не чекати поки запаркується. Ви ж і самі знаєте як до таких водіїв ставляться інші водії :)

В цій ситуації краще сфокусуватися на отримані бажаного офера який вам потрібен in the end of the day.
Якщо рекрутеру є що вам запропонувати, буде повний пакет комунікацій. На дорозі краще дати припаркуватися бо за час та незручності поки вам по страхуванню відремонтують авто набагато більший ніж на паркування

1) Як я Вам і написав, це все одно не гарантія. Але шанси підвищує.
2) Статистика підказує, що якщо переважна більшість вакансій, на які Ви подаєтеся — в Україні (а я припускаю, що так і є), то й більше проігнорованих applications буде в Україні.
3) Загубив чат, втратив, реально забив. Це життя. В 2020-2021 році весь Linkedin ряснів аналогічними темами, але створеними HRами. Я ріл не розумію, чому у Вас від цього так підгорає. Врешті-решт нечемно повела себе та сторона, а не Ви, чого переживати.

Переважна кількість вакансій куди я подаюсь якраз за кордоном. Ви самі бачите наш ринок. Але я все ж сподіваюсь знайти проект з українською командою.

реально забив

От думаю тільки так. Інакше ігнор через 3-5 хвилин після першого ж повідомлення виглядає дивно.

чому у Вас від цього так підгорає

Лише відверте здивування. Опираючись на досвід з-за кордону, де також ажіотаж на вакансіях.

Так то вже пофіг, судячи з кількості коментів аля «це бізнес» я розумію що для більшості це в принципі норма. Така ж, як і записатись до лікаря й потім просто не прийти без попередження, адже «я не зобов’язаний».

Відсутність фідбеку/подальших кроків у наймі == негативний фідбек на відгук/попередній крок, нормальна реалія перегрітого незбалансованого ринку
Подібний біль мабуть відчували рекрутери в 2 половині 2020 — 2021 року, коли всі їх запити до потенційних кандидатів в мессенджер, лінкедін чи на пошту летіли в пустоту і залишались проігронованими без реакції. Ну, то тепер ми опинились на їхньому місці. Єдина різниця, що вони все-таки репрезентують перш за все компанію/агенство, а вже потім самих себе.

Вы путаете тёплое и мягкое. Для начала рекрутер получает зарплату и то что ему не ответили — ничего не изменит(ну бонус не получит).
На интересные предложения всегда отвечали и не игнорили.
А то что вы описали больше похоже на треш компании. Там и зарплату ниже предложат и вакансия мутная.

ТС, я щойно взнав, що надія Є! судячи з історії нижче, не все так погано у тій частині IT, що займається з рекрутингом та HR :)

З просторів Твітера:
«Більш за все на тренінгу сьогодні мені сподобалось історія від HR директора, як на її минулій роботі її викликали у о девятій годині вечора рознімати бійку двох фронтендерів тому що один іншому пред’явив за говнокод.
Після цього вони обидва залишилися у команді, а той кому пред’явили за говнокод став керівником напрямку»

Я уже не обращаю внимание. Раньше из 10 встреч с рекрутером на второй раунд с менеджерами или директорами выходил примерно в 70% случаев. Сейчас с 10 отправленных резюме получаю ответ от 1-2 рекрутеров о том что не подхожу, остальные молчат. С 10 и 10 первых интервью дальше зовут пообщаться 0 и 10. Хотя вакансии на порядок ниже по требованиям и по зп. Для меня загадка остаётся только водном- почему за минимум денег не взять человека с высоким скилом. Потому делаю вывод что это сбор резюме или там люди принимающие решения в бизнесе не очень понимают.

Зникли «безкоштовні» кредити, як наслідок абсолютна більшість західних компаній припинили найм.
В Європах роботи немає. В Штатах трохи краще, але гіганти не наймають і ринок перенасичений кваліфікованими інженерами. Першими «порізали» саме контракторів.

Я по-приколу намагаюся час від часу проходити співбесіди. З початку року не отримав жодного оффера, навіть на 70% від моєї нинішньої зп, навіть в якісь невідомі контори які зазвичай й не мріють переманювати інженерів з Big Tech.

Ну і історія що рекрутер щось пообіцяв і зник — це зараз найбільш очікуваний результат. Я навіть думаю що деякі дзвонять не маючи справжньої вакансії, просто щоб не втрачати хист.

в Европе как раз работа есть

Все ж поменшало. Проте on-site позицій валом. Той же LastPass один має з десяток фронтенд вакансій відкритих, але нажаль не ремоут :с

Я и имел ввиду он сайт. Щас всех в офисы возвращают, но как минимум предлагают гибридные опции. Ну там пару раз в неделю может в месяц в офис нада будет ездить

Ну да, если взять iOS то это 465 кандидатов с 5+ опытом на 0.5 вакансий. Согласно статистике Джина. Но если хороший английский, то шансы в момент увеличиваются до 0.6 вакансии.

Є досі професійні українськи рекрутери. Я колись відвудував івенти їх спільноти з такими ж питаннями, віршики їм читав з ДОУ, все нормально було.

Вони там вчилися і джава від джаваскрипту відрізняти і процес рекрутингу дебажили. Все воно було досить цікаво та інженерно. Але такий рекрутер бере за роботу як синьор у топі.

І нащо витрачати кроші на гвинтокрил, якщо спокійно можна вирішувати зараз проблему велосипедом?

Вибачайте, але для мене зараз це звучить так, ніби найпростіший процес, на який бізнес ніколи ніяк не впливає, є показником сіньйорності рекрутера. Якщо розробник відповідає на запит рекрутера, то він сіньйор? Ні, зазвичай навіть навпаки (нажаль). Тож досі дотримуюсь думки, що як тільки «кандидати потекли річкою», то «можна забить хєр на повагу»

Не, просто власники порізали кости на рекрутерів, єйчарів, массаж тренінг та все що обслуговує виробництво, але напряму з ним не пов’язано.
Тут не у повазі справа, просто тупа інженерна задача, як у штемпів на «Аполо-13». Вони там трохи мерзли, але зберігали електрику для коррекції курсу. Тут так само, але замість електрики бабло, потік якого невпинно скорочується.

По вашому бізнес дає прямий наказ «нікому не відповідайте»? Досі не розумію до чого тут бабло. Касир в Сільпо завжди скаже добрий день і допобачення, хоча не зобов’язаний. Тут явно не в «баблі» діло, як мені тут намагаються довести не тільки ви. Так само і не в баблі діло коли я відповідаю комусь, хто мені написав. Навіть якщо це черговий «продайте акк на Upwork». Чомусь мені здається, що не відповідає зазвичай той, хто за інших ніколи і не думає. Знаєте, як тупі водії на дорогах, чи пацієнти які букають час а потім просто не приходять не попереджаючи. «А навіщо, я ж не зобов’язаний, знач пофіг»

Дебре, нехай у вашому персональному всесвіті буде існувати всеукраїнська змова рекрутерів з єдиною метою — образити бідних, але чесних прогерів. Я не проти :)

Та чого ж змова. Можливо просто менталітет :)

Я бачив европейський менеджмент, який під час кризи безжально розправлявся з європейцями, яки проробили на компанію не один десяток років, причому ще намагалися кинути по зарплаті. Так що якщо в Україні у цей час не відповідають на CV, то мене це раніше ображало, зараз не дуже.
Просто криза і написані досвідом правила бізнесу, особистого не більше, ніж у законах Ньютона.

Я не кажу що європейці ідеальні. Я лише порівнюю як «в середньому» це там, і як це тут. А ще порівнюю як це було «тут» пару років тому і зараз.

Наскільки я засвоїв досвід історії, під час війни люди або опираються на принципи, або дичавіють, нічого особливого теж не бачу.
З особистого досвіду — на принципи мені досить важко опиратись, але у вкрай критичних ситуаціях принципи — єдина надія.
У імпортних компаній просто війна десь там, дуже далеко, тому імхо в них переходи не такі різкі.

Касир в Сільпо завжди скаже добрий день і допобачення, хоча не зобов’язаний

Зазвичай у великих мережах є стандарти обслуговування і він таки зобов’язаний :)

По вашому бізнес дає прямий наказ «нікому не відповідайте»?

Може бути один рекрутер, або взагалі зовнішнє агентство і шалений потік резюме (на курсах «вчать» слати резюме на всі рівні позиції)

Інфа від брата маминої подруги в котрої сусід бачив джинні зі сторони наймача — на вакансію мідла прилітає за день два 70-150 резюмешек, чуваків що просють більше 3К не дивлючись тупо відмічають галочками і відправляють в архів, щоб не заважали в стрічці, з іншими перебирають сівішки, перші хто сподоався та відповів вчасно, надав слоти що підходят — собесають та закривають вакансію.

за кордоном майже на всі відгуки я маю відповіді, навіть там, де я аплаївся на дурника, аля "а що як прокатить"

Зазвичай там імейл згенерований відсилає джоба,коли тебе відмітили що не цікавий, персональна відповідь хіба що коли проходив собіси технічні та надають фідбєк.

Тому і вакансії висять тижнями, ага :) Хоча, знаючи рекрутерів, навіщо вакансію закривати?) Бляха тупо як рієлтори

Зазвичай там імейл згенерований відсилає джоба,коли тебе відмітили що не цікавий, персональна відповідь хіба що коли проходив собіси технічні та надають фідбєк

Не скажу що це так. «На дурника» це було аля я просився ремоут хоча вакансія on-site. І знаєте, ніхто не відповів просто «ви нам не підходите». Норм розписали типу так і так, ми набираєм саме в штат, потрібен дозвіл на роботу в країні і тп. А навіть якщо б і відповідали згенеровано — це все одно відповідь. У наших рекрутерів ручки занадто тендітні кнопочку автовідмови натискати чи що? :)

Ну, тоді значиться, все відкотилося назад на 10 років

1 — Та онин хрін, коли був дійсно попит то гребли усих хто хочь щось міг сказати на собесі.
2 — зараз на джині треба дивитись де саме наймають, бо там повно наших галер із де всі як одна сімя, але набирають лише у Польщі чи ще десь за кородоном.

Рекрутерки поїхали на відпочинок, тому не відповідають ;)

Так, влітку рекрутинг зазвичай майже мертвий з досвіду. І перед Новим роком.

А шо, теми на доу ніколи не змінюються? Десять років тому тут теревенили про те саме :)

З поверненням, за 10 років багато змінилось

Не, за 6 років за винятком війни нічого, наче вийшов покурити. Тіко майже всі чогось вивчили українську. Мене це радує, але трохи дивує

Можна наздогнати через перегляд підсумків

10 років тому я ще був у середній школі, тож дайте дорогу молодим подивуватися такому відношенню з боку українських (!) рекрутерів :)

В них (о, диво!) є дисперсія. Деяки досить професіно хантять. Але не джунів та не мідлів

Так я б і не прийшов сюди якби я був джуном або мідлом :)) Хоча яка різниця, дискримінація це завжди огидно.

У чому дискрімінація, чувак, це бізнес, там тринда нехилого такого розміру прийшла. Усі, мать його на нервах. Що там рекрутерам сказали — те вони і роблять. Всіх колбасить. Боже, дай здоровя тому кліенту, у якого я на аутстафі.

Та зрозуміло, зрозуміло. Просто не хочу в упор признавати що це норм, ігнорити людей, бо «це бізнес». Особливо, коли це роблять в більшості саме українці. Чомусь за кордоном ніхто мене ігнорить, хоча я аплаюсь на очевидно непідходящий варіант. Благо в мене то є робота, і завжди буде, тому мої слова це не слова людини у безвиході.

Шо заважає спокійно працювати з імпортними кліентами, раз все так з ними гарно?

Вже писав в іншому місці, хочеться попрацювати з людьми з України, бо поки кордони закриті, немає і не може бути якогось єднання з командами з закордону. Але звичайно обираючи між трешом і закордонними клієнтами я виберу їх :) У мене було бажання, вже зрозумів що навряд чи воно здійсненне

Ситуація, я її бачу я — у українських компаній стає дедалі більше певних проблеми з контрактами. І ось цю ситуацію вони вирішують як вміють, інколи шляхом манкікодингу, бо півтора року під стресом — це для будь кого занадто.

У імпортних компаній цих проблем нема, бо їх тупо не бомблять. Тому сподіватися на рекрутинг екстраклассу як дефолт настройку зараз в Україні це якось наївно.

Під час кризи ріжуть все, що безпосередньо непотрібно для виживанння, у тому числі рекрутинг. Це тупо правила бізнесу, а не знущання над кандидатами для отримання задоволення. Це можна замовити в іншому місці і якісніше, і дешевше.

ага ще вчора, умовно, боролись з обісцяними обідками та мобілками не на мьюті
а зара диви

чувак, це бізнес

завтра з такими стандартами все буде як на будівництві там чи ще де типу
а як джун, то на парашу?

топікпостер пише про взаємоповагу, чи то забагато?
хоча вопрос мабуть риторичний. я особисто не очікував, що все так швидко скотиться

завтра з такими стандартами все буде як на будівництві там чи ще де типу
а як джун, то на парашу?

Все буде так, яким буде баланс попиту-пропозиції. І так, якщо ринок працедавця, то все більше буде дрейф у сторону «я — начальник, ти — дурак» і «щось не подобається — оно двері». Дикий захід

Чувак, это сильно индивидуально. Мне вот пишут не часто, когда появляется редкая вакансия. Но пишут до сих пор. Суммы тоже не изменились

Суммы тоже не изменились

А мали б. вирости....

Я — отдельная история, украинский рекрутинг ко мне обращается когда вакансию закрыть сложно. Предлагают интересную работу вместо зарплаты, искреннее удивляются когда за редкие навыки я хочу больше денег.

Та у мене те ж саме, іноді пишуть, але я відмовляю. І за кордоном зп також тільки виросли. Мені пофіг на зп в Україні, мене лише дивує таке відношення між людьми :) Хотілося деякий час попрацювати з людьми з України, але он воно як

Хотілося деякий час попрацювати з людьми з України, але он воно як

Мазохист?

Нажаль англійською володію достатньо добре, але сміхуйовочки потравити все ж не виходить. Тож якось доволі нудно працювати. Особливо коли виїхати до колег не можу по відомій причині. Та й працював у парі продуктів в Україні і це завжди було супер чудово. В принципі, навіть в аутсорсі було ок, особливо коли всією командою посилали менеджера за кораблем — певне єднання :)

А є якась залежність від того жінка рекрутер чи ні?) (в плані надання відповідей)

А ось це смішний нюанс. Жоден чоловік не заігнорив :) А їх насправді не мало.

Був тупий мужик рекрутер, це від статевих ознак не сильно залежить

Питання вибірки, скоріш за все. Підозрюю, що вам рекрутерів-чоловіків траплялось набагато менше, могли просто не попасти на тих, хто не відповідає

Ні, ви не самотні. На дошках оголошень дуже тихо.

І це представники з ТОП-5 аутсорсів

У них огромный бенч с тех проектов, которые поотваливались с началом войны. Сейчас время сатртапов — нужно искать там, но не через украинские галеры, нужно находить прямые контакты

Та я так і роблю :) Прикол в тому що рекрутери з аутсорсу самі пишуть, а потім ігнорять. Це до смішного тупо

А де краще такі шукати? Яку зп просити?

нужно находить прямые контакты

З цим теж проблеми, ніхто не хоче брати людей з України.

бачу як потирають руці про наші сьози.
були ж інсайти (десь пів року назад точно бачив) від когось з топ 5 про те що хочуть конкурквать з індусами по лоу кост і про те яка це перспектива для UA IT
ще трохи і вже зможуть. прощавай зп від пятьоркі, привіт старенька таврія
а якщо гордий і здоровий — ЗСУ, а просто гордий то НП
а ні те ні се помри з голоду (думаю осьо може дійсно краще у вальгалу)
і насинг персонал — джаст війна

багато хто навіть ФОПа свого не вів... так

а от пошук цікавого проекту... єх не легко це, особливо зара і якщо ти боневтік ну і не зірка якась
сидіти по пів року на бенчі і терпіти оту діч шо зара коїться
добре шо панкреотіт бо вже б зпився нахрін

добре шо панкреотіт бо вже б зпився нахрін

Оце так позитивне мислення)
Молодець, так тримати!

нажаль не всі замовники готові напряму співпрацювати :(

І зараз це працює з контракторами з України? Питаю без сарказму, якщо що

Пообіцяйте підприємцю-рекрутеру сайн-ап бонус, якщо посприяє співпраці вашого приватного підприємства з підприємством-замовником послуг.

Нi, не один. Те що ти розповiдаєш — це квiточки. У мене ситуацiя, коли CV пiдходить, з тобою проводить бесiду рекрутер, каже технiчне буде через кiлька днiв, а через кiлька днiв каже, що вони взяли iншого або тупо морозиться. Розумiю, якщо б тех погано пройшов, але тут хоча б дiйти до нього. Типа ви ж вже витратили i свiй час на розмову, якого бiса iгнор?

У мене було так, що пройшов технічне і фінальне інтервью з замовкником відміняють за пару годин до початку.
Пізніше було, що після успішної технічної наступного дня пишуть, що все вакансія закрита.

І нахрін комусь подібні типи? Я в таких випадках кажу — слава Богу що так рано :)

А спитаєш у них, в чому причина відмови, пояснюючи, що просто хочеться на майбутнє знати, в чому над собою попрацювати, які скіли поліпшити — тупо морозяться.

Або ще — інтерв’ю з ректрутом, спібесіда з технічним спеціалістом, наче все добре, рекрутер каже що за кілька днів дасть відповідь, і... тиша.. через 2 тижні відповідає, який ти класний, і скіли в тебе красні, але вони вирішили пошукати ще, або трошечки не вистачає скілів (яких саме звісно не вказано), або вишенька — ми вирішили пошукати спеціаліста з досвідом ХХ, хоча ні в вакансії, ні на співбесіді про ХХ ні сном, ні духом (ну добре, на співбесіді формальне питання, і чесна відповідь) — це як взагалі? При чому відписки просто мильний текст — жодних деталей, які слабкі сторони, чого не вистачає, на що звернути увагу і тд.

Ну і ще класика найму — на співбесіді з технічним спеціалістом виявляється що цей спеціаліст не знає кого він хоче найняти (собі в команду!).. вся співбесіда зводиться до питань для співбесіди з інтернету на перевірку чи в стані ти працювати без доступу інтернету. По факту 20-30% співбесід проходять конструктивно, які дійсно знають кого хочуть бачити і розкривають кандидата

Мне на одном из собесов интервьюер говорил что в sql запросе можно использовать having без group by. И при этом в select агрегирующая функция. Так может и хорошо, что я туда не попал)

Я думаю, що їм так само хижо. Пригадуючи, скільки рекрутерів «на виріст» наймали компанії, їх явно теж скорочували. От і ДОУ показує 59 відгуків на вакансію рекрутера за травень...

Усе як в тіндері. Кому більше потрібно, той відповідає через 5 хвилин максимум. Кому меньше потрібно — той морозиться та відповідає на від’єб*ись.
Що робити — так само як в тіндері. Покращити опис, робити резюме під замовника. Але якщо все спробували, то прийняти цей баланс зацікавленості та чекати на кращі часи і того самого роботодавця

Та просто якось це все безглуздо трохи. Все ж Тіндер є Тіндер, там відносини не професійні :)

Такий баланс попиту та пропозицій. Коли ринок гарячий, ми, ігноримо рекрутерів у приватних повідомленнях, бо «їх багато, а я одна» та тому, що їх пропозиції не дуже гарно сформульовані.
А коли ринок не дуже і на 1 вакансію 100 резюме, то ігнорять вже рекрутери, бо в них постійно хтось є в черзі кандидатів їм немає потреби/часу/бажання відповідати усім 100 кандидатам

Що ж, можу сказати, що я не розумію жодну з сторін в цьому випадку. Імхо, 1 хвилина на копіпаст шаблону відмови це той мінімум, від якого жопа не відпаде. Окрім прям трешових пропозицій :0

Ну це в теперішній ситуації вже оверхед імхо. Це як використовувати мікросервіси з Ангуляром для сайту з CV, там звичйний хтмл потягне

В глобальному сенсі це нічим не відрізняється. Мета спільна. «Продати себе».

нее
мета «Що продали тебе»
наче те саме але..)

Ще одна спільна риса: справжню причину відмови тобі навряд чи скажуть.

Пан мабуть новин не читав з 24го лютого 22го року

Пан не бачив в новинах, що професійна етика пішла вслід за кораблем

Коли рекрутерам пише 100500 кандидатів то не всім можуть відповісти.

Чомусь мені майже завжди відповідають ті, кому я пишу на імейл. І майже ніколи ті, до кого я аплаюсь через спеціальні ресурси. Я впевнений що на ресурсах є кнопочка «Reject», яка скоріш за все ще й заавтофілить формочку.
І це все одно не відповідає на питання, навіщо рекрутер стучиться у DM, отримує відповідь за пару хвилин, але далі тупо ігнорить :) Просто не бачу тут логіки

я переджун-недомідл і мені часто не відповідали ні українські, ні закордонні. відповідали десь 20 відсотків укр (тобто 7-8 рекрутерів) і 1 польський рекрутер

Дивився. Але це просто цифри. Вакансії існують, компанії досі шукають працівників. Просто мають більше відгуків.
Скласти шаблон відмови навіть без ім’я — не складно.
Відправити емейл — безкоштовно.
Чому кандидат має сидіти і гадати «чекати мені ще відповіді чи ні?». А особлива мерз*тність, це коли кандидат пінгує, але все одно не отримує відповіді.

Імхо, але це тупо не професійно. Якщо маєте так багато відгуків, одразу вкажіть вилку. Купа людей одразу скіпнуть вакансію.

Імхо, але це тупо не професійно.

Код писати з багами це професійно? :)

Головне його потім виправити професійно :)) Але ж в даному випадку цього нажаль не буде

Чому кандидат має сидіти і гадати «чекати мені ще відповіді чи ні?»

А не треба гадати. Треба по дефолту вважати, що вам відмовили і продовжувати аплаїтись на інші вакансії.

а бува «вакансія» то ресьоч або соурсінг чи як його — набивають базу
а бува так шо була вакансія, кліент обрав іншого, а вам жалко відмовить то тягнуть-сподіваються перепродать іншому, а попит зара...

а ще по етапах йшли (зара 3-5 у всіх), а там хтось за пів ціни погодився, кліенту продадуть його — вам досвідос
а ще кліенти зара самі зрозуміли вже яка ситаація і перебирать
а ще було, кажуть все гуд, поїдеш — ні, досвідос
а ще поїхав, повернувся — досвідос

я вже не кажу про те, коли питають звідки, так спочатку щиро дивувався та ображався, а зара сам — досвідос))
...

Скласти шаблон відмови навіть без ім’я — не складно.
Відправити емейл — безкоштовно.

але — навіщо? який в тому сенс, коли цих резюме — купа?

Чому кандидат має сидіти і гадати «чекати мені ще відповіді чи ні?»

тому що його проблеми — НЕ проблеми рекрутера.

але це тупо не професійно.

то керівництво рекрутера вирішує.

А особлива мерз*тність, це коли кандидат пінгує, але все одно не отримує відповіді.

ну так нехай не пінгує.
кому більше треба — то й і повинен діяти.
кандидат ну дуже хоче — ну то нехай пінгує. Результат звісно — не гарантований.

одразу вкажіть вилку

в вилках немає сенсу, бо всі кандидати будуть дивитись на верхню межу.

Купа людей одразу скіпнуть вакансію.

навіщо? на навалі резюме можна робити статистичні висновкі, і приймати грунтовні рішення.
це як вид безкоштовного опитування, вимірювання рівня і якості пропозицій.

Covid змінився на загрозу рецесії.
Ще й чухають потилиці — які зміни ШІ принесе у найближчі роки. Якщо — «збільшіть ефективність існуючого персоналу, то — може почекати, і не вкладатися в застарілий стан IT — як систем для бізнесу, так і самих розробників?»

Є ’експонати’ котрі даже обіцяють забукати зустріч та пропадають. Або зненацька після інтерв’ю додаються вимоги, або взагалі через тиждень дають фідбек. Це зараз такі реалії

після інтерв’ю додаються вимоги

Моє найулюблініше з останнього це коли я пройшов всі етапи, всім все було ок, а коли вже додали до слаку команди, сказали «ну ми певний час тобі будемо платити менше, поки до команди не притрешся» — на 30% менше. І на очевидне питання «скільки саме часу» отримав відповідь «ну місяць, або декілька». Такої наглості я ще ніде не бачив і не чув :D Але заради справедливості, це був продукт з Франції. Тож такі глечики є всюди, нажаль

В мене був схожий випадок — проходив інтерв’ю на один стек, а проект дали на зовсім іншому.Але з.п. не зменшували

«І це представники з ТОП-5 аутсорсів»

Так це навпаки скоріше як клеймо.

Та ну в нас же ТОПи наче як вихваляються статями/постами про те як круто вони вміють наймати людей і які налагоджені в них процеси. Якщо ігнор це частина процесу, тоді звичайно питань не маю :)

клеймо

Во-во, я коли до ремарки ТСа про «ТОП-5» дочитав, так одразу в голові питання: а що змінилося, ніби завжди +/- так було; разом з тим, часто той самий ТОП-5 намагався витягти на процессінг під вакансії на задубілому муміфікованому пресейлі, що навіть ще гірше, ніж випадання на мороз, бо спочатку жеруть час, по суті, паразитуючи на кандидатах, а потім кудись зникають, щоб потім ще через півроку вилізти із якимось «таким само гівном, але з рожевими ґудзиками та по андерпрайсу».

нарешті наша оспівана модель аутсорсу показала обличчя

Вже як 18 років діє меморандум:

3. При обращении сотрудника одной КОМПАНИИ с вопросом о трудоустройстве в другую КОМПАНИЮ необходимо:
3.1. Поставить в известность руководство Компании, от работника которой произошел запрос

В LinkedIn є консультації рекрутерів за донат, спробуйте замовити та запитати на наявність проблем у вашому LinkedIn-профілі або CV.

Цікава ідея, дякую. Не бачив таких людей, але спробую пошукати

преміум купить, у друзів репост попрохать

Це займе рік або два , а їсти треба кожного дня

За рік до повномасштабного вторгнення московитів пропонував знайомому перспективному PHP розробнику допомогу з перекваліфікацією.

Зараз досі розробляє на PHP а також мікросервіси на Go за зарплату PHP розробника.

Потрібно будувати довгострокові цілі також.

Підписатись на коментарі