Опитування для розробки додатку для онлайн-навчання

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Вітаю, спільното. Я починаю роботу над новим пет-проектом — додатком для онлайн-навчання.

У мене є гіпотеза, яку я хотів би перевірити, тож якщо у вас є 10 хвилин вільного часу, пройдіть, будь ласка, це опитування — forms.gle/wHi91fyx2MQxhaEv5.

Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Напередодні виборів контакт-центри обзвонювали й проводили псевдо-опитування стосовно кандидатів. Ці опитування мали загальні питання, а також рекламу конкретного кандидата:

А ви знали що кандидат Безіменний зробив ось таку важливу річ?

У вас схоже опитування, ви хочете щоб протестували вашу ідею й дали зворотній зв’язок то опишіть вашу ідею й зацікавте.

Гляньте learn-anything.xyz (www.similarweb.com/website/learn-anything.xyz)

Дякую за пораду. Я не описував ідею спочатку, тому що не хотів, щоб вона впливала на респондентів і вони не стали упередженими. Але так, зараз вже бачу, що питання однобокі і треба краще продати ідею в кінці.

І все таки цей сайт не повторює функціонал того, який я хочу створити. Тут уже є готові learning paths і чогось нового накопати не можна. Коли тут ввожу water purification, то повертає software specification. Ідея мого сайту в тому, щоб якщо немає певного роадмапу для навчання, то ШІ його створить.

Підписатись на коментарі