Сучасний український IT ринок: Виклики та можливості в епоху змін

Український IT ринок, незважаючи на складні часи, продовжує стояти міцно на ногах. Однак, фактори, такі як роздутість проєктів і післяпандемійний спад, війна в країни та її наслідки, серйозно позначилися на ІТ індустрії в Україні. Збільшення кількості проєктів припало на період карантинних обмежень, але наразі спостерігається їх поступовий спад.

Вплив війни та блекаутів: Війна в України і непередбачувані блекаути створили непевність та змусили багато компаній переглянути умови праці. Частина організацій змушена була зменшити свою діяльність або переглянути стратегію розвитку. На жаль, на фоні вищезгаданих факторів, ІТ сфера стикається зі значними скороченнями та масовими звільненнями. Багато компаній зменшують свої бюджети та переглядають ресурси, що призводить до скорочення кадрів. Найбільш впливовим чинником є зменшення інвестицій у стартапи та нові проекти. Багато фондів, які раніше активно спонсорували ініціативи та стартапи, тепер зосереджуються на менш ризикованих рішеннях і обережно витрачають кошти.

Велика кількість джунів на ринку праці: Наступним викликом є велика кількість молодих спеціалістів, які шукать роботу. На ринку праці зустрічається значна кількість джунів, які володіють базовим рівнем знань, а також кваліфіковані кадри з вузькою спеціалізацією. Це створює конкуренцію серед працівників і додаткові виклики для компаній, які мають відбирати найкращі таланти.

Сучасний український IT ринок зіткнувся зі складними викликами, які спричинили скорочення проєктів та масові звільнення. Зменшення інвестицій у стартапи та нові ініціативи позначилося на ринку праці. Однак, для стабілізації і підтримки розвитку IT сфери необхідно активізувати заходи, які сприятимуть підігріву цього сектору. Державні замовлення та ініціативи є одним із шляхів для підтримки ай-ті структур. Підтримка з боку держави, фінансування інноваційних проєктів, створення сприятливого середовища для стартапів та розвитку ІТ інфраструктури допоможуть забезпечити стабільність та зміцнення українського IT ринку. Важливо, щоб класний менеджмент, державні органи та ІТ компанії спільно працювали над створенням стратегій, які сприятимуть підтримці та розвитку сучасного українського IT ринку. Тільки через спільні зусилля та цілеспрямовані дії можна досягти стабільного зростання та успіху в цьому швидкозмінному секторі.

👍ПодобаєтьсяСподобалось5
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Тільки я побачив скритий текст «вони повинні»?

Український IT ринок, незважаючи на складні часи, продовжує стояти міцно на ногах.

Подивіться, будь ласка, на статистику/динаміку наймів на Джині. А також, в яких локаціях українські ІТ компанії/аутсорсери відкривають офіси.

Підтримка з боку держави

Вже є — it-generation.gov.ua і тепер ще більше трейні будуть приписувати собі +2 роки досвіду.

Важливо, щоб класний менеджмент, державні органи та ІТ компанії спільно працювали над створенням стратегій, які сприятимуть підтримці та розвитку сучасного українського IT ринку. Тільки через спільні зусилля та цілеспрямовані дії можна досягти стабільного зростання та успіху в цьому швидкозмінному секторі.

Тут без коментарів.

П.С. Сумніваюсь у вашій кваліфікації як Business development manager.

Яка рекрутингова агенція такі й працівники.

smart-hr.com.ua:

Топове рекрутингове агентство в Україні — Smart Solutions. HR-Провайдер № 1

Порозводилось топових рекрутингових агенцій.

Яка рекрутингова агенція такі й працівники.

Ви наразі серйозно?
Я з вами дискутую і поводжусь як доросла, інтелігентна та вихована людина, шкода що у відповідь не отримав такого ж ставлення. Дякую вам за ваш час.

У справді топових компаній відсутнє самонахвалювання в описі до компанії як:

Топове рекрутингове агентство в Україні — Smart Solutions. HR-Провайдер № 1

Ви подібне бачили колись у FAANG?

Якщо ви вибрали працювати у подібній рекрутинговій агенції то у вас замало кваліфікації.

Подивіться, будь ласка, на статистику/динаміку наймів на Джині. А також, в яких локаціях українські ІТ компанії/аутсорсери відкривають офіси.

Я орієнтуюсь з проекції масштабу тих проєктів які є наразі у компаніях ( багато з ким спілкуюсь).

Вже є — it-generation.gov.ua і тепер ще більше трейні будуть приписувати собі +2 роки досвіду.

Ви вважаєте це достатнім?

Тут без коментарів.

П.С. Сумніваюсь у вашій кваліфікації як Business development manager.

Я висловив своє особисте бачення, а судити рівень моєї кваліфікації буде мій керівник, а ніяк не пересічний «тестер».

Правильно писати російсько-українська війна (з 2014) або повномасштабна агресія рф проти України.

Варіанти де відсутня назва московії-росії як агресора вважаю московською пропагандою.

Дякую за влучне зауваження, але мій пост розміщений на нашому внутрішньому ресурсі, де всі прекрасно розуміють, про що йдеться. Інша справа, якщо я би робив пост на іноземному ресурсі, тут дійсно потрібно було б написати «російсько-українська війна (з 2014 року) або повномасштабна агресія РФ проти України» тощо.

Пояснював раніше:

Українська спільнота вимагає від міжнародних ЗМІ називати правильно тому й ми на локальному рівні маємо називати правильно завжди війну російсько-українською.

Що ви будете робити, якщо вашу статтю перекладують на англійську мову та будуть використовувати у московській пропаганді?

Яким чином моє особисте бачення сучасного українського ринку IT може бути використане у болотній пропаганді?

Ваше особисте бачення сучасного українського ринку ІТ складно десь взагалі використати.

Якщо іноземець випадково відкриє вашу статтю через перекладач то буде бачити тези московської пропаганди.

Краще одразу навчитись правильно писати про політику, ніж потім виправдовуватись, ось приклад Adam Beck, чий Крим?.

про яку підтримку держави може бути мова, якщо М1860 тримають як мобресурс, без права виїзду закордон

Мені ще в універі один поважаємий мною професор сказав що неможливо заробляти багато грошей залишаючись найманим працівником.
Щоб мати більше треба робити щось більше. У IT багато чудових та масштабуємих напрямків і час злазити з пригрітих мість, експерементувати та ризикувати. Далі айтівці стануть звичайнісіньким офісним планктоном-операторами ChatGPT. Ні звичайно залишаться реальні Software Engenears, які розуміють трохи більше ніж як красиво кодити, але їх потрібно не багато

діджей Лєщ, найманий працівник, заробляє ... пан професор помиляється

неможливо заробляти багато грошей залишаючись найманим працівником

підтримав
єдине шо «багато» у кожного своє
та може ще, справжній айтішнег ФОП то вже ремесленнік — трохи вища каста)

Як правильно сказали, багато у кожного своє. Не лише в айті в Україні найманим працівником можна заробляти й десятку доларів. При цьому без ризиків, що твій бізнес завтра загнеться. Звісно, про сотні тисяч доларів мова не йтиме. Але мало хто й з підприємців такі гроші здатний витягти з бізнесу.

>

Однак, для стабілізації і підтримки розвитку IT сфери необхідно активізувати заходи, які сприятимуть підігріву цього сектору

Пишіть простіше. Щоб розвити IT, його треба підігріти.

Так, але не перегріти. Як це сталось у період пандемії.

пандемія нагріла не там де треба)) — майже навчила всіх ремоуту — неабияке надбання, могло би бути для всіх вільних.

Підписатись на коментарі