Network Engineer з США таємно працює на трьох фултайм-роботах і заробляє $344К
Джозеф,
Але минулого року він заробив $344 000, займаючись саме цим. Незважаючи на те, що стрес починає позначатися на ньому, він сказав, що додатковий заробіток дуже вплинув на його сім’ю, і що він планує продовжувати, скільки зможе. Наприклад, у серпні додатковий дохід допоміг йому виплатити $129 000 за іпотекою.
На початку 2020 року, коли Джозеф мав одну роботу, за яку платили $117 500 на рік, та він погодився на інше remote-посаду в ІТ із зарплатою $120 000. Але перед тим, як він хотів звільнитися, колега переконав його залишитися і спробувати працювати на обох роботах одночасно.
Джозеф сказав, що він працював лише чотири-п’ять годин на тиждень «фактичної роботи» на своїй посаді, і це змусило його думати, що це можливо.
У травні він почав працювати на другій роботі, яка спочатку вимагала від 30 до 40 годин додаткової роботи на тиждень. Приблизно через шість місяців його нова компанія оголосила про стратегічну зміну, яка, як боявся Джозеф, поставить його роль під загрозу. Він почав шукати інші можливості для роботи.
Але до того моменту, коли він погодився на третю роботу, у лютому 2022 року, на посаду в ІТ-спеціаліста із оплатою $120 000 на рік, робочий процес на його другій роботі змінився з
Тож він вирішив спробувати поєднати всі три роботи одночасно.
«Друга робота виявилася такою легкою, і все ще була на 100% віддаленою, тому я залишив її, а потім отримав третю», — сказав він, додавши: «Я тримався там, тому що платили добре, і я насправді нічого не робив».
Сьогодні, за словами Джозефа, він зазвичай працює приблизно 40 годин на тиждень на своїх трьох роботах, зрідка — більше.
Щоразу, коли він влаштовувався на нову роботу, він мав намір присвятити весь свій час цій ролі й залишити інші, сказав Джозеф, але «просто здавалося, що я міг виконувати обидві або всі три».
Справжнє ім’я Джозефа відоме Insider, але воно не розголошується через його побоювання професійних наслідків. Він один із багатьох американців, які влаштувалися на додаткову роботу частково через високу інфляцію.
Але вікно, щоб це зробити, можливо, закривається, оскільки багато компаній викликають віддалених співробітників назад в офіс і пропонують все менше повністю віддалених посад.
А яке ваше ставлення до подібних кейсів?
Найкращі коментарі пропустити