Безкоштовна генерація зображеннь за допомогою GPT-4, телеграм боти та GitHub репозиторії

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Вітаю всіх!

Нещодавно я написав статтю про свою роботу над телеграм-ботом, заснованим на GPT-4, для генерації зображень, схожих на Midjourney або Stable Diffusion за якістю.

Тепер я вирішив розмістити код проекту на GitHub. Там ви знайдете інструкції щодо установки його на сервер Replit або на вашу локальну машину.

Цей проект є повністю безкоштовним. Вам не потрібні ключі від OpenAI або потужні комп’ютери. Він може запускатись навіть на найпростішому комп’ютері з 200 мегабайтами оперативної пам’яті. 😉

Ось посилання на репозиторій. Сподіваюся, вам сподобається. 🙃

Ваш бот буде готовий до запуску всього за одну хвилину. 🔥

Крім того, я б хотів розповісти про ще один проект, пов’язаний з GPT. З його допомогою ви можете створити будь-який проект на своєму комп’ютері. Просто напишіть GPT завдання, наприклад, створити калькулятор у браузері. Він буде задавати вам додаткові запитання, щоб уточнити, які функції повинен виконувати калькулятор, якими кольорами він повинен бути. Потім він автоматично створить всі необхідні файли проекту на вашому комп’ютері. Це дуже цікавий інструмент, хоча і іноді може допускати помилки, як і звичайний GPT. Цей проект також повністю безкоштовний і не вимагає ключів від OpenAI.

Ось посилання на цей репозиторій.

Пишіть у коментарях, як вам мої проекти. Та якщо вони вам сподобались, то поставте зірочку будь ласка 😉

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Ctrl + Enter
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі