Чи є практичний сенс у «крутих» номерних знаках для авто?

Добрий день, шановна спільнота! Чув різні думки на цей рахунок, але більш цікаво мені було б спитати у людей, що звикли розмірковувати — тобто, десь тут на форумі :-)

Власне питання — чи є практичний смисл у придбанні номерних знаків накшталт «ХХ7777YY», «ХХ0001YY» тощо, якщо задаєшся ціллю — щоб тебе зайвий раз не чіпали (не перевіряли) на блокпостах? Бажання «випендритися» не маю, ПДД злісно не порушую, «бикувати» на дорозі не для мене, питання суто «щоб не чіпали».

Авто кросовер 2017р

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn

Найкращі коментарі пропустити

Сенс є, і досить практичний.
Бачиш машину з таким номером, і одразу розумієш, що за кермом €блан.

Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

сделай себе за 50$ именной номер и забудь
не понимаю этих приколов с 0777 7777 0001 0007 и тд
в молдове когда вижу покупные номера «OLY 1» , «MYA 7», «MMM 333» смеюсь громко (они стоят по 1к евро)

они стоят по 1к евро

Іноді це дорожче аніж тачки на які це ставлять

Авто кросовер 2017р

Почни з оновлення на мерседес бмв чи що там реальні пацани беруть

Читав в Еміратах народ тащіться по крутим номерам. За деякі викладають суми більші за вартість своїх люксових тачок

даааа, потом эти люксовые тачки на люксовых номерах торгуются за 30$ на базаре за айфон

Ви не шарите, шо може бути краще ніж номер «YURA30CM» )))

Або довжина ручки перемикання передач, хто його зна

враховуючи, що тебе звати Alex — що ти маєш на увазі?

Авто кросовер 2017р

Тільки якщо це Land Cruiser, Гелік або LX570 :) Кажу з досвіду знайомого на крузаку 2021 року с номерами 0777, який регулярно їздить з Києва в Камʼянське і назад.

Якщо він захоче повертатись
Тут би обмеженяя на невиріфіковані аккаунти снесли для початку

Переоформив авто на дружину через Дiю — дали прикольну серiю DIxxxxYA
Кажуть, що зараз могут чиплятись до номерiв з прифронтових областей, от менi й таки без прив’язки як раз порадували.

Це загальнодоступнi номери при переоформленнi авто через Дiю.
Можна на вибiр залишати старi, або замовляти iменнi, або новi яки рандомно дають.
Серiя DIxxYA або DIххIA

Вау — підняли тему коли ще Кожарев не був забанений і 80% «чутливих» тем можна було коментувати без прив’язки до реальної особистості.
От це були часи, навіть не дивлячись на те, що війна. У що перетворилось наше суспільство у 2024? Страшно подумати що буде у 2025

На коже авто намагався взяти номери, щоб пасували.
Наприклад, mazda 6 — 6066 щоб було
Якщо RAV4 — 4044 або щось подібне

etc

«Ну и дура» ©

Понятно какой: военкомат видит крутую машину, номера другие показатели статуса и решает, что вручать повестку себе дороже.
А вы как думали? Там калхозаны

а тут хоба, и у автора номера не на бронегелике, а на киа спортейдж (киаюзерс, не обижайтесь, взял рендомно) и гражданина пакуют с удвоенной силой

Ще й прайс на послуги ТЦК для таких «блатних» відразу стає x2.

Кажуть що пацам з таким крутим номером повістки теж з блатними номерами дають. Там ЛОХ7777, ЛОХ11111 і ТД

Потом Приезжают все, от главного военкома до бабы Ванги и засовывают повестку выдавшему не лоху в задницу. Это тебе не крестьян в автобус запихивать

такий самий сенс як і аватарка або нікнейм на форумі
практичного сенсу не має
в Гамбурзі можна взяти будь який номер за ~10€, якщо він вільний

та Гамбург то добре, але якщо б я був там, то питання в мене навіть не виникло б.

У мене індивілуальний номер який зрозуміють ті хто в темі (колеги по хобі). Власне для того і робив. Казали що таки номера камери не читають, бо шрифт відрізняється. Не знаю наскільки правда, на штрафи не попадав.
В Україні здається всі звикли до таких номерів, а в Польщі всі дивляться, намагаясь зрозуміти що воно таке.

Часом не [A-Z]{2}\d[A-Z]{2,3} ?

в Польщі всі дивляться, намагаясь зрозуміти що воно таке

Начебто з нестандартними номерами не пропускають і треба чіпляти звичайні. Чи тоді було не до того?

Часом не [A-Z]{2}\d[A-Z]{2,3} ?

Ага, матчиться :-)

Начебто з нестандартними номерами не пропускають і треба чіпляти звичайні. Чи тоді було не до того?

Не було часу змінити, а міняти на кордоні якось стрьомно було :) Були питання, але я показав де в техпаспорті номер і пропустили. Якщо є кирилиця то не випустять, хоча як німці їздять з їх крапочками над літарами в номерах хз.
В Польщі міняти все не став, щоб не виникло питань, що авто заїхало на інших номерах. За рік ще не зупиняли, хоча був і в Чехії і в Німечині. Тут, здається, якщо не порушувати правила то вирогідність що тебе зупинять = 0.

Ага, матчиться :-)

Вітаю, колега.

міняти на кордоні якось стрьомно було

Ну, якщо стандартні номери були з собою, як того вимагають правила, то не проблема.

Казали що таки номера камери не читають, бо шрифт відрізняється

читают, еще как
чтобы не читало — нужно сделать их без номера региона, тогда приходить штрафы не будут

Дивна думка — мати унікальний номер, щоб не виділятись :)

Щоб не чиплялись, у вас має бути якийсь сірий Ланос із найзвичайнішим номером і без всяких підсвіток, хрому, спойлерів чи навіть собачок під склом.

та ні, імхо на такому авто імовірність, що забажають тормозити, значно вища. Бо явно «звичайний холоп» за кермом, йому можна і повістку виписати, і спробувати на штраф розвести, ні? Відносно до більш сучасного і дорогого авто

І не «щоб не виділятись», а «щоб не чіпали»

Так було за часів Кучми-Януковича. Невже ці часи повернулись? І тут анти-майдан-2019 переміг?

в нулевих бул у мене крутий седан д класу на ментовских бляхах (як тоді вважалось). переваг купа була — даішники не зупиняли взагалі, на парковках боялися подряпити, додавала статусу +1 але зараз інші часи коли кожен задрот то все може купити с зп то вже не розуміешь хто перед тобою )) в той бемеве — крутий чел або мидл фронтендер. тому сенсу не бачу — то вже пішло в минуле

Відбулась «інфляція тайтлів»

Дехто ментовський картуз возив ззаду
І іконку

В мене звичний 2407, аби самому подобалось і пам’яталося. Тим хто зупиняє більше моя тер’єрша подобається, можна півчаса мовчати, поки вона спілкується. Після 24-го на блокпостах, зупиняли лише щоб привітатися з нею. Тільки з-за рогу показався, а хлопці вже ржуть. По приколу і на нєї паспорт синенький показував, щоб хлопцям хоч веселіше було.

Норм лайфхак. Ми так кішку-шотландку возимо =D

Є сенс, якщо будеш поводитися, як бидло.

Ні, «за умовами задачі» цей кейс відпадає =) дякую

. Якщо ти лох сумний

То скоріш за все поведеся на цю нумерологію та купиш крутий номер :-)

Дякую. ПВВ не маю і розвивати не планую, бо огидно.

Видел такое практическое применение: блоггер вешает на свою яркую машину номера с названием его канала. Подписчики, видя его машину, выкладывают фотки в сторис в инсту и отмечают его. Получается небольшой пиар

Тут мова про «круті» номера, а не індивідуальні які для нищебродів (можеш спробувати електронному кабінеті водія. Мій нік у discord обійшовся би мені аж 1000 з гаком грн), а за круті номери кажуть люди викладають до 40к.

точно. До того ж, ціль у мене прямо протилежна тому, щоб мене/авто відмічали і скидали у сторіс))

То дешева т.з. номерна табличка, як доповнення до основного номеру. Але коли їдеш за кордон треба вішати основний номер.

У нас в штаті можна собі замовити номери з кошенятами )
www.myplates.com.au/plate-summary/ACAT

Ukraine, Kyiv
403 ERROR
The request could not be satisfied

На звичайний не можна. Можуть за це вжарити бо не відповідає держ стандарту
Але у нас дозволили наносити малюнки на індивідуальні номерні знаки. У дії написано що можна — 500 грн і тобі буде щастя. Але через Дію зараз не працює, а у електронному кабінеті водія опції завантаження малюнку нема.

В мене службове авто з «крутим» номером. Але шеф навмисне таке замовив, що тепер нікуди не вискочиш по особистих питаннях, бо хтось зі знайомих завжди помітить. Іншими словами — «крутий» номер не для держінспекторів.

Всеодно це понти. Бо для таких цілей GPS трекер вішають і якщо дуже великий кілометраж наматали дивляться куди тачка їздила.

Забори з цифр вже мабуть такий самий зашквар як і іменні, німецький шрифт та закос під державний в стилі АА777ВР. 000Х часто купують жінкам/ТП або якщо ти перший пан на селі маєш бути. 1234 полюбляють службовці. Сірі кардинали чіпляють 00Х0 00ХY, співпадіння серії з регіоном, «область» ІІ, десятки та сотні цікавих серій — АА ОО ІІ, від ВР вже тхне.

от я і задаюся питаннями, чи є практична користь від такого 00Х0 або ВР. Тхне, то можна перетерпіть) але схоже більшість відповідаючих сходяться на думці, що ефект може бути, скоріш за все, протилежним — додаткова увага до авто.

Так вам потрібна увага чи не потрібна, я не зрозумів. Ви хочете щоб боялись і не насміхались, бо номера, і увагу не привертати. Тут вже залежить на що ви робите ставку) Але ніби ще ніхто не жалівся, номера на звичайні не міняють, а навпаки роками перевішують на нові авто

треба «щоб не чіпали». А суто «привертати увагу чи ні» не має суттєвої різниці, якщо виконується те, що треба.

Сенс є, і досить практичний.
Бачиш машину з таким номером, і одразу розумієш, що за кермом €блан.

Чи є практичний сенс у «крутих» номерних знаках для авто?
Авто кросовер 2017р

Только если ещё спойлер и неон на днище

Працює тільки якщо авто відомого Німецького виробника

Это для мощности, а не прохождения блок постов.

Його легше запам’ятати і впізнавати наступний раз того придурка що колись підрізав.
Як на мене, нічим не примітна машина викликає менше питань у перевіряючих.

они ничего не проверяют =\ и у них особо нет возможностей даже остановить тебя, если ты не охренел в край

Тобто коли в комендантську (під час тривоги), коли мене зупиняли — мені не треба було зупинятись, а «тапок в пол в машинє ствол ©» ?
Згідно закону про нацполіцію вони мають повне право зупинити та перевірити доки.

если ты хочешь поразить меня тупостью, то не старайся, скорее всего не получится

какой смысл от цифрового номера, когда можно буквенный купить

В загранице тоже понты местные работают?

Індивідуальні номери це чудовий бізнес на слабкості людини.
Номер хвилює тільки його власника, та за це він готовий віддати купу бабла.
Практичний сенс — задовольнити свого ментального таргана)

Купував номер, як останні 4 цифри номера мобільного

У мене номер мобільного з 2004 року, зараз такі продають по 5 тис, а тоді безплатно було )

У мене номер мобільного з 2004

В мене з 2002-го, але він нічим не примітний, звичайна комбінація цифр. Як це оцінюється?

може 050- зараз не продають, але 5000?..

типу такого

050 1002222	5 000 грн
тільки однакові цифри на початку

Тоді при підключенні на контракт можна було обирати майже будь-який, безплатно

Ну ти можна сказати, інвестор!👍👍👍

жук, скажи аську також купував щоб номер був коротше? :-)

Буквально нещодавно оформлював авто. Чувак перед мною довго обирав номер типу щоб якась сумма не закінчувалась на 0 бо це триндець. От уся суть крутих номерів у тому числі.
Усі міфи про їх практичну користь давно розвіяли на автофорумах, а для dou тема кринж звичайно

На яких автофорумах? Знаю тільки drive2, який для України у цьому питанні точно нерелевантний. У моєму пості є пояснення, чому я питаю саме на dou.

Вже не пам`ятаю де саме сидів, але був топік з детальним роз’ясненням і у тому числі від поліції.
Щодо

цікаво мені було б спитати у людей, що звикли розмірковувати

Ну сам поміркуй -" блатні" номери коштують дуже не значний процент вартості авто. І якщо вони дають такі круті прівілегії чому на них не їздить пів України?

Доречі, з drive2 всі українські учасники переїхали на driver.top

Схожа ситуація була, хлопець з. дівчиною дуже довго вибирали номер, щоб там щось співпадало з місяцем і роком народження (чи дівчини, чи хлопця, ХЗ). Я підійшов — мені дали рандомний номер, аж образився, чому не запитали, чи не хочу кастомного (сарказм, звичайно).

А в комплексі, де живу поруч 2 котеджі, в одному 3 машини з номерами ХХ1111ХХ, в іншому 2 машини XX7777XX.

Згоден. Тема більше для працівників прокуратури, дітей чиновників та прочих мажорів

Колись біля роботи у нас був непримітний дворик де стояли три джипа мерседес з однаковим номером. Більше нічим не виділялися. І виізджали зазвичай по два одразу, ніхто їх не чіпав :)

В Німеччині у сусідньому місті перші дві літери CE, а наступні дві можна вільно вибирати. І, звичайно, русачки одразу паляться з номерами CEKC. Так що сенс є, бачиш орків на дорозі.

Ну тут хочь сенс є якийсь практичний. Запросив дівчину і натякаєш, через номери, куди везе ця машина. Коли двері відкриваються, ще можна поставити програвання аудіо де РИТА скаже щось накшталд, «перед входом, заздалегідь зніми труси». Німецький поліцейський всеодно не зрозуміє, і тобі не зробить той самий секс жезлом по третю риску.

який крінж

у нас буває заїзжають з номерами SEE XY (містечко Seelow у Бранденбургу), я правда не знаю орки то чи інші дебіли

Питання із серії набивати татуху чи ні ? Відповіді на нього нема.

ну, на це питання для себе я знайшов однозначну відповідь =)

Привіт автоматичним камерам фіксації штрафів.

P.S. в США був випадок коли хтось поставив собі такі номера, так йому автоматично накидало штрафів. Камери, які не прочитали номер авто ставили null. Зловив щось на 25к$. Черед суд потім усі скасував.

А якщо візьму прізвище «Всього, грн» це допоможе отримати ту самму суму із зарплатної відомості?

«Ні, тут збирають податки. Так як, кажете, ваше прізвище?» (ц) з подібного анекдоту

Авто кросовер 2017р

С таким авто большого смысла от понтовых номеров нет.

На авто посерьезнее, вроде крузака L200, Range Rover и т.п. смысла большого тоже нет, есть только небольшой смысл — понт уже не выглядит таким дешевым.

Тут всю тему цицек розкрили www.google.com/...​id=chrome-mobile&ie=UTF-8 Corvette Joke із Кореневої долини — те саме.

Підписатись на коментарі