Університет KSE. Потрібні відгуки

Усім привіт! Хотів би почути відгуки від студентів бакалавріату про навчання в цьому університеті. ВНЗ дає багато цікавої інформації, але чи відповідає вона дійсності? Чи задоволені ви викладанням? Чи проходили ви стажування в компаніях та державних установах?

Буду вдячний за відгуки!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я вчився на мехматі і в нас був один з найкращих(окрім лекції вів також гуртки і взагалі був великим ентузіастом) викладачів по тв який потім туди перейшов. В KSE намагаються вирішити проблеми що є в класичних універах(те що 60 балів можно отримати не маючи навіть базових знань, списування) і наче в них це виходить. Відгуки від знайомих магістрів(бакалаврів не знаю нажаль) дуже схвальні і я вірю й сподіваюсь що KSE, разом з УКУ, стануть прикладом університетiв що позбавлені класичних, для України, «хвороб». Додам, що наскільки мені відомо — там дуже в поєднувати навчання з роботою

дуже складно поєднувати з роботою, чи що ти мав на увазі?

Автоматично виправило деякi слова, а змінити вже не можна. Саме так, мені переказували що там не вийде вчитися, паралельно працюючи

Бакалаврат чи магістратуру теж? Наче магістратура є дистанційна

високі стандарти якості освіти, нуль корупції, академічна доброчесність стовідстокова, навчання англійською мовою, гарно підібрані викладачі, часто приїжджають іноземні професори з топ-інституцій. Студентам дають можливості розвиватися в екосистемі KSE, починаючи від проходженя стажувань в групі компаній KSE і завершуючи підтримкою з боку адміністрації у втіленні в життя будь-яких задумів. Економісти вчать програмування, програмісти вчать економіку, на виході — спеціалісти високого рівня фахової відповідності, які швидко та якісно можуть виконувати будь-які бізнес-задачі, через це вже на першому курсі можна легко попасти в топові компанії в сфері IT, консалтингу, фінансів або в державний сектор — НБУ, МінФін, МінЕко, etc.

Привіт, я студент першого курсу і хочу сказати, що навчання відповідає тому, що ВНЗ обіцяв на початку навчального року. Стажування у крутих компаніях таких як: Міністерство Економіки, Міністерство Цифрової Трансформації, Genesis та багато інших компаній. Викладанням дуже задоволений, адже тут викладачі як друзі і через це дуже класна атмосфера на парі . Також навчання сучасне і з цікавинками.

Як на мене, дуже складно поєднувати

А яку мову програмування вивчають в університеті?

Лучшая подружка заканчивала. Сейчас уже 3,или 4е образование в University of Indiana phd получает. Ее муж тоже закончил, потом учился в Пристоне, у него почти весь курс учился в лиге плюща насколько помню.

Вона закінчувала бакалаврську програму чи магістратуру?

Підписатись на коментарі