Моно інвест всьо. парапарапам

Згідно з інформацією, від Олега Гороховського

Важливе оголошення для тих, хто користується застосунком mono invest.

Щойно РНБО включив до списку санкцій компанію EXANTE, яка є брокером у нашому застосунку для інвестицій.

В зв’язку з цим:

⁃ усі клієнти, які мають позиції у цінних паперах у mono invest отримають протягом години повідомлення, в якому ми запропонуємо погодитись сьогодні закрити позицію та повернути гроші на картку.

⁃ Позиції в цінних паперах, тих клієнтів, які натиснуть у повідомленні «Згоден» або не натиснуть нічого до 22:30, будуть закриті та їх кошти повернуто на карти.

⁃ Позиції тих клієнтів, які в повідомленні натиснуть «Не згоден», закриті не будуть. Доступ до їхніх акцій та коштів на них витрачених буде можливий лише після зняття санкцій РНБО

Upd . Виправив помилку. Доречі ніяких альтернатив не було запропоновано: або заморозка або продаж всього як є. Тобто ще один кейс в «підтримку пересічного інвестора »

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Очікуваний фінал, ще з момкенту запуску коли стало відомо що партнерським брокером буде Exante їм казали що з руснею не добре мати бізнес. Плюс дивлячись на те що не було опції перевести активи до іншого брокера думаю що торгували вони таки не акціями, а CFD

перевести активи до іншого брокера думаю що торгували вони таки не акціями, а CFD

Можливо не захотіли заморочуватись. Або ж не так багато брокерів готові були б брати українських клієнтів з Exante.

Процес переносу акцій від одного брокера до іншого це давно відкатана схема, якщо ти володієш акціями то маєш право обирати де їх зберігати. Наприклад з того ж Interactive Brokers на Fidelity акції переносяться в два кліки

А как вы считаете это норм, что инвесторам толком не дали времени вывести свои активы? Фридом финанс забанили точно также и у кучи людей остались тупо заблокированные активы. В случае с моноинвест дали хоть день и то думаю не по инициативе государства, а сам Гороховский подсуетился, чтоб хоть как то сохранить лицо.

Треба всі санкції вводити та блокувати рахунки так, щоб всі підготувались, вивели гроші та все інше?
Думаю і так понятно, що всі залишились з грошима, там же на вібир були опції — отрмати на картку, або залишитись до кінця блокування. А тих хто не відповів — отримають гроші на картку. Як на мене все було зроблено для того щоб люди не залишились без грошей і думаю що го був попереджений, та змогли підготуватись.

говорил же яценюк в 14м — забудьте про кацапов

«Зробимо їх разом!»

Задумка класна. Ітог закономірний, нєфіг було з руснею. Короче дивлюсь, крім Моно в іншому щось діла не альо у них ідуть. Кото банк, який The Credit Thing, в Британії щось походу не живий. Оцінки на плеймаркеті та від місцевих ревюверів — 3 бали

Заради цікавості зайшов на плей маркет — оцінка 4.8 play.google.com/...​etails?id=com.ftband.koto

«ботами поправили» ©))) саркастичний жарт

SERM. На іос взагалі 270 відгуків. Ні про що.
Про те, що вони провалилися не скриває і засновник:

«Втім, у Польщі фаундери mono почуваються далеко не так упевнено, як шість років тому, коли запускали фінтех-стартап в Україні, визнає Гороховський. Одна з причин — поки не надто вдала спроба вийти на ринок Великої Британії з проєктом Koto (зараз — The Credit Thing), у який партнери інвестували ₤14 млн. „Якщо ще одна спроба вийти на європейський ринок провалиться, отже, ми поки що не готові показувати себе у розвинутих країнах“, — констатує банкір.»

Власне це вже 3-ій фейл в моно, попередні вайтбіт і айбокс. Айбокс — також щось кацапське

а що вайтбіт? воно теж якось з ними пов’язане?

Печалька. Хтось втратив там щось? Exante засновано росіянами, але вони базувалися на Кіпрі.

Держателей циферок на экране опять провернули на известном органе. Ну, что ты будешь делать.

А ти все в кеші тримаєш? Інвестуєш теж в кеші?

Згідно з інформацією, від Ігоря Горховського

це хто такий?

Оле́г Володи́мирович Горохо́вський (нар. 19 вересня 1974, м. Дніпро) — український бізнесмен, банкір, співзасновник компанії Fintech Band та проєктів Monobank і британського Koto, колишній перший заступник голови правління «ПриватБанку» (до націоналізації). Статки (станом на 2021 рік): 300 млн дол. [

Я питав про Ігоря Горховського, саме про нього ТС писав.

Зрозуміло що ТС переплутав, бо цей пост був опублікований на каналі Олега )

тепер можна все бабло в офшори вивести а брата — у тюрму!

Капець, куди не плюнь усюди русня. Добре що хоч додаток навіть не скачав.

А з яких пір EXANTE русня?

Подивіться в їх профіль на лінкедін.

Бо воно зручненько працювати, усі один одного розуміють, зайвих питань не задають. Не те що усі ці європи з америками зі своїми правилами, прозорістю та таке інше.

Казали що спочатку хотіли працювати з ’Інтерактив брокерс’ а потім обрали ’ексанту’

На DOU вже опублікували після 22:30, на minfin.com.ua в 20:48.

Підписатись на коментарі