ChatGPT + 300 психологів = допомога українцям + найбільш масштабований проект 2023 року

Друзі, я разом із своєю командою психологів mysoul.help провів понад 4000 консультацій і обробив більше 40 000 запитів від українців з початку війни. Можу точно сказати три речі:

Запитів від людей, які переживають весь жах в Україні, набагато більше, ніж ліній у телефонах довіри і навіть добрих людей, здатних вислухати і підтримати.

Реальність на сьогодні:

Запитів стає все більше і більше, а добрих душ, готових вислухати і підтримати, все менше і менше.

Людина хоче спілкуватися з людиною — поки що штучний інтелект не готовий підтримувати розмову як людина. І далеко не кожна людина здатна витримати і перетравити вагу отриманої інформації. Людині важливо відчувати, що її розуміють, чують, підтримують, що вона не одна.

За статистикою, кожен другий, хто читає це повідомлення, вже відчуває наслідки ПТСР (посттравматичного стресового розладу), ще кожному другому предстоїть це прожити в повному обсязі. Тобто це торкнеться майже кожного. Проблему потрібно вирішувати, не відкладаючи в довгий ящик. І ось що я пропоную:

На даний момент у мене в штаті 40 психологів, і приблизно 260 чекають активації своїх анкет на платформі. Я прийняв тверде рішення залучити всіх своїх психологів, навчити штучний інтелект і людину (психолога-оператора) діяти разом (разом.me), підтримувати психологічно українців. Навчивши технікам і всьому, що ми знаємо і вміємо.

Щоб людина розуміла, що з ним на зв’язку ЛЮДИНА і ШІ разом.

Також я особисто запрошую вас взяти участь тим навичком, в якому ви сильні. Не так важливо, що це буде, нам потрібні мозки і руки. Ви можете бути в фокус групі, в тестах гіпотез, в управлінні як оперативний директор або в проектному напрямку. Важливе тепло і енергія, які ви можете віддати на підтримку всім нашим дітям, хлопцям, всім, хто в цьому потребує.

Для цього просто напишіть мені в приват «привіт, я готовий, я готова».

Обіцяю, я відповім кожному.

Який план подальше, які перспективи як комерційного проекту?

Як показує практика, швидше розвивається невідкладна медична допомога, особливо в тих країнах, де ведуться бойові дії.

Там «реанімація» на полі максимально швидко навчається та інвестується у розвиток. І це зрозуміло, для держави простіше врятувати та уникнути інвалідності солдата, ніж потім багато років утримувати інваліда.

У психологічній «реанімації» принцип той же, тут вона буде розвиватися максимально швидко. А в наших підприємницьких руках ще й максимально ефективно. Найбільш мотивовані підприємці та психологія, в умовах війни, це як «бути в потрібному місці в потрібний час». Впевнений, що в світі з часом почнуть з’являтися подібні кейси. Але ми з вами в найбільш «сприятливих» умовах, щоб бути першими. Коли ми закриємо потребу в Україні, ми підемо далі, масштабуючи комерційний проект в інші мовні площини та країни. У нас з вами буде найсильніший та працюючий інструмент — ЛЮДИНА + ШІ, здатний якісно обробляти мільйони запитів за дуже короткий проміжок часу.

Ви всі бізнесмени і чекто, розумієте, що у нас буде в руках, скільки користі ми зможемо принести людині та які масштаби охопити.

Що ви можете зробити зараз?

Що ви можете зробити вже зараз? Репостнути, переслати, поділитися, показати тому, хто може нам бути корисним.

Можливо у вас вже є технічне рішення інтеграції ШІ та реалізоване в вашій сфері. Можливо ваше рішення легко адаптоване під нашу задачу.

Підказати, поучаствувати як: досвідчений керівник, оперативний директор, проджект, спеціаліст по ШІ, маркетолог, фінансист, розробник, психолог, людина з досвідом у залученні інвестицій, людина з досвідом та готовністю прийняти участь в грантових програмах.

Яка подяка вам:

1. Ваше ім’я буде в списку нашої великої команди та сім’ї. Все, що буде отримувати проект, також буде вважатися вашим досягненням. Наприклад, гранти від Google, Microsoft та інших компаній — це гарна історія особисто для вас та для вашого майбутнього в LinkedIn, у портфоліо.
  2. Ми заплатимо за активність та реальну допомогу.
  3. Безкоштовний доступ до ресурсу для підтримки вашої компанії в емоційній рівновазі та спокої.

Що потрібно зробити?

Для початку просто напишіть мені в особисті «я готовий, готова», обіцяю, я відповім кожному.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі