Вартість оренди квартир у Києві збільшиться в серпні, — Bird
Вартість оренди квартир у Києві може збільшитися в серпні, прогнозує Bird. Це свідчить про те, що ринок повертається до сезонності.

Вартість оренди квартир у Києві може збільшитися в серпні, прогнозує Bird. Це свідчить про те, що ринок повертається до сезонності.

Будет тока даражаааать!
На самом деле горе-риелторы уже не знают как подстегнуть цену. Заметили, что разговор уже не о покупке ужасно ценных бетоно-метров в воюющей стране где есть Гетманцев — о аренде уже
Насправді ціни продажу за останні місяці стали вище. Квартира у передмісті Києва з автономкою та ремонтом вже не 900 за квадрат, а десь 1100. По будинках аналогічні зміни. Звісно що це ціни які люди хочуть, але тенденція є.
Купить, чтобы продать после войны — да, но жить в стране с Гетманцевым это нужно быть очень большим любителем
Судячи по тому що поряд зі мною люди купують житло для себе, а не на перепродаж, то не погоджусь. Тобі мабуть на думку не спадає, що є досить відчутна кількість переселенців зі східу та півдня, в яких є гроші, але які не бачать для себе життя закородоном. Як приклад можу навести свого товариша, який все життя працює у банківській сфері досить топовим керівником — він може виїхати (законно, бо реальна інвалідність), але що йому робити у Європі? Ніхто його по спеціальності не візьме, бо досвід для них нерелевантний, а умовним водієм працювати таке собі..
Ну, может не все программисты, но что мне делать здесь?
Не «ну може», а майже всі «не»
Щодо тебе, то казки про звалити у Грузію чи ще кудись ми тут читаємо роками, але ти досі тут)
Ну почему сказки, вот как незаконный запрет на выезд отменят поедем с женой и посмотрим как там живется
Ну почему сказки, вот как незаконный запрет на выезд отменят поедем с женой и посмотрим как там живется
Ню-ню)
Та нікуди ти вже Вова не поїдеш, бо зараз як раз лафа, дають візи та ворк перміти, є можливість у сіру сидіти достатньо дового на фопі та не платати місцеві податки, хоч той мінімум типу 182 дні...Але ти «руський», в тебе в крові приїхати на чужу землю і жити там до смерті (навмисної чи ні, як пощастить), ненавидіти її і в одночас триматись за неї всими силими і росказувати як тут всі неправильно живуть а ти знаєш як жити.
Та тивже туда скільки їдеш? 5 років? Чи 10 ? І навіть шахеди та калібри на голову тобе не змусили їхати, який там Гетьманцев :-)
Вже років 5 як Вові кажуть що він нікуди не поїде. Так що їде він ще довже :)
Та тивже туда скільки їдеш? 5 років? Чи 10 ? І навіть шахеди та калібри на голову тобе не змусили їхати, який там Гетьманцев :-)
Вова та релокейт це вже такий самий мем як 26 градусів цельсія :-))
звалити у Грузію
людина просто зрозуміла, що розмір його ножів буде визивати сміх у місцевих
і передумала
а орендувати 1к можна за 3К грн.
Або це буде за 100км від Київа, або буде бомжатня. Не усіх таке влаштує))
16..20 км від Києва, вода електрика світло газ каналізація є ... однозначно бомжатня
вода електрика світло газ каналізація
Якщо цього немає, то воно просто непридатне до проживання. Давай хоча б одну фотку у студію для розуміння що зараз за такі гроші здають))
тобі треба доказувати що івно і жити нема де, а ціни на оренду в космас
Мене твої проблеми не хвилюють, але якщо робиш провокаційну заяву, то будь ласка підтверджуй пруфами. Інакше будеш балаболом)
провокаційні (клікбейтні) заяви з твого боку, з мого боку реальна відповідь
lun.ua, в них багато даних.
колись поряд побудували і здали висотну будівлю
і там на балконах роками висіла величезна кількість плакатів «продается квартира»
але в lun і інших подібних лайносервісах не було жодної пропозиції квартири з цього будинку
це все що потрібно знати про кількість і достовірність їх даних
Навіть не знаю як прокоментувати(:. Очевидно що жоден маркетплейс не матиме даних про 100% ринку, але чи потрібно це для бачення статистики? Думаю ні.
Дуже завищені ціни за 2021 рік для двокімнатних та трикімнатних квартир в гривнях.
Якщо перевести ціни в долари то 23100 гривень це ~ $600.
А $600 за двохкімнатну квартиру в 2021 році виглядає правдоподібно.
То я й кажу що $800 за оренду двокімнатної квартири в 2021 році то забагато.
Ймовірно в статистиці прив’язують середню ціну оренди до долара, а потім переводять в гривні по курсу 2023 року.
41 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів