Вибір виша: кібербезпека

Итак, скоро поступать, выбрал я кибербезопасностью.

Правда перед этим пару ремарок:

1.Я знаю, что у нас говно, а за границей — топ, так что можете не писать.

2.Про самообучение я тоже наслышан.

Суть вопроса такова: В какой универ пойти в Украине, регион(если про Украину) неважен, или как альтернатива английские программы за границей ПОЛНОСТЬЮ бесплатно, типо чтоб нужно было только за жилье и жратву платить.

Мне надо универ как база от которой я могу уже сам двигаться.

(Только если предлагаете какой-то, то аргументируйте)

Вообщем спасибо заранее за ответы

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

КПІ ФТІ. Найкраща кафедра кібербезпеки в Україні. Переможці міжнародних олімпіад та найвищі бали на бюджет серед вступників.

Ну, або йди у військову академію зв’язку, або до 1го факультету національної академії внутрішніх справ.

В НАУ не рекомендую, бо що туди поступати, що взагалі не поступати — різниці немає. Хіба, що ти точно націлений на отримання бумажки і пошуку роботи на першому курсі, а так це повне розчарування як у вищій освіті так і у викладачах.

Якщо розглядати тільки державні, то можливо КНУ, принайні з того що я бачив, то викладачі намагаються зацікавити і видно, що їм не пофіг. Кажуть, що непогано у могилянці. Також рекомендую пошукати серед «не престижних» універів у різних регіонах. Буває, що відкриваються або нові кафедри або факультети, де стараються оновити програму і зробити універ більш привабливим для вступу, таке рідко, але трапляється. «Топові» універи вже багато років беруть тільки імʼям, яке по суті нічого не вирішує в подальшому працевлаштуванні.

Також рекомендую не зациклюватись на конкретному напрямку, бо в будь якому випадку будеш це сам вивчати. Більше дивись по відгукам реальних студентів, по тому чи є в універі якісь програми співробітництва і тд. Краще шукати те, що потенційно зможе тобі приносити задоволення від навчання, аніж відібʼє охоту ще у першому семестрі.

А що по Дніпровським або Львівським університетам?

А що можеш стосовно Дніпровська Політехніка, ДНУ, ЛНУ, ЛНПУ, Донну( той що у Вінниці )сказати, їх теж розглядаю(другий раз випадково написав)

Не можу сказати, раджу спробувати знайти людей, які там безпосередньо навчаються та попитати в них. Також можеш звертати увагу на гуртожитки, бо їх стану теж багато чого можна говорити про універ. Наприклад в НАУ я жив у дуже занедбаному гуртожитку про який потім виходило багато сюжетів. Натомість в КНУ моя сестра жила у більш менш нормальному гуртожитку, звісно не найкращі умови, але в порівнянні з НАУ то між ними прірва

Бо у всіх універах буде ± однаково щодо якості знання — все одно потім все що необхідно для роботи будеш вчити сам. А в НАУ шара шо поступити, шо вчитись, шо закривати сесію

Підписатись на коментарі