Шукаю курс з iOS-розробки, а саме на Swift

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Всім привіт!)
Можливо у когось є досвід проходження курсів з данного напрямку, які школи порекомендуєте? Які плюси та мінуси? Чому обрали саме цей напрямок? Що можете сказати про ITEA LVIV?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Рекомендую книги від apple, а саме «Fundamentals» та «Data Structers». Безкоштовно у iBooks. Дуже потужний старт.

Трохи пізно побачив топік, але сьогодні ходив по реддіту у пошуках того ж

— hackingwithswift
— iOS & Swift — The Complete iOS App Development Bootcamp — колись проходив курс по React Native цієї авторки, мені сподобався (навіть роботу після нього отримав)
— Реддітор описує свій шлях, дає рекомендації і посилання на різні ресурси

P.S. Бачу що ви теж Front-end developer, було б цікаво дізнатись чому хочете перейти в iOS (якщо це для себе курси)

Дякую за інформацію!)
Шукаю для себе, поки не віришила, що точно хочу переходити, але цікаво в цьому напрямку щось подивитись... тобто, я би сказала шукаю більше для саморозвитку)

Читайте книги, якщо щось не зрозуміло — модно подивитись на youtuve. В більшості курси — то така собі штука. Краще знайти когось, хто розумію певну платформу і що порадить. Ніколи не витрачав на курси час.
Стосовно web — manning видавництво, зокрема серія in action.
Apple — іх книга Swift, далі іх tutorials саме.
Самий крутий ресурс по mobile сайт kodeco.com. Деяки книги в них є вдалими, в деяких дуже багато води. Там і статі і туторіали.

Досвіду немає але чув непогані відгуки стосовно курсу

cs193p.sites.stanford.edu

Згідно профілю то у вас вже є досвід програмування тому оформіть собі LinkedIn Premium безкоштовно на місяць й передивіться там потрібні курси.

Українські курси програмування переважно направленні на постійне отримання грошей зі студентів, ніж на працевлаштування відповідно дуже багато відгуків «сподобалось вчитись» й майже відсутні відгуки «знайшов роботу» за попередні роки.

Підписатись на коментарі