Потрібно допомога з чат ботом, щоб ruzzia почала платити за моральну та матеріальну шкоду завдану кожному українцю
Дорога спільнота Dou!
У кожного свій фронт, і скільки вже синів і доньок погубила ruzzia в нашій рідній Україні. Нікого з них вже не повернути.
Але, ruzzia має бути відповідальна за все що вона зробила в Україні, і має заплатити (для початку грошима) за ті руйнування які вона завдала кожній сім’ї та, за моральну шкоду завдану кожному українцю хто знаходився на момент початку війні в Україні і пережив і/або досі переживає всю ту шкоду яку завдає росія щодня (як наприклад постійний ризик атак, постійні повітряні тривоги, вже не кажучи про зруйноване майно і покалічених та вбитих наших рідних українців).
Мій хороший друг та професіонал юридичної справи, із фірми ’Алібі’ підготував та вже виграв чимало позовів проти росії за стягнення моральної шкоди з мордора на користь позивачів.
Але подача позовів вимагає внесення змін вручну в загальну форму для позову (вона доступна на сайті, є також в форматі word/pdf).
Приклад поточного workflow наразі:
1. Роздрукувати та написати всі необхідні дані (очевидно також може бути зроблено електронно)
2. Надіслати до суду
Очевидно що для нас, ІТ спеціалістів це не проблема, але для більшості людей це просто не можливо. Уявіть бабусю з села чи більшість не технічних людей. Для них ця задача часто просто не можлива.
Тому є потреба, автоматизувати процес додавання даних отриманих від користувача (позивача), наприклад, через Telegram bot.
Приклад (як один із варіантів) автоматизації:
1. Користувач переходить по посиланню на телеграм бот
2. Телеграм бот запитує всі необхідні питання (ІПБ, адреса позивача, і т.д.)
3. Користувач вводить всі необхідні дані і перевіряє
4. (ОПЦІОНАЛЬНО, бо додає складнощів в реалізації) В залежності від вибраної області та району (міста, наприклад) буде вибраний привильний районний суд куди має бути надісланий лист-позив поштою
5. Коли всі необхідні (виключно текстові) дані надано, має бути згенерований документ (з можливістю завантажити його), ТА/АБО надіслати на електронну пошту
6. Позивач його завантажує і надсилає листом в суд.
Я ІТ спеціаліст, але ніколи не мав досвіду написання чат ботів а також наразі не знаю як інтегрувати чат бот з будь яким рішення для автоматичного підпису документів (щоб додавати текстовий контент (отриманий від бота телеграм) до word/pdf файла).
Спільнота, друзі та дорогі ІТ спеціалісти, я знаю що серед вас є ті хто працював з цим і буде готовий допомогти :-)
Будь ласка відпишіть якщо можете допомогти порадою, або з реалізацією цього рішення.
Разом ми можемо примусити (через суд) мордор заплатати кожному Українцю за ту моральну та матеріальну шкоду що вони завдали, та продовжують завдавати.
Нехай росія виплачує (хоча б грошима) за все те що вони зробили в нашій рідній Україні
16 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів