Потрібно допомога з чат ботом, щоб ruzzia почала платити за моральну та матеріальну шкоду завдану кожному українцю

Дорога спільнота Dou!

У кожного свій фронт, і скільки вже синів і доньок погубила ruzzia в нашій рідній Україні. Нікого з них вже не повернути.

Але, ruzzia має бути відповідальна за все що вона зробила в Україні, і має заплатити (для початку грошима) за ті руйнування які вона завдала кожній сім’ї та, за моральну шкоду завдану кожному українцю хто знаходився на момент початку війні в Україні і пережив і/або досі переживає всю ту шкоду яку завдає росія щодня (як наприклад постійний ризик атак, постійні повітряні тривоги, вже не кажучи про зруйноване майно і покалічених та вбитих наших рідних українців).

Мій хороший друг та професіонал юридичної справи, із фірми ’Алібі’ підготував та вже виграв чимало позовів проти росії за стягнення моральної шкоди з мордора на користь позивачів.

Але подача позовів вимагає внесення змін вручну в загальну форму для позову (вона доступна на сайті, є також в форматі word/pdf).

Приклад поточного workflow наразі:

1. Роздрукувати та написати всі необхідні дані (очевидно також може бути зроблено електронно)

2. Надіслати до суду

Очевидно що для нас, ІТ спеціалістів це не проблема, але для більшості людей це просто не можливо. Уявіть бабусю з села чи більшість не технічних людей. Для них ця задача часто просто не можлива.

Тому є потреба, автоматизувати процес додавання даних отриманих від користувача (позивача), наприклад, через Telegram bot.

Приклад (як один із варіантів) автоматизації:

1. Користувач переходить по посиланню на телеграм бот

2. Телеграм бот запитує всі необхідні питання (ІПБ, адреса позивача, і т.д.)

3. Користувач вводить всі необхідні дані і перевіряє

4. (ОПЦІОНАЛЬНО, бо додає складнощів в реалізації) В залежності від вибраної області та району (міста, наприклад) буде вибраний привильний районний суд куди має бути надісланий лист-позив поштою

5. Коли всі необхідні (виключно текстові) дані надано, має бути згенерований документ (з можливістю завантажити його), ТА/АБО надіслати на електронну пошту

6. Позивач його завантажує і надсилає листом в суд.

Я ІТ спеціаліст, але ніколи не мав досвіду написання чат ботів а також наразі не знаю як інтегрувати чат бот з будь яким рішення для автоматичного підпису документів (щоб додавати текстовий контент (отриманий від бота телеграм) до word/pdf файла).

Спільнота, друзі та дорогі ІТ спеціалісти, я знаю що серед вас є ті хто працював з цим і буде готовий допомогти :-)

Будь ласка відпишіть якщо можете допомогти порадою, або з реалізацією цього рішення.

Разом ми можемо примусити (через суд) мордор заплатати кожному Українцю за ту моральну та матеріальну шкоду що вони завдали, та продовжують завдавати.

Нехай росія виплачує (хоча б грошима) за все те що вони зробили в нашій рідній Україні

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нащо бот якщо зразок заяви вже є на сайті і родрукувати його, заповнити і надіслати укрпоштою врази простіше та зрозуміліше для бабусь з села та прочих нетехничних людей?
Як на мене це якийсь оверінжинірінг.

В боті легко ввести необіхідні текстові дані.

Заяву інакше потрібно відредагувати, роздрукувати, заповнити (в боті можливо надати пояснення по кожному з питань, надати можливість зрозуміти в який саме суд потрібно надсилати лист, і т.д. — тобто максимально спростити процес заповнення заяви і надати універсальну можливість кожному українцю конкретні кроки (які не вимагатимуть персональних консультацій тому що в боті буде все зрозуміло — що потрібно ввести)), і надіслати до суду.

Держи пример — github.com/...​API-Chat-Bot-For-Telegram
Обработай напильником и будет тебе бот

Дякую Андрію!
Я не розробник, але спробую розібратись.

И так суды стоят, добиться решения по чему-то важному невозможно годами, благодаря таким искам будет ещё хуже. Ну ничего, напечатают ещё денег, наймут ещё несколько десятков тысяч бюрократов — и каждый украинец будет иметь решение украинского суда о том что РФ должны им миллионы. А потом что? Исполнительная служба заблокирует счета РФ в Приватбанке? Подадут дальше в ЕСПЧ решения которого РФ не выполняет с 2015? Коллекторов нанять может?

Як я написав нижче Якщо бажання подавати на відшкодування від мордора немає, то як варіант, можна не подавати позов. Щоб не перевантажувати судову систему України своїм позовом.

Ті кому це важливо — подадуть, суд виграють, і мордор виплатить (через деякий час, виконання рішення як і було сказано буде через Європейський суд).

просто надо ще 1 телеграм бот, який буде фігачити ухвали по таким позовам :)

’Ухвала по таким позовам’ не потрібна, бо вже рішення Українського суду, яку буде виконане через Європейський суд (для Вашої інформації рішення Українскього суду визнаються Європейським судом)

Виконання суду буде в Європейсьому суді. Якщо бажання подавати на відшкодування від мордора немає, то як варіант, можна не подавати позов. Щоб не перевантажувати судову систему України своїм позовом.

Ті кому це важливо — подадуть, суд виграють, і мордор виплатить (через деякий час, виконня як і було сказано через Європейський суд).

Виконання суду буде в Європейсьому суді. Якщо бажання подавати на відшкодування від мордора немає, то як варіант, можна не подавати позов.

От було б набагато більше користі якби була велика стаття з розтлумаченням цього. Бо зараз взагалі не зрозуміло навіть для техничних людей що такий позов до українського суду дає крім морального задоволення.

Будь ласка якщо конкретно не зрозуміло із мого запиту дайте знати і я відпишу.

Що такий позов до українського суду дає крім морального задоволення? — У випадку коли буде позитивне рішення суду (я в наведеному прикладі вище, прикладів успішно виграних процесів вже 10-ки якщо не сотні), і виконання рішення суду буде завершено (через Європейський суд) позивач зможе отримати відшкодування за моральну та/або матеріальну шкоду (залежить від позову звичайно) від мордора тобто росії за вчинені дії.

Підписатись на коментарі