Mavic 3T для розвідників у складі окремої механізованої бригади, в/ч А7014

Всім привіт.
UPD: Зібрано вже 167 707 грн. Дякую всім хто долучився. Хто ще не встиг — запрошую!

Нещодавно почав новій збір грошей на купівлю Мавіка з тепловізійною камерою для наших військових розвідників у складі окремої механізованої бригади, в/ч А7014.
Вони спостерігають за ворогом день і ніч і передають данні до військового керівництва, для подальших дій наступу чи для артилерії.
Ми вже купували в їх частину Mavic 3 та Mavic 3 Fly More Combo в тому році, ці пташки відмінно виконують свою роботу.
Хлопці забезпечені всім, не потребують ані автівок, ані спальників, ані форми. Самі закривають свої потреби у зв’язку та павербанках, але дронів для ночного спостереження їм бракує.

Збір великий, сума велика, йде вкрай повільно (зібрано лише 51 тисячу за пів місяця). Підтримуйте будь ласка донатом, так ми допомагаємо їм робити свою роботу, наближаючи перемогу, та спокійне життя в нашій країні, та наших містах.
Від себе як завжди скидаю на початок справи, цього разу 5000 грн (більше нажаль не можу, зараз без роботи).
Долучайтесь, брати та сестри, долучайтесь шановна ІТ спільнота!

Ціль: 220 000 ₴

Посилання на банку

Номер картки банки
5375 4112 0735 0344

PayPal
[email protected]

Звіт по результатам як завжди зроблю.
Мій ФБ профайл тут, якщо сумніваєтесь в моїй діяльности (збори та звіти — регулярні) — www.facebook.com/alexander.kalugin.501
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Залишилося зібрати 45 тисяч, аби закрити цей збір.
Будь ласка, долучайтеся, завтра буде місяць цьому збору.
80% вже зібрано, залишилося 20%.
████████▁▁ 80%

Залишилася 51 тисяча, аби закрити цей збір.
Через 3 дні буде рівно місяць збору, давайте спробуємо його закрити

Дякую за активність!

UPD: Зібрано вже 167 707 грн. Дякую всім хто долучився. Хто ще не встиг — запрошую!

Як мавіки можуть зменшити наші втрати — youtu.be/Iv5kSjr65mk?t=202

Дякую усім, хто підтримує мене та наших військових будь яким донатом та у будь який спосіб.

Вже зібрано 31%. Будь ласка, долучайтеся, залишилося зібрати 151 тисячу.

Підписатись на коментарі