Чи користуєтеся ви державними послугами в додатку Дія?

Я студент курсу продуктового дизайну у Skvot. В рамках проходження курсу пердставники Дії звернулися з проханням допомогти їм поліпшити користувацький досвід розділу «Послуги» додатку Дія. Ми з командою хочемо зрозуміти, з якими проблемами ви зіштовхуєтесь при використанні додатку Дії та як це впливає на виконання ваших потреб?

Будемо вдячні тим хто поділиться своїм досвідом та тим хто хоче взяти участь у покращені додатку.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Недавно відкрив подивитись, перейшов у розділ «ФОП -> стан розрахунків з бюджетом», побачив неіснуючу заборгованість. Я так зрозумів що вони просто переплутали колонку в таблиці, бо така цифра у мене в податковому кабінеті є, але вона не пов’язана з заборгованістю. Хотів описати проблему техсапорту, за 20 хв так і не знайшов куди, тому хай поки користуються собі своїм сервісом самі, бо мало лі які там ще є косяки і які потенційні проблеми це може мені створити.

Рекомендую звернутись в податкову, бо блокують рахунки вони швидко і просто отримують садистську насолоду від цього.

Отой «шлюб онлайн» — КГ/АМ: економить 1 візит з 2, але таке собі.
Треба було зробити нормальне одруження там, щоб ключами підписали і готово.

Там в Дії, незважаючи на гучний слоган «держава в смартфоні», тупо нема можливості подати «загальний лист» на будь-яку державну установу і відповідно там же отримати відповідь. Я ж авторизований, цей додаток офіційно визнаний як мій паспорт (не його замінник, а саме як основний документ). І все одно я повинен писати якісь паперові листи якщо потрібної послуги нема в переліку.

Так як маю можливість порівняти з польським варіантом (ePUAP), то порівняння далеко не на користь широко розрекламованої Дії.

Та в принципі користуюсь виключно для KYC. Техпаспорт та права всеодно ношу із собою у фізичному вигляді бо покладатись у таких кейсах на техніку то таке. Головне щоб по більше сервісів було які із дією інтегруються. Дуже був приємно здивований коли дізнався що Binance приймає дію.

Підписатись на коментарі