Яким IT-школам в Україні можна довіряти?

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Добрий день!

Буду дуже вдячний за рекомендації та поради від українського IT-ком’юніті. Зараз працюю над міжнародним освітним проєктом, що має на меті розвиток українського IT та колаборацію з місцевими школами. Для цього маю зрозуміти, кого є сенс залучати у програму. Хочеться орієнтуватися не на маркетинг і рекламу самих школ, а про думку та відгуки про них всередині IT-ком’юніті.

Завчасно дякую всім, хто зможе поділитися фідбеком

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Ми проводимо аудит комп’ютерних курсів (близько 400) щодо актуальності їх програм. Базово — ніяким не довіряйте, там усі програми під копірку, учнів вчать робити без розуміння що таке ресурси, що розділяються в програмах, наприклад.

Якщо вам цікаво — пишіть на [email protected] і ми поділимося даними

Самоосвіта -> універи -> айтікурси

Щоб зробити дійсно корисний проект навчіть людей вчитися. Вчіть як вливатись в комьюніті, самостійно шукати потрібний матеріал, що з ним робити, як освоювати його ефективно, вчіть людей вчитися. Бо ми маємо в основному свічерів, які думають що за умовні 1000$ його з радістю навчать як заробляти умовні 5000$ які вчитися не знають як.

Зачем? Есть же бесплатные stepik, coursera + codewars/leetcode для практики

Не впевнений що напишу корисну інфу, але як світчер який закінчив курси можу рекомендувати школу яку закінчив (якщо можна вважати курси школою) GoIT, але знову ж таки якщо я вірно розумію запит автора то ця компанія йому не підійде бо в них вже є міжнародна якась програма, сподіваюсь мене помідорами не закидають)

Жодній.

Для початківців є безкоштовний гарвардський курс CS50.

За вашими критеріями таких шкіл немає. Ті комерційні школи, які є — вже наробили і продовжують робити біду для українського ІТ.

Однак інша справа — це безкоштовні школи/академії при великих компаніях, наприклад академія серву чи епаму.

Никаким местным. Если хотите толковые курсы — к примеру смотрите на coursera. Но самое главное — самообразование и еще раз самообразование

Автору не потрібні курси, а саме школи з якими можна співпрацювати. І здається мені, що після того, як автор назбирає тут потрібний йому матеріал, то у нас відкриється +1 ІТ школа, яка буде «розвивати» українське ІТ.

Підписатись на коментарі